Can'ım merak etme benim eşimde annem varken hiç yardımcı olmuyo dü ama annem gidince herşeyim oldu oğlum hiç durmuyo gündüz uykusu hiç yok on dakika uyusa şükür sürekli kucakta ne emzık ne sallama hiç durmuyo eşim annem gittikten sonra tek kelime ile elim ayağım oldu gece çok az uyumuştum sabah başka odaya aldı bir buçuk saat uyumuşum kahvaltıyı hazırladı ona kalsa herşeyi yapacak bugün temizlik yapacım dedim evi Bi gör dehşet mutfak her yer her yerde sen dinlen ben yaparım diyo ama bende ona kıyamıyorum tmm önceden de temizlik yemek yardım ederdi ama demek istediğim kalbini ferah tut ne kadar yapmaz gibi dursalar da yapıyorlarBizim yatakta battal boy ama eşimle ben baya iriyiz. Hem boylu hem posluyuz. Bebiş aramızda görünmez bile :) Aslında annelerimiz bazen haklılar. Bir süre sonra baya alışıp ayrı yatakta yatmayabiliyorlar. Ama sen bilirsin ayırma zamanınızı ve nasıl bir yöntem uygulayacağını.
Bizim beşiğimiz yatağa sabitleniyor. Bitişik oluyor. Yavuz her geçen gün biraz daha kayıyor benim yatağa uyurken, baya hareketlendi. Ih demesine bile uyanıyorum ama kayar belki farkında olmam uyurken bi zarar veririm diye yastık koyuyorum yanına. Ama içim gidiyor onunla uyuyabilmek için.
Bizim 40ımız salı günü çıkıyor. O hafta mevlüt okunacak ve sonrasında annem gidecek. Bakalım, ben çok merak ediyorum eşimin halini tavrını. İnşallah dediği gibi tam destek full destek olur.