Aaaa bi yaşıma dahaa girdim:)))) buarada facede gurutayi kimseyi taniyamadimSütüm gidermiş güle güle dersem![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaaa bi yaşıma dahaa girdim:)))) buarada facede gurutayi kimseyi taniyamadimSütüm gidermiş güle güle dersem![]()
Ayy canım kıyamam ben olsam benim de içim giderdi. Benim sütüm ilk zamanlar duştan çıkınca hep damlıyordu yerlere. Kesilmedi şimdilik kesilmez herhalde :)Kızlar bu sabah sütümü sağdım kapağını kapatıp dolaba koyacaktım kapağı kapatırken kapak atladı şişe sarsıldı ve 30 ml süt döküldüVardır bunda da bir hayır ama içim gitti içimm.
Birde annem sürekli sütünü yere damlatma atlanırsa sütün gider diyordu ee yere döküldü 30 ml süt ben şimdi ne yapayım :)
Kapak fotoğrafının altında herkesin nicki yazıyor canım oradan bakabilirsin :)Aaaa bi yaşıma dahaa girdim:)))) buarada facede gurutayi kimseyi taniyamadim
Cnm herkesin ismi farkli mesela bnm ki orda neslihan telliAaaa bi yaşıma dahaa girdim:)))) buarada facede gurutayi kimseyi taniyamadim
Benide ekleyebilirsin :)Kizlar gruba katilma isteekleri vardi onayladımsizler de varsınızdr zannediyorum :)
Maşallah ikizimizeKızlar 43 günlük olduk bugün, miniğim dün gece rekorunu kırdı. 4 saat deliksiz uyuttu bizi![]()
A evet birde "misafire güle güle deme yine gel de " anne sözü var :)) süt kaçırma günlüklerim.
Sütüm gidermiş güle güle dersem
Bnm niye bundan hbrim yok yav![]()
Benide ekleyebilirsin :)
Yok yok değilsindir öyle şüphelenin kendinizden diye yazmadım yahu![]()
İnşallah böyle devam eder yaa valla kendime geldimMaşallah ikizimize1 kere benimkide öyle oldu ben korkmuştum ama normalmiş artık hiç uyandırmıyorum kendisinin ağlayarak uyanmasını bekliyorum.
Bndede yni korku var gecen gun testbaldim yaptim kendimden suphe etmeye basladim eskiden hamile kalmak icin neler yapardim hic aklima gelmezdi negatif cikan teste bunkadar sevinecegimvalla ben işin hiç o tarafını dusunmemeistim şimdi adetim gelmedikçe hamile miyim acaba diye düşüneceğim. Ya doğumdan sonra hamile kalmak daha mi kolay oluyor acaba
:))))))) Sağol gerci benimkide tulayCnm herkesin ismi farkli mesela bnm ki orda neslihan telli![]()
Benimki de almış memeyi gidiyor zor tutuyorum o kadar aciyor ki şu an göğüs ucum kopacak sanki
İlk haftalar bende sağdım koydum kenara 20 cc ki o bile çok zor çıkıyor benden annem artık mama sanmış dökmüş nasıl üzüldüü:)Kızlar bu sabah sütümü sağdım kapağını kapatıp dolaba koyacaktım kapağı kapatırken kapak atladı şişe sarsıldı ve 30 ml süt döküldüVardır bunda da bir hayır ama içim gitti içimm.
Birde annem sürekli sütünü yere damlatma atlanırsa sütün gider diyordu ee yere döküldü 30 ml süt ben şimdi ne yapayım :)
Canım gazı kakayı çözdük demişsin ikizlerim için kakalarını yaptıracak çözüm arıyorum nasıl hallettiniz yardımcı olabilir misin????Canım evet bizim en büyük sorunumuz bu gazı kakayi çözdük bir ilaç sayesinde onları hallediyor ama uykuya bir türlü geçemiyor gece bizde genellikle iyiyiz ama gündüz denemedigimiz şey kalmıyor her akşam sallıyoruz ama bir süreligine sakinlesiyor o da fayda etmiyor memede uyudu uyudu yoksa saatlerce uyanık memede her zaman care olmuyor emzik bizimkide ne yapsak almıyor.. ne yapacağımi şaşırdım.. Merak ediyorum kızlar siz nasil uyutuyorsunuz bebeklerinizi ??????
İşe yarıyor mu bilmiyoum ama ben alıcam da bir türlü fırsat bulupta çıkamadımKizlar gunaydin bizim kucak mesaisi basladi :) patron izin verirse bi kahvalti yapcam. Dun nette ZEKA KARTLARİ diye birseye rastladim. Dogumdan itibaren kullanilan birseymis cocugun beyin gelisimi icin bilen duyan alan var mi bir sorayim dedim. Fiyati da biraz pahali geldi bana. Almak da istiyorum ama bilemedim gercektn faydali birsey mi diye.
Korunuyorum canım da ne biliyimm burda herkes panik yaptı gibi geldiKorunmuyomusn cnm
Sakın süt korur feln diye düşünme yoksa 2.nin yolunu beklersn :)
Benim kızım da var canım neden oluyor acabaKızlar merhaba
BebeklerınıZde ateş ve bUrun akıntısı olmamasına ragmen kuru oksuruk var mı
Gunde 5 6 kez oksuruyor da