2015 Ekim Anneleri

Yaa bebeğimizin ihtiyacını en iyi anneler olarak biz biliyorz bize birsey demelerine gerek yok ama onlar da ilgilendiklerini mi gostermeye çalışıyolar bilmiyorum
Asiri ilgiden maraz doguyor o zamn cnm dedigin gibi ihtiyaclari en ii biz bilioruz. Mesela benm pasam doydugu zaman emzigi almadan rahat uyur acsa emzigi kemirir esim bile bunu bilmio aksam tikmaya calisio agzina uyusun die soledim almaz tok cocuk bakio alik alikk, yaaaa dedim bize bu yuzden anne diolar:cool::21:

Slm kizlar herkese o kadar dolu geciyor ki gunlerim ara ara takip ediyorum sizleri neler konusulmus bir yeni konus ve soruda benden dogumdan sonra dikis kontorlunde soktorum 3 ile 6 ay arasi kontrole geleceksin dedi rahim kontrolu yapacakmis ve olmasi gerekiyormus cevremdede herkes cok ii cagirmasi dedi sizin doktorlar cagirdi mi
40.gün kontrole çağırdı dr beni canım.
Ağlaması çok sürmüyor canım ama bizde çok huysuzluk yaptı burda birkaç arkadaşın bebeğindede olmuş huysuzluk . Inşallah sizde olmaz kolayca atlatırsınız
Olduk aşımızı çok şükür canım o an ağladı ama sonra sustu dayanıklı kuzum. İnşallah sonrasında huzursuzluk yapmaz. Bacaklarını dümdüz tutmak gerekiyor ya anneme dedim sen tut yook ben nasıl dayanırım yavruma dedi çekil dedim ya:KK70:

Kızlar bu arada dr.uma özellikle sordum adet olana kadar korunmamız şart mı diye. Mutlaka korun adet olmayı bekleme, adet olmadanda hamile kalan çok hastam oldu dedi bilginiz olsun

Canım komşumuz 5. Çocuktan sonra spiral taktırdı ama şuan 7 aylık hamile :KK66:
Cok gec kalmıs onun yumurtalara spiral etkı etmez tabı kıdemek ki guvenmemeli

O tatlı istegi bende hic dinmiyor malesef dr.umda dün her emzirmede 300 kalori harcıyorsun kıymetini bil ekmek tatlı pilav makarna yeme bak nasıl kilo veriyorsun dedi. Birde nefsime hakim olabilirsem tamamdır

Çok
40.gün kontrole çağırdı dr beni canım.

Olduk aşımızı çok şükür canım o an ağladı ama sonra sustu dayanıklı kuzum. İnşallah sonrasında huzursuzluk yapmaz. Bacaklarını dümdüz tutmak gerekiyor ya anneme dedim sen tut yook ben nasıl dayanırım yavruma dedi çekil dedim ya:KK70:
çok sevindim iyi geçmesine :) geçmiş olsun

Asiri ilgiden maraz doguyor o zamn cnm dedigin gibi ihtiyaclari en ii biz bilioruz. Mesela benm pasam doydugu zaman emzigi almadan rahat uyur acsa emzigi kemirir esim bile bunu bilmio aksam tikmaya calisio agzina uyusun die soledim almaz tok cocuk bakio alik alikk, yaaaa dedim bize bu yuzden anne diolar:cool::21:
Aynen☺tüm gün biz onlarla birlikteyiz en ince ayrıntıları biz biliyoruz. Ya acikinca nasil aglar gazi varsa nasil tepki veriril uykusu varsa nasil aģlar hepsinin ćeşiti farkli bizimkinde. Eşime anlatyrm şöyleyle böyle yapar şu ihtiyacı varsa şunu yapar diye. Sen çözmüşsn diyor. Dışarıya bakarsan her aglamaya emzir sen derler. Bu kelimeden gina geldi zaten...

Aynen☺tüm gün biz onlarla birlikteyiz en ince ayrıntıları biz biliyoruz. Ya acikinca nasil aglar gazi varsa nasil tepki veriril uykusu varsa nasil aģlar hepsinin ćeşiti farkli bizimkinde. Eşime anlatyrm şöyleyle böyle yapar şu ihtiyacı varsa şunu yapar diye. Sen çözmüşsn diyor. Dışarıya bakarsan her aglamaya emzir sen derler. Bu kelimeden gina geldi zaten...
Hafta sonu 15 dk once emzirdigim cocugu aglio die tekrar emzir diyen bi kv sahibiyim malesef bende lafimi soktum sutum bile gelmedi ne diosun ya dedim mandirada damizlikmiyiz saniolar acaba bizi

Kızlar bu arada dr.uma özellikle sordum adet olana kadar korunmamız şart mı diye. Mutlaka korun adet olmayı bekleme, adet olmadanda hamile kalan çok hastam oldu dedi bilginiz olsun

Canım komşumuz 5. Çocuktan sonra spiral taktırdı ama şuan 7 aylık hamile :KK66:

O tatlı istegi bende hic dinmiyor malesef dr.umda dün her emzirmede 300 kalori harcıyorsun kıymetini bil ekmek tatlı pilav makarna yeme bak nasıl kilo veriyorsun dedi. Birde nefsime hakim olabilirsem tamamdır
İçim kaçıyor yemezsem tatlı bişeyler :( inşlh verdğim kilolar geri gelmz

Canımm spıral takılınca hamılelık kesın olusmaz dimi
Hamıle kalmak ısteyınce cıkarılır herhalde
Bilgim olmadıgından soruyorum
Olmuyor canım tabi kayarsa falan ufacıkta olsa bir ihtimal var onun içinde 2 ay sonra kontrol edicek sonra senede 1 kontrol 10 sene koruyuculuğu var dedi tabi çocuk düşününce çıkarttırıcaz ama ben 10 yaşına gelmeden oek düşünmüyorum:)

ysdeniz ysdeniz cnm spinal taktırırken acını bnde istyrm ama korkuyrm alttan muayene gibi mi
Doğum sonrası muayene etti zaten o esnada ben sorunca takalım dedi hiç kalkmadan taktı öyle pek acısı yok çatı muayenesinden pek farklı değil korkma canım diğer yöntemlerle uğraşmaktan daha kolay bence

Olmuyor canım tabi kayarsa falan ufacıkta olsa bir ihtimal var onun içinde 2 ay sonra kontrol edicek sonra senede 1 kontrol 10 sene koruyuculuğu var dedi tabi çocuk düşününce çıkarttırıcaz ama ben 10 yaşına gelmeden oek düşünmüyorum:)
Anladım canım
Detayını bılmedıgım ıcın sordum

Kızlar 1 haftadır cbm sürekli tatlı şeyler istiyor normalde sevmem tatlıyı :KK43:
Emzirdiğim için mi acaba sizde
Durumlar nedir
Ahh canım bende diyorum bende mi sorun var diye hamilelikte bile asermeyen ben bu sıralar deli gibi tatlı şeyler tüketiyorum.. Dün aksam eşime gece yarısı puding yaptirdim:KK28:

Vallahi yanı gormenız lazım ya
Emen bebegın burnunu sıkıyo bakalım napıcakmıs
Be sapsal daha gunluk bebek
Yapma nefes alamıyorum mu diyecekAyy ben de guldum yıne ya aklıma geldi de

Ama ben iyi güldüm buna, bunların cahillikleri öldürür insani yaa :D

Bugün eşimle evlilik yıldönümümüz :KK200:
Akşam yemeğe gideceğiz miniğim anneme emanet biraz süt sağdım zorda kalırsa mama yapar. Bakalım bensiz ne yapacak minik kuş:KK46:

nice seneleriniz olsun canim minik kusunuzla :)

Birşey sormak istiyorum birazcik ozel olcak ama 40 miz cikinca doktorum kontrole cagirdi dikislere felan bakar mi bilmiyorum ama oranin temizligini nasil yapicam agda yapsam bisey olurmu bilemiyorum napmaliyim kizlar bana bi yardim edin

Doğum sonrası muayene etti zaten o esnada ben sorunca takalım dedi hiç kalkmadan taktı öyle pek acısı yok çatı muayenesinden pek farklı değil korkma canım diğer yöntemlerle uğraşmaktan daha kolay bence
Bende taktırcam ama dayanabilirmiyim bilmiyrm catı muayenesinde cok kasılıyordm doktoruma da sordum ilk adetinde gel takalım dedi anesteziylede oluyormuş sanırım anestezili taktırcam :(
Evt diğer yöntemlerle uğraşılmıyor :)

Kizlar 2 aylık aşıda çok agliyorlarmş ya bebişler. Ben de 2 aralıkta gitcem ama yanima birini çağırayim mi yoksa kendim halleder mym??? Sizler yalniz mi gittiniz yalniz gidenler zorluk çektiniz mi? Sağlık ocağı da eve cok yakın
Canim valla benim tek gitmek isime gelmedi annemle gittim bebegim aglarken dayanamiyorum tutamiyorum ben annemde pek dayanamiyor ama en azindan destegim yanimda bide uc tane birden bi kola iki bacaga yapiolar yurek dayanmiyor allah kolaylik sabır versin

Back
X