2015 Ekim Anneleri

Biz sizden daha minnakız teyzoşu :)) yarın tam 1 aylık oluyoruz. 2900 doğdu sonra 2590 a düştü. Şimdi 3330 oldu. Bakalım yarın muayenede doktorumuz beğenecek mi? Aşımız da olacak yarın iyi geçer inşallah. Bugün benim kuzu doymak bilmedi hep memedeydik 2 kere mama verdim sonrasında nasıl rahatlıyor yavrum gel de verme mamayı. Aman olsun ya bizi de Emiyorlar ya çok şükür.

Çok teşekkürler cnm şimdi sipariş vereceğim internetten. N11 de humana adıyla olanlar 38 lira hiç gerek yok o zaman mamsel alacağım
Bizim kilomuzuda çok beğenmedi dr. Dediğin gibi valla sağlıklı olsunlarda mama da yesinler nasipleri bu kadarmış.. Çok büyük konuştum herhalde hiç aklıma gelmezdi mama vericem, anne karnında nasıl özene bezene besledim ama sütte nasip işi sonuçta.. Bunada çok şükür :):)

2013 Ekimde 60 kiloyla evlendim 2015 Ocak 75 kilo oldum ve hamile kaldım tam 97 kiloyla doğum yaptım doğum sonrası 16. gün tartı 80kiloyu gösterdi. Sadece emzirdim başka hicbirsey yapmadım. Ama ben ameliyattan 1 gün sonra hemen ayağa kalktım hiç yatmadım bebeğim hep ağladığı için ben ne yemek yedim ne dinlenebildim sanırım öyle gitti:) şimdi 38. Gün 2 3 kilo daha verdim sanırım.

2013 ekimde 62 kilo evlendim 2015 ocakta 73 kiloya hamile kaldim 84 le doğuma gittim 72.5 kiloyum burda tarihlere dikkat:)

Aşınız i
Biz sizden daha minnakız teyzoşu :)) yarın tam 1 aylık oluyoruz. 2900 doğdu sonra 2590 a düştü. Şimdi 3330 oldu. Bakalım yarın muayenede doktorumuz beğenecek mi? Aşımız da olacak yarın iyi geçer inşallah. Bugün benim kuzu doymak bilmedi hep memedeydik 2 kere mama verdim sonrasında nasıl rahatlıyor yavrum gel de verme mamayı. Aman olsun ya bizi de Emiyorlar ya çok şükür.

Çok teşekkürler cnm şimdi sipariş vereceğim internetten. N11 de humana adıyla olanlar 38 lira hiç gerek yok o zaman mamsel alacağım
Aşınız içinde şimdiden geçmiş olsun canım..inş ağrısız sızısız sıkıntısız atlatırsınız

bence de hiç o kadar vermene gerek yok neredeyse 2 kutu parası.
kilo alımı biraz düşük gibi yarın tartılınca iyi çıkar inşallah 1 kg alması gerekit her ay demişti doktor bize. sütün nasıl?
Ben de farkındayım kilo alımımız düşük çok direndim başlarda mama vermedim doğum kilomuza geç ulaştık sonrasında da bu kadar alabildi. Sütüm sonradan arttı ilk günlere göre 70 cc falan çıkıyor.belki yeterince yağlı değil sütüm.
Bizim kilomuzuda çok beğenmedi dr. Dediğin gibi valla sağlıklı olsunlarda mama da yesinler nasipleri bu kadarmış.. Çok büyük konuştum herhalde hiç aklıma gelmezdi mama vericem, anne karnında nasıl özene bezene besledim ama sütte nasip işi sonuçta.. Bunada çok şükür :):)
Ben de o kadar düzenli bebek odaklı beslendim ki ne yaparsan yap 40+1 de doğmasına rağmen 2900 doğdu. Çok şükür sağlıklılar. Bünyesi böyle demekki diyorum. Gücün yettiğince emzireceğim inşallah. Hiç böyle hayal etmedik ama doğum sonrası hiç kolay değilmiş

Bugun saglik ocaginda bebegimin kilosunu boyunu ölçtüler.3780 53 cm dogmustuu.1.ayda 4650 gram 56 cm olmuş.bana sanki oransal olarak fazla gelişmemiş gibi geldi.hep emzirdim pek mama vermedim mecbur kalmadikca.daha sık mı mama vermeliyim sizce?
800-1000 arası alması gayet normal bebeğiniz gayet iyi yani hiç dert etmeyin..hem emzirme ile böyle olduysa kesinlikle mama vermeyin derim

Selam kızlar. Bugün de bitti şükür. Yarına Allah Kerim. Dandini dandini danalı bebek dinlemekten yani dinletmekten yakında dana kusacağım. Yok velet uyusa gam yemem. Danası değil anası uyuyor. :( kaç kez uyandım ağlama sesine :)) benim hayat sloganım mavi bir gökyüzü yeşil bir dünyadır. Bugün gökyüzü maviydi kızımın 3 gün gecikmeli kakası ile de yeşil bir dünyayı yakalamış oldum. Daha ne isterim :)) paçalardan akacak derece yaptı. :( silmekle arıtmam mümkün olmayınca duşun altında yıkadım belden aşağısını. Çok şükür yapsın da böyle yeşil dünyaya da razıyım ben :) şimdi uyuttum inşallah uzun saat uyur. Ben de dinlenirim. Allah hepimize kolaylıklar versin. Sağlıkla sevgiyle kalın kızlar.

Selam kızlar. Bugün de bitti şükür. Yarına Allah Kerim. Dandini dandini danalı bebek dinlemekten yani dinletmekten yakında dana kusacağım. Yok velet uyusa gam yemem. Danası değil anası uyuyor. :KK43: kaç kez uyandım ağlama sesine :)) benim hayat sloganım mavi bir gökyüzü yeşil bir dünyadır. Bugün gökyüzü maviydi kızımın 3 gün gecikmeli kakası ile de yeşil bir dünyayı yakalamış oldum. Daha ne isterim :)) paçalardan akacak derece yaptı. :KK43: silmekle arıtmam mümkün olmayınca duşun altında yıkadım belden aşağısını. Çok şükür yapsın da böyle yeşil dünyaya da razıyım ben :) şimdi uyuttum inşallah uzun saat uyur. Ben de dinlenirim. Allah hepimize kolaylıklar versin. Sağlıkla sevgiyle kalın kızlar.
slm fleuri. seni merakla takip ediyorum. pozitif olman inan insani mutlu ediyo. benimde bir kizim oldu 16 ekimde 16.16 da. ne zamandir foşur foşur kaka yapan kiz gitti yerine 3 gundur tik yok birden kesildi. senindemi öyle oldu. doktora goturmeyi dusunuyorum. kizim çok fazla gaz yapiyo belki gunde 50 defa. ama inan hala gaz sancisiyla morarip duruyo. anlamiyorum bu normalmi. şüpheleniyorum sütummu acaba rahatsiz ediyo offf. neyse iyi geceler.

Ben de farkındayım kilo alımımız düşük çok direndim başlarda mama vermedim doğum kilomuza geç ulaştık sonrasında da bu kadar alabildi. Sütüm sonradan arttı ilk günlere göre 70 cc falan çıkıyor.belki yeterince yağlı değil sütüm.

Ben de o kadar düzenli bebek odaklı beslendim ki ne yaparsan yap 40+1 de doğmasına rağmen 2900 doğdu. Çok şükür sağlıklılar. Bünyesi böyle demekki diyorum. Gücün yettiğince emzireceğim inşallah. Hiç böyle hayal etmedik ama doğum sonrası hiç kolay değilmiş
Evet bende kızım annenin metabolizmaya çektiysen pek kilo alamıcaksın sanırım diyorum :):):) 71den 57ye düştüm

slm fleuri. seni merakla takip ediyorum. pozitif olman inan insani mutlu ediyo. benimde bir kizim oldu 16 ekimde 16.16 da. ne zamandir foşur foşur kaka yapan kiz gitti yerine 3 gundur tik yok birden kesildi. senindemi öyle oldu. doktora goturmeyi dusunuyorum. kizim çok fazla gaz yapiyo belki gunde 50 defa. ama inan hala gaz sancisiyla morarip duruyo. anlamiyorum bu normalmi. şüpheleniyorum sütummu acaba rahatsiz ediyo offf. neyse iyi geceler.
Selam canım. Bulaşıcı olan en güzel şey sanırım mutluluk. ;) maşallah Sağlıkla büyüt kızını canım. Vallahi bizimki de aniden tuvalet sendromu yaşamaya başladı. Dr a gittik. Mamasını değiştirelim dedi. Mama ile memeyi aynı anda verme dedi. Kabızlık yaparmış. 2 saat ara ile ya mama ya meme vereceksin. Hem mama hem meme veriyordum aynı saat içinde. Neyse mamayı değiştirdik, Dr un dediği gibi 2 saat fark koydum araya. Halen değişen bir şey yok. Fitil verdi ama kızımda o fitili alacak kapasite yok :)) her sabah 1 çay kaşığı zeytinyağ. Poposuna kaka yaptığı yere de zeytinyağ sürüp akışına bıraktım. Nihayetinde de yaptı. Gaz sancısı için tavsiyem karnının üstünde uyut. Başı göğsüne gelecek şekilde , bacaklarını da dize çekmiş şekilde uyut. Iyi geliyor. En azından benim cadıya iyi geldi. Çok öpüyorum acil şifalar :*

Canlarm buraya girip sizi haberdar etmediğim için çok özür dilerim :KK43: yoğun günler gecirdim... yazmştm buraya çarşamba yatşm olacak diye.. pazartesi dr a gtmştm ve pazartesi gecesi nişanm gelmeye başladi bayağı yoğun sekilde .. mutluluktan uçtum resmen..ertesi gün sali günü sancılar gelmeye başladı çok saglm sancılar ama düzensiz ... neyse millet ben acı cekiyorum ama o kadar mutluyum ki sezeryana gerek kalmayacak diye.. aksam oldu eşim geldi sancılar devam akinti devam.. duşa girdim rahatladm sakin müzikler dinledim uzandım yürüdüm. . Dr um aradı ipekcm yarın sabah 6da hastanedeyz dedi .benim.gece sancılar biraz duruldu sabah oldu bi heyecan biz tuttuk hastaneninn yolunu, sadece ben ve eşim :) nst ye baglandm ikimz de iyiyz sancı var ama yetersiz.. dr geldi suniyi bagladi bi süre dayandm ama asıl dayanlmaz olan açıklık kontrolleri...açıklık 3cm çok yavaş ilerliyor .. epidural takalm ilacı istemezsen vermeyz dedi kabul ettim çünkü o açklk kontrolleri bitirdi beniiii :KK43: neyse kızlar 11.30 gibi açıklık 10 cm oldu mu ben epidurale ragmen sancilanyorum ama mutluyum :) tek sorun hena nın kafa yüksekte. .. dr epidurale güvenerek bastrdkça bastrdı bizim kız yukarıda :KK43: yine de gittik doğum masasına ıkınmalar hiçbişey, üzerimdeki bebegi aşağı itmeye çalışan 100 kiloluk dr öldürdu beni.. 40 dk kadar ugrastk benim göbek mosmor ama aklm kızımda bu kadar baskı allahm diyorum ne oluyor kafayı yedim.. ama dr um sagolsun aciklama yapıyor sürekli beni rahatlatiyor..en son dedi ki ipek bak 10 cm ackligin var yapın harika saglam, bebeğin kafasi ellerimde ama yok inmiyor takılı kaldi ben sok :KK43: sezeryana inelim risk almak istemiyorum dedi.. benim ödüm koptu tabi hemen tamm dedim.:KK43: indik 20 dk da henam kucagmdaydı ..belki yarm saat agladm bagira bağıra ... hala aklıma geldikçe gözlerim doluyor neler cektim... 2 doğum 1 bebek... neyse ki ikimz de saglklyz... Tekrar yazcm girecm artk inşallah eskisi gibi biraz düzen tutturalm :) @paytak_paytak_kosan_koala
Canım benim sonu mutlu ya sen ona bak. Çok geçmiş olsunalllah amalı babalı büyütsün öperim henayı:)

Biz de bugun verdik 3.topuk kanimizi.. Rabbim sağlık sıhhat versin evlatlarimiza.. benim oglum gündüzleri hiç uyumuyor nerdeyse, kuş gibi.. aranizda bizim gibi olanlar var okudum, baya yorucu oluyo simdi annem gelip gidio kv bizde kalio, yemekle ugrasmiyorum şimdilik, bakalim sonrasinda nasıl yapicaz işlerimizi..
Canım rahat ol topuk kanı konusunda yanlışlık çıkıyor sürekli. Yeniden çağırıyorlar. İçini fetah tut

island island günde 20-30 gram alması normalmiş bi bebeğin yani ayda 600-900
O kadar alıyor canım çok şükür. 40-50 gr civarı almaya başladı allaha şükür. Bundan sonra daha hızlı alır kilocukları inşallah:KK51:
Sen de mesaidesin sanırım hadi rast gele:KK55:
Benim cadıcık uyur uyanır zorla emdi kalanı sağıyorum bu saatte :KK6:

O kadar alıyor canım çok şükür. 40-50 gr civarı almaya başladı allaha şükür. Bundan sonra daha hızlı alır kilocukları inşallah:KK51:
O kadar alıyor gerisini hiç düşünme sağlıklıdır şükür. Dün gece hoplattı bizi. Uyumadı bi türlü saatlerce ağladı. Şehir turu yaptırdık ninniler rezeneler masajlar susmadı. Kim bilir anlayamadığımız ne dertleri oluyo

Mrb cnm kolay helsin ;) emdiği göğsün sütünü mü sagıyorsun ve emzirdikten sonra ne kdr çıkıyo göğsünden bi de her seferinde bu işlemi yapıyo musun o_O:KK39:

Bn de bu işi anlamaya ve düzen oturmaya calışıyorum da süt sagma işlemini ne zmn ve ne sekilde yapıyorsun anlatır mısın...herseferinde sagmalı mıyım...tek göğsü mü ikisini mi...anliicaan kafamda deli sorular:KK22::KK58:

Back
X