2015 Ekim Anneleri

Kızlar Merhaba herkes iyidir umarım.
Ben kriz geçirmek üzereyim gündüzleri hiç uyumuyo bu oğlan ..sizin bebeklerin nasıl uykulari ve nasıl uyutuyorsunuz..

Aynen vallahi b bedenen hiç değilim şimdi hamile kalırsam goril den file geçiş yaparım artık vücudum bir hamileliği daha kaldıramaz su an bayaaa zayıflamak lazım aynaya bakmak istemiyorum
O kadar fena değilsindir canım ya öyle düşünme bende yarmagül gibiyim ama kendime moral veriyorum sürekli yaza zayıflıcam şimdi bebeğime bakmak zorundayım kilom yerinde olmalı diye ;)
Canım bir şey soracaktım sana bende bu sabah itibariyle hasta oldum ve farkettim ki daha lohusa iken ilk adetimi olmuşum son günlerinde yoğun pıhtılar gelmişti ve doktora inanmamistim senin nasıl şuan kanama durumu eskisi gibi mi yani hamilelik öncesi gibi mi yoksa yoğun mu?
Bugun 3. Günüm canım tam gaz devam ediyor kanamam önceden azalırdı bugunlerde

Kızlar adet olucam gıbı agrılar var
Dun hafıf bır kan gordum camasırımda
50 gun oldu lohusa akıntılarım bıtmıstı
Şunu merak ettim sadece emziren kadınlar adet olmaz derler ya 6 ay
Ben sadece emzirdiğim halde
Adet olursam erkenden kötü birşey mi
Ben 69. Günümde adet oldum canım ve daha hiç mama vermedim kızıma yani hep emzirdim. Bu adet olma bünye meselesi bence ve kötü bir şey oldugunu sanmıyorum aksine iyi bir şey karnımdaki şişlik azaldı benim rahatladım biraz

sezeryan sonrası cinsellikte sıkıntı oluyormu?
40. cıkmak üzere ama cok korkuyorum uzun bisüre kacacagım

Sallamaya nasıl alıştırdınız ya? Benim minnak bağırıyor sallayınca. Ağlamayan çocuk ağlamaya başlıyor.
valla canım keşke bizimki de sallanmadan dursa ama nerdeeee valla onu geçtim ben bile nasıl alistiysam bazen gece bebis besikte agliyo uyku sersemi ben yatakta ya eşimi ya kendimi salliyorum :KK45:

Anl
O kadar fena değilsindir canım ya öyle düşünme bende yarmagül gibiyim ama kendime moral veriyorum sürekli yaza zayıflıcam şimdi bebeğime bakmak zorundayım kilom yerinde olmalı diye :KK66:

Bugun 3. Günüm canım tam gaz devam ediyor kanamam önceden azalırdı bugunlerde

Ben 69. Günümde adet oldum canım ve daha hiç mama vermedim kızıma yani hep emzirdim. Bu adet olma bünye meselesi bence ve kötü bir şey oldugunu sanmıyorum aksine iyi bir şey karnımdaki şişlik azaldı benim rahatladım biraz
anladım canım
Ben de sastım valla
Anneme kalsa olmaz deyıp duruyo
Dr unla konustunmu bu konuyu

Kizlar gunaydin bizim kucak mesaisi basladi :) patron izin verirse bi kahvalti yapcam. Dun nette ZEKA KARTLARİ diye birseye rastladim. Dogumdan itibaren kullanilan birseymis cocugun beyin gelisimi icin bilen duyan alan var mi bir sorayim dedim. Fiyati da biraz pahali geldi bana. Almak da istiyorum ama bilemedim gercektn faydali birsey mi diye.

O zeka kartlarini hamileyken görmüştüm. Ama alttaki yorumlarda televizyonla birlikte kullanildiğina dair bir şeyler okumuştum. O yüzden pek sicak bakmadim ben. Daha bebeklikten alişmasin tv'ye.

Bu arada kiloloyum diyenler
Ekmegı kesın eger kılo vermek ısterseniz
Şekerli şeyleride
Ben kestım tatlı sadece meyve yıyorum eksiltmedin hiç
Sebze de yıyorum bol sıvı tuketıyorum
Süt azalır dıye beklersek ooooo minumum altı ay maksımum 2 3 sene
2 yıl emzıren arkadasım var benim
Emzırıyorum dıye oluruz 200 kilo valla
Vitamın de kullanıyorum ayrıca sabahları
Decavite devam
O şişko halim asıl benim sütümü kesecek böyle giderse

canım bende beşiği ne şal bağladım gece viyakladiginda hemen salliyorum yoksa yat kalk yat kalk serseme dönmüştüm

canım bu kakasini yapması için mi yoksa gaz icin mi
Canım her ikisi içinde işe yarıyor bak bir kez dene o zaman anlarsın her ikisininde düzene girdiğini kendi kendine hallettigini..

Kızlar ya benim mememden süt yerine rakı mı akıyo acaba :KK47:
Benim kız emcem diye çıldırıyor göğse alıyorum 2. Çekilen sonra uyuyor bu ara çok yapmaya başladı ben de sinir krizi geçiriyorum. Camı isteyince cuk cuk deli gibi emiyor ama çoğunlukla 2 çekilen sonra uyukluyom uykuya dalmıyor da yatağa koyduğum an açılıyo gözler 15 dakkalık olay 2 saati buluyor çok sinirleniyorum. Neden böyle yapıyor olabilir. Karnı tok olamaz memeye bayılıyor ama uyukluyor gündüz neyse de gece hiç çekilmiyor. Bu sefer sağmak zorunda kalıyorum. Her şeyi denedim mıncıklıyorum soyuyorum uyanmada sorun yok emmeye başlayınca uyuyor

Kızlar kilolarla aranız nasıl ??2 ay oldu 6 kilo vermiştim doğumda 3 geri aldım :KK43: hareketsizlikten hep bebiş sürekli meme de otur otur bacaklarım ağrıyor :KK43: görüntüden geçtim artık bedenim istemiyor bu kiloları her yerim ağrıyor napsak diyete mi başlasak kış zaten yürüyüşe bile çıkılmaz artık sütüm zaten az diyetle de iyice gider diye korkuyorum tam bir çıkmazdayım :KK43: 4 aylık olsa da ek gıdaya başlasak o Zaman ciddi diyete başlıcam ben
Canim 4 ay olunca baslanir mi ki 6 ayi beklemeli miyiz? Ve kilolar ilk 20 gun gitti bugun 43 gunluguz artik hic gtmiyor Allah affetsin o gobegi gordukce kafayi yiyorum...12 gtti benim ama daha kaldim sarkik bir gobek...esimin gormesini hic istemem maalesef alsmak gerek sut gder diye yiyorum...bi iki gun denedm az yedim cdden azaldi napim bole bi sure

Keske bende biraz kilo alsa 16 kilo almıştım hamileyken şimdi -2 kg daha verdim bnm kuzu hep ağlıyor hep kucakta evde dört dönüyorm günde 1 öğün anca yiyorum ;(
Tatlim peki sutune bu etki ediyor mu yiyemiyorsun ya..maasallah cok iyi kilo gtmis 18 aldim 12 gttu ama daha gtmiyo 25 gundur ayni

2015 ekim anneleri grubumuz var ona üye oldun muydu canim :*

ben de geldim :)

Çok iyiymiş ya ben e bebekten alıyorum 30 tl ye burda bir yere çıkıp araştırma şansım olmuyor ki bebekle netten yapıyorum bezdi alt açmasıydı ıslak mendiliydi bayağı kazıklanıyorum ya ben :)
hepsiburadaya da bak alacağında ben oradan alıyorum indirimler oluyor.

Kızlar kızımın dili pamukçuk oldu mikostatin kullanıyorum karbonatlı su ile siliyorum geçmiyor :KK43:

karadut bulabilirsen ağzına suyunu sür o hemen iyileştiriyor.

Oooo bizim hanımları hamile kalma korkusu sarmış. :anneadayı:Biz de daha siftah yok ayol. Oram ağrıyor buram ağrıyor uykum var çocuk ağladı aha uyumadı kustu falan derken hoppp bakıyoruz ki sabah olmuş. :eek: adam da yazık bunalıma falan girerim diye her şeye tamam diyor. Ya ben herkesi bizim gibi sanıyordum :KK45: hemen toparlanmaliyim demek ki . :KK48::KK8::KK4:

ahaha ben de yanı şeyleri düşünüyorum biz 53 olduk hala siftah yok :D

Birde bizim gibi bismillah deyince bebeği uyananlar ağlayanlar zırlayanlar var kızıma teşekkür ediyorum her seferinde:KK70:

her seferinde mi :D kız biz kardeş hayatı yaşıyoruz :D :D :D

Kızlar adet olucam gıbı agrılar var
Dun hafıf bır kan gordum camasırımda
50 gun oldu lohusa akıntılarım bıtmıstı
Şunu merak ettim sadece emziren kadınlar adet olmaz derler ya 6 ay
Ben sadece emzirdiğim halde
Adet olursam erkenden kötü birşey mi
kırk başı adeti diyorlarmış ona. ben de de 50. günde başladı o bittikten sonra adet olmunmuyor bir süre ama belli bir süresi yok. annem 4. ayda olmuş eltim 8. ayda kv 1,5 yılda olmuş. ama doktorlar 3 ay hamile kalınmaz sonra korunmak gerekir diyor. yani ne zaman olacağın belli olmaz.

Ay kizlar muhabbetinize cok guldum. Biz 21 olduk benim oglan sarilip yatsak mikirdanmaya basliyo @laz4life seninki gibi.. iice uyutup sariliyorum adama ama bizdeki de big bang olcak herhalde adamcagiz uyku arasi bazen bi sariliyo sasiriyorum :eek: :KK70:
big bang sözü bizim için de olacak galiba :D 53 gün oldu doğumdan önce de en az 15 20 gün vardır baya sıkıntı olacak galiba :DDDD

Kızlar Merhaba herkes iyidir umarım.
Ben kriz geçirmek üzereyim gündüzleri hiç uyumuyo bu oğlan ..sizin bebeklerin nasıl uykulari ve nasıl uyutuyorsunuz..

telefon uygulamaları var su sesi dalga sesi süpürge sesi falan ben uyumayınca onlarla uyutuyorum

BirAlyaannesi BirAlyaannesi canım benimde yogun geçen seferde çok yoğun olmuştu bende mi sorun var diye düşünmeye başlamıştım.. Benim ikinci bu dediğin gibi benim de Karnımdaki şişlik gitti artık göbeğim yok :KK59:

Ayyy kızlar bisi dicem normal doğum yaptığım için sanki vajinam esnedi ya bazen aniden kalkınca hava aliyo gecermi bu durum ya da otururken benim bebisim 4 kilo doğdu napicam :(

Back
X