2015 Ekim Anneleri

Kızlar bu sabah sütümü sağdım kapağını kapatıp dolaba koyacaktım kapağı kapatırken kapak atladı şişe sarsıldı ve 30 ml süt döküldü :KK43: Vardır bunda da bir hayır ama içim gitti içimm.
Birde annem sürekli sütünü yere damlatma atlanırsa sütün gider diyordu ee yere döküldü 30 ml süt ben şimdi ne yapayım :)
Ayy canım kıyamam ben olsam benim de içim giderdi. Benim sütüm ilk zamanlar duştan çıkınca hep damlıyordu yerlere. Kesilmedi şimdilik kesilmez herhalde :)

Kizlar gunaydin bizim kucak mesaisi basladi :) patron izin verirse bi kahvalti yapcam. Dun nette ZEKA KARTLARİ diye birseye rastladim. Dogumdan itibaren kullanilan birseymis cocugun beyin gelisimi icin bilen duyan alan var mi bir sorayim dedim. Fiyati da biraz pahali geldi bana. Almak da istiyorum ama bilemedim gercektn faydali birsey mi diye.

Kızlar 43 günlük olduk bugün, miniğim dün gece rekorunu kırdı. 4 saat deliksiz uyuttu bizi:KK76:
Maşallah ikizimize:D 1 kere benimkide öyle oldu ben korkmuştum ama normalmiş artık hiç uyandırmıyorum kendisinin ağlayarak uyanmasını bekliyorum.

:KK48::KK48: valla ben işin hiç o tarafını dusunmemeistim şimdi adetim gelmedikçe hamile miyim acaba diye düşüneceğim. Ya doğumdan sonra hamile kalmak daha mi kolay oluyor acaba
Bndede yni korku var gecen gun testbaldim yaptim kendimden suphe etmeye basladim eskiden hamile kalmak icin neler yapardim hic aklima gelmezdi negatif cikan teste bunkadar sevinecegim :D

Kızlar kızımın dili pamukçuk oldu mikostatin kullanıyorum karbonatlı su ile siliyorum geçmiyor :(

Kızlar bu sabah sütümü sağdım kapağını kapatıp dolaba koyacaktım kapağı kapatırken kapak atladı şişe sarsıldı ve 30 ml süt döküldü :KK43: Vardır bunda da bir hayır ama içim gitti içimm.
Birde annem sürekli sütünü yere damlatma atlanırsa sütün gider diyordu ee yere döküldü 30 ml süt ben şimdi ne yapayım :)
İlk haftalar bende sağdım koydum kenara 20 cc ki o bile çok zor çıkıyor benden annem artık mama sanmış dökmüş nasıl üzüldüü:)

Canım evet bizim en büyük sorunumuz bu gazı kakayi çözdük bir ilaç sayesinde onları hallediyor ama uykuya bir türlü geçemiyor gece bizde genellikle iyiyiz ama gündüz denemedigimiz şey kalmıyor her akşam sallıyoruz ama bir süreligine sakinlesiyor o da fayda etmiyor memede uyudu uyudu yoksa saatlerce uyanık memede her zaman care olmuyor emzik bizimkide ne yapsak almıyor.. ne yapacağımi şaşırdım.. Merak ediyorum kızlar siz nasil uyutuyorsunuz bebeklerinizi ??????
Canım gazı kakayı çözdük demişsin ikizlerim için kakalarını yaptıracak çözüm arıyorum nasıl hallettiniz yardımcı olabilir misin????

Kizlar gunaydin bizim kucak mesaisi basladi :) patron izin verirse bi kahvalti yapcam. Dun nette ZEKA KARTLARİ diye birseye rastladim. Dogumdan itibaren kullanilan birseymis cocugun beyin gelisimi icin bilen duyan alan var mi bir sorayim dedim. Fiyati da biraz pahali geldi bana. Almak da istiyorum ama bilemedim gercektn faydali birsey mi diye.
İşe yarıyor mu bilmiyoum ama ben alıcam da bir türlü fırsat bulupta çıkamadım

Back
X