2015 Ekim Anneleri

Oooo bizim hanımları hamile kalma korkusu sarmış. :anneadayı:Biz de daha siftah yok ayol. Oram ağrıyor buram ağrıyor uykum var çocuk ağladı aha uyumadı kustu falan derken hoppp bakıyoruz ki sabah olmuş. :eek: adam da yazık bunalıma falan girerim diye her şeye tamam diyor. Ya ben herkesi bizim gibi sanıyordum :KK45: hemen toparlanmaliyim demek ki . :KK48::KK8::KK4:

İlk haftalar bende sağdım koydum kenara 20 cc ki o bile çok zor çıkıyor benden annem artık mama sanmış dökmüş nasıl üzüldüü:)
Ay gülsem mi üzülsem mi bilemedim :) İnsanın içi gidiyor 1 damlası ziyan olsa ya.

:KK48::KK48: valla ben işin hiç o tarafını dusunmemeistim şimdi adetim gelmedikçe hamile miyim acaba diye düşüneceğim. Ya doğumdan sonra hamile kalmak daha mi kolay oluyor acaba
O soru benimde aklımı kurcalıyor valla canım inşallah kazayla fln olmaz hiç hazır değilim ikinciye hem bedenen hem ruhen

Oooo bizim hanımları hamile kalma korkusu sarmış. :anneadayı:Biz de daha siftah yok ayol. Oram ağrıyor buram ağrıyor uykum var çocuk ağladı aha uyumadı kustu falan derken hoppp bakıyoruz ki sabah olmuş. :eek: adam da yazık bunalıma falan girerim diye her şeye tamam diyor. Ya ben herkesi bizim gibi sanıyordum :KK45: hemen toparlanmaliyim demek ki . :KK48::KK8::KK4:
Birde bizim gibi bismillah deyince bebeği uyananlar ağlayanlar zırlayanlar var kızıma teşekkür ediyorum her seferinde:D

Cnm günde kaç kez ve ne zamandan itibaren danlatirken tüm ağız içineyay Allah sşifa versin
Her emzirme ve mamadan sonra kulak pamugu karbonatlı suyla güzelce temzle cnm göğsünüde emzirmeden karbonatlı suyla sil öyle emZir bn öyle geçirdim

Bndede yni korku var gecen gun testbaldim yaptim kendimden suphe etmeye basladim eskiden hamile kalmak icin neler yapardim hic aklima gelmezdi negatif cikan teste bunkadar sevinecegim :KK70:
Hahah valla bende yapmayı düşü uyorum negatif çıkarsa havalara uçarim :KK48::KK48: dediğin gibi eskiden hamileyim diye sevinirdim şimdi negatif çıksın diye dua edicem

Aman cnm bebişlere dalıp kocaları ihmal etmemek lazım ;)

O soru benimde aklımı kurcalıyor valla canım inşallah kazayla fln olmaz hiç hazır değilim ikinciye hem bedenen hem ruhen
Aynen vallahi b bedenen hiç değilim şimdi hamile kalırsam goril den file geçiş yaparım artık vücudum bir hamileliği daha kaldıramaz su an bayaaa zayıflamak lazım aynaya bakmak istemiyorum

Kızlar kızım 4-5 gündür doğru düzgün uykuya dalamıyor iki gündür de su renginde kaka yapıyor kıvamı da su gibi bu nedir sizce bide alttan gazını yapıyor surekli üşüttüm mu ki bebişi

Kizlarr biz bunu yeni keşfettik oturduğumuz yerde çayımızı içip dizimize bakıp nette takılıyoruz böylelikle vik der demez sallamaya başlıyorum yine uyuyor hemen size de tavsiye ederim :)) bu arada uzun ip bulamadım da gelin kurdelemi bağladım :KK48::KK48:

Eklentiler

• IMAG0429.webp
    IMAG0429.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 126
Back
X