2015 Ekim Anneleri

Kısa boyda kötü duruyo tık naz oluyo insan boyun uzunsa ala :) inanır misin bi düzgün resmimiz yok nasıl yapıyorsa oğlum beni terletiyo saçlar pert aylardır aynı tepede model :KK43: kendimi çok kötü hissediyorum eşimin d günü var haftaya durursa anneme bırakıp kuaföre gidicem ve resim çekilelim istiyorum :KK43: sağlıklı şeyler yeme konusu ise çok muamma sabah tek başıma çocukla yemek çok zor ve hala kahvaltı yapamadım mesela:KK43: bi parça peynir zeytin ve süt yapıcı çay o kadar
Off haklısın ben de senın gıbıydım sac bas kas ınan cok fenaydı
20 . Gün eşim erken geldi sut sagdın azıcık dedım iki saate gelirim
Yuruyerek gıtmek ıstedım hep evde oldugumdan
On dakıkada bır hadı gel sut bıttı durmuyo vs burnumdan geldi
Saclarım belimdeydı evde delirip ben yarısını kestım dus alamıyordum rahat tek oldugumdan
Kurutmakta zordu
Erkek sacı yaptım kısacık su an ama cok mutluyum
Ikı dakıkada kuruyo:)
Sanırım uykusuzluk delirtiyo bizi
Ben eşimle bile konusmuyorum dogru duzgun
Hep yatak odasındayız
Saglıklı beslenme bizde de oyle canım
Ben de bır muz yedım sabah
Ogleden sonra peynır yerım
Aksamda muhtemelen dısarıdan corba tamam

Kısa boyda kötü duruyo tık naz oluyo insan boyun uzunsa ala :) inanır misin bi düzgün resmimiz yok nasıl yapıyorsa oğlum beni terletiyo saçlar pert aylardır aynı tepede model :KK43: kendimi çok kötü hissediyorum eşimin d günü var haftaya durursa anneme bırakıp kuaföre gidicem ve resim çekilelim istiyorum :KK43: sağlıklı şeyler yeme konusu ise çok muamma sabah tek başıma çocukla yemek çok zor ve hala kahvaltı yapamadım mesela:KK43: bi parça peynir zeytin ve süt yapıcı çay o kadar
Canım ben de yeni kahvaltı yapıyorum ve benim gibi olan var midr diye düşünüyordm.. eşim gidince pek uyumadm bu hafta sonra öğlenleri de uyuyamayinca bu sabah uyucam dedim. Ama uyudgmdan bisey de anlamadim. Bebegim arada uyandi hep. 11.15 gibi uyandim. Ortaligi topla emzir altini al kahvaltı hazirla derken bu saat oldu ve kv aradi. Köyde oturuyrlar. Canin sıkılıyorsa baban almaya gelsin dedi. Daha ben bişey yemedim dedim ama utandim da. Bu saate kadar uyumuş diyecekler. Yapacak bişey yok bebekli bayanim ben

Rota vir
Canım bi sol kolundan ve iki bacağından oldu birde damla olarak rota virüs aşısı oldu ağladı canım yaa sesi gitti hatta rüyalarına girmişti hatta inşallah senin bebisin de kolaylıkla atlatır
Rota virüsü aşısını kendiniz edindiniz değil mi canim. Ne kadar ücreti

Ikinci haftada uykusuzluk basima vurdu :KK70:
Besigimiz benim sag tarafimda kalıyor, sabah farkinda degilim sola, esimden tarafa donmusum, bebek agliyor ben de besigi salliyorum gozumu biactim esim beni salliyosun dedi :))) o an fsrketmedim gulemedim uykudan simdi simdi aklima geliyor gülüp duruyorum :))
En çokta uykusuzluk koyuyor ama alışıyor insan

Saclarım belimdeydı evde delirip ben yarısını kestım dus alamıyordum rahat tek oldugumdan
Kurutmakta zordu
Hep yatak odasındayız

Gece düzenimiz oturdu bizim şükür uykudan şikayet etmiyorum dün gece 3 te uyuduk o ayrı :-) kuaföre bende gittim annem sag olsun sadece sürekli bozulan saçlar oğlum bi anda terletiyo saç vücut kalmıyo :( Gündüz 1 sa uyursa hemen yemek yapıyorum biz aksamlari haftada iki balık yemeğe başladık ıspanak karnı bahar pırasa vs yiyoruz bide elma kaynatıp meyvesuyu gibi içiyorum ya da kayısı öyle çeşit çeşit ev yoğurdu hurma ve cevizi de ihmal etmiyorum iyi beslenmeliyiz sabahları yemek istemiyo canım sadece

Canım ben de yeni kahvaltı yapıyorum ve benim gibi olan var midr diye düşünüyordm.. eşim gidince pek uyumadm bu hafta sonra öğlenleri de uyuyamayinca bu sabah uyucam dedim. Ama uyudgmdan bisey de anlamadim. Bebegim arada uyandi hep. 11.15 gibi uyandim. Ortaligi topla emzir altini al kahvaltı hazirla derken bu saat oldu ve kv aradi. Köyde oturuyrlar. Canin sıkılıyorsa baban almaya gelsin dedi. Daha ben bişey yemedim dedim ama utandim da. Bu saate kadar uyumuş diyecekler. Yapacak bişey yok bebekli bayanim ben

Hiç önemli değil ne dedikleri bölük pörçük uyuyoruz biz sabahın 5 inden 7 sine kadar otururken vah vah demeyenler 12 de kalkınca da ohh ohh demeyecekler :-) sabah 10 da da kalksam 11 11 12 dede uyansam kahvaltı her türlü saat 1 i buluyo:-) ben direk öğle yemeğine çevirsem daha mantikli

Gunaydin kizlarr yarin 40 imiz cikiyorr bu sapka eldiven olayini birakan var mi???

Surekli cikan eldivenlerden biktim sapkasi da gozune inince agliyor Kumsal gunduz surekli uykusu bolunuyor..

Ben eldiveni artik gunduz cikariyorum tabi yuzu gozu cizik icinde kaliyor ama napim alismasi lazim havasiz kaliyo eldivende.. sapkasini da cikardim dun gunduz..banyodan sonra ve gece taktim.. nereye kadar takicaz bu sapkayi..dr eldiveni cikarabilirsiniz dedi de sapkayi sormamisim
Canım biz sadece dışarı çıkacaksak şapka takıyoruz bizim kız çok sıkıntılı bildiğin bağırıyor elleri kapalı kafası şapkalıysa Ağlamıyor bağırıyor resmen sıkıldım diye:KK70: evler sıcak zaten hiç bunalıma yavrucağı
Can'ım en son baktığımda hepsi burada da vardı ama pahalı Bebek evi diye Bi site var biz Erzurum dayız mağazası burada ama internetten de sipariş alıyorlar ben 22 ye aldım Bi bakın isterseniz bide eczanelere sorun burda nerdeyse her eczane de var
İnternette daha uygundur canım dediğin gibi. Bu arada dünden beri bakıp sipariş vericem ama zaman nasıl geçiyor anlamıyorum sadece buraya bakabiliyorum arada o. Gün bitiveriyor bugün alayım artık şu çayı :)
Kizlar konuya dalmis gb oldum ama humana steel tea den mi bahsediyosunuzz eger oysa mamsel olmus miniromede gordum 17.90 diyordu demin
Ee bu haber daha süpermiş canım oradan alayım hemen.
Aaa yok canım bizim ki bizle uyuyor düzeni oturttuk artık. Ela aramızda uyuyor zaten kendi kendine yatırıyoruz bizle bir uyuyor ben süt sağdığım için bazen daha geç gidiyorum yanlarına uykuya dalana kadar o ilgileniyor çünkü elleri uyutmuyor bazen. Elayı aramıza almadan öncede yatak odamızda beşiği de var onu sallardı çünkü o zamanlar bizimki geç saatlere kadar uyumuyordu benim de tahammülüm kalmıyor bağrınmaya başlıyordum. Şimdi çok şükür karnını güzelce doyurunca altını da yatmadan alınca 12'de gümlüyor. Eşin işe gidiyor diye belki böyle yapıyordur. Benim annemde bizde kalırken biz annemle yatak odasında eşim salonda koltukta yatıyordu ama yalnız kalınca eşimde babalıkta daha aktif olmaya başladı. Annen yanındaysa ondanda daha arka planda kalıyor olabilir. Dahil etmek için bol bol yalnız bırak bebişle onları. Ben mesela süt sağıcam, duşa giricem diyorum böyle böyle bakmasını öğreniyor. Tüm yük bizim üzerimizde olunca çok zor.
Canım bugün muayenemiz vardı doktorumuz neden süt sağıyorsunki emiyor zaten dedi. Ben de ne ara sağacağımı şaşırmıştım zaten emdiği için çok bişey kalmıyor. Sen ne aralıklarla sağıyorsun doktorunuz mu sağmanı istedi ?
Ah ahh canım bizde de durumlar aynı. Kızımla bir tane güzel fotom yok hep babasıyla çekiyorum ee onların saç derdi yok ben de topuzluyum ya da yukardan toplayıveriyorum paçozumsu sonra foto çekinmek hak getire:KK70:

Kurutmakta zordu
Hep yatak odasındayız
ayyy cnmmm supper yapmissinnnnnn bende en yakin zamanda kuaforume gidicem benmde saclar belimde ve makasi vurmamak icin tutuyorum kendimi hamilelikte ve yeni dogum yaptigimda yok omru kisalir kesme yok 40 i dolsun ii olmaz delirdim artik senelerdir bu uzun saclarla ugrasmaktan kisalticam baya ama toplanabilmesi lazim onume gelirsede ben deli olurum off

Gece düzenimiz oturdu bizim şükür uykudan şikayet etmiyorum dün gece 3 te uyuduk o ayrı :-) kuaföre bende gittim annem sag olsun sadece sürekli bozulan saçlar oğlum bi anda terletiyo saç vücut kalmıyo :KK43: Gündüz 1 sa uyursa hemen yemek yapıyorum biz aksamlari haftada iki balık yemeğe başladık ıspanak karnı bahar pırasa vs yiyoruz bide elma kaynatıp meyvesuyu gibi içiyorum ya da kayısı öyle çeşit çeşit ev yoğurdu hurma ve cevizi de ihmal etmiyorum iyi beslenmeliyiz sabahları yemek istemiyo canım sadece
Ne mutlu yemek yapıyorsun sen
Bize annem ugrarsa anca aksam ıcın yapıyor
Ben sabah ve oglenı besleyıcı ama kolay seylerle gecıstırıyorum
Aksam cogu kez dısarıdan oluyor
Cok yoruluyorum gunduzlerı o uyursa bende hemen uyuyorum bu yuzden her işim yarım yamalak

Cok haklisin canim ama lohusalikta insan hassas oluyor:KK43: kac gundur psikolojim bozuldu bebegimi besleyemedim diye:KK43: insanlar cok düsüncesizler iste.insallah zamanla takmamayi ogrenecegiz.
Canım benim Allah hepimizin yardımcısı olsun :) boşver gelip geçici bu Günler'de gülüp geçelim :) çok dua etmek lazım bu dönemde özellikle.. Bizde daha 24. Gündeyiz :) ve senin gibi sütümüzde yeterli değil boşver takma kim ne derse desin sen sütünle beslediğine çook şükret olurmu:)

Cnm dün iki farklı insan gelmiş kv yok göbek deliğine bi şey koy bağla çıkık fıtık olmasın yok hala sarı şekerli şu içir yok doymuyo mu inan sanki kendileri çocuk bakmamislar hiç yani her bilinmezi yaparak o çocuklar nasıl sağlıklı kalmışlar bilemiyorum hiccc kimseye bakma dr a danis onun dediği mantıklı geliyorsa içine sineği yap yoksa ne sütümüz kalır nede çocuğu deneme tahtası yapmaktan kurtaririz
Dogru söylüyorsun canim.iyiki varsınız:KK36: kac gündür üzülüyordum.baya takmistim.

Slm kizlar herkese o kadar dolu geciyor ki gunlerim ara ara takip ediyorum sizleri neler konusulmus bir yeni konus ve soruda benden dogumdan sonra dikis kontorlunde soktorum 3 ile 6 ay arasi kontrole geleceksin dedi rahim kontrolu yapacakmis ve olmasi gerekiyormus cevremdede herkes cok ii cagirmasi dedi sizin doktorlar cagirdi mi

Birazdan 1 aylık aşımızı olmaya gideceğiz. İnşallah çok ağlamaz kuzucum :cry:

Ağlaması çok sürmüyor canım ama bizde çok huysuzluk yaptı burda birkaç arkadaşın bebeğindede olmuş huysuzluk . Inşallah sizde olmaz kolayca atlatırsınız

Slm kizlar herkese o kadar dolu geciyor ki gunlerim ara ara takip ediyorum sizleri neler konusulmus bir yeni konus ve soruda benden dogumdan sonra dikis kontorlunde soktorum 3 ile 6 ay arasi kontrole geleceksin dedi rahim kontrolu yapacakmis ve olmasi gerekiyormus cevremdede herkes cok ii cagirmasi dedi sizin doktorlar cagirdi mi
Ben dün kontrol oldum canım 41.gündü.
Hem dikişlere baktı hem rahim kontrolü yaptı hemde kegel egzersizini öğretti. Rahim tamamen toparlanmıs hiç doğum yapmamış gibisin anatomik olarak çok şanslısın dedi dr.um
6.ayda tekrar çağırdı smear testi yapacak. Çağırmasaydı da ben dr.umu görmek için giderdim zaten ;)

Ay su kv derdi herkesin mi basinda olur bizde girdik gecen gun telde birbirimize hiriltisi var die yok usutmus bir kat battaniye az gozunu usutuo ondan capak oluo, 40 geldi tirnaklarini kesicem diorum hayiir olmaz kendi kirilsin demezmi dedm kesicem ala ala sanki o dogurmus, actim agzimi telde dedim anne doktoru dinlioruz usutmemis biz senin dedigine gore hareket edemeyiz dedimm, bana ii bakamiosun demeye getirio aklinca ama benm yasimdayken 2. Cocugunu dogurmus yani ben ondan daha bilincli ve cocuk gelisimi mezunu oldugum halde bana bilmio muamelesi yapmasina artik katlanamadim her sozunun basindada bir yanlis anlama kizim ama bole bole dio... dedim anne yalnis anliorum artik dedim ve coook aliniorum sozlerinize alttan alttan soluosun dedm her seye oke ama evladimla ilgili ve anneligimle ilgili hic biseye karismayin karari bize birakin dedim veee sonundaaa tamam ozur dilerim dedi ve konuyu kapattik ... bu ne yaaa ben sana guveniptemi cocuk sahibi oldm ala ala... bende kv olucam ins ilerde amaaaaaa kesinlikle gelinime karismicam kiz benden nefretmi etsin yani dimi...

Ay su kv derdi herkesin mi basinda olur bizde girdik gecen gun telde birbirimize hiriltisi var die yok usutmus bir kat battaniye az gozunu usutuo ondan capak oluo, 40 geldi tirnaklarini kesicem diorum hayiir olmaz kendi kirilsin demezmi dedm kesicem ala ala sanki o dogurmus, actim agzimi telde dedim anne doktoru dinlioruz usutmemis biz senin dedigine gore hareket edemeyiz dedimm, bana ii bakamiosun demeye getirio aklinca ama benm yasimdayken 2. Cocugunu dogurmus yani ben ondan daha bilincli ve cocuk gelisimi mezunu oldugum halde bana bilmio muamelesi yapmasina artik katlanamadim her sozunun basindada bir yanlis anlama kizim ama bole bole dio... dedim anne yalnis anliorum artik dedim ve coook aliniorum sozlerinize alttan alttan soluosun dedm her seye oke ama evladimla ilgili ve anneligimle ilgili hic biseye karismayin karari bize birakin dedim veee sonundaaa tamam ozur dilerim dedi ve konuyu kapattik ... bu ne yaaa ben sana guveniptemi cocuk sahibi oldm ala ala... bende kv olucam ins ilerde amaaaaaa kesinlikle gelinime karismicam kiz benden nefretmi etsin yani dimi...
Vallahi canım kayınvalıdem yok
Goruncem evlerden ırak
Ingılızce ogretmenıyım
İki üni bitirdim pedagojık formasyonumda var
Ama ilkokul mezunu görümceyi görsen sanırsın profesör yok yok derler ya bunlara laf anlatmak deveye hendek misali

6.ayda gel bakalım ve smear alalım dedi ;)

Bugün dr kontrolune gittim yumurtlamaya başlamışsın aman dikkat biri kucağında birş karnında olmasın dedi:) bende spiral ne zaman takılabiliyor diye sordum şimdi takalım dedi bende taktırdım 2 ay sonra kontrole çağırdı kayıp kaymadığına bakıcakmış

Back
X