Biz de yaptırmamak yönünde karar vermiştik.Canım aşının ilk dozuysa eğer 14 hafta 6 günden sonra yapılmıyormuş dr öyle söylemişti bugünü geçtiseniz olmuyor bildiğim kadarıyla. Ben de yaptırmadım hatta sağlık ocağında hemşiremizle konuştum eczanede hangi koşullarda saklandığını bilmediğimiz için biz burada yapmıyoruz herhangi bir yan etkisi olursa sorumluluk da almıyoruz dedi. Kendi çocuğuna yaptırıp yaptırmadığını sorduğumuzda yaptırmadım dedi tek bir virüse karşı bir aşı sonuçta ve başka virüslerde var ishal yapan dedi. Biz de vazgeçtik zaten kararsızdık. Bu arada hoşgeldin demeyi unuttum hoşgeldin canım birkaç kişi eskilerden kalmıştık sonra yeni arkadaşlar geldiler şenlendi ortam:)
Doktorla son görüştüğümde tavsiye ettiğini söyledi.kendi büyük kızına yaptırmamış bi kaç gün hastanede yatmışlar küçük kızına yaptırmış.
Tek bi virüsten koruduğunu söyleyince de tek bir virüs ama genellikle her çocuğun yakalandığı bir virüs dedi.
Anaokulu kreş olmayacak evde olucam yakalanma ihtimali düşük dedim. Annem bile 60 yaşında yakalandı dedi. Ne güzel karar vermişken yine kafamı bulandırdı.