Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoşgeldin canım aramıza :)Merhaba arkadaşlar bende sessiz takipçilerdendim. Ama.muhabbetlerinize bende artik dahil olmak istiyorum :) benim oglum 23 ekim dogumlu. Bende ogretmenim. Bayagi bir ogretmen arkadaşim var galiba
HosbuldukHoşgeldin canım aramıza :)
Benim işim evde ama çalışmıyorum ona rağmen :)) ya saat başı yiyesim geliyo sanki aylardır açmışım gibi :) ben yarım ekmek tostu iki öğünde yiyen insandım tam yapsam gömecek duruma geldim ona şaşırıyorum :)) eşim dert etmiyo ama arada ayteeeeennn yarım tostun üstüne künefe hayalleri kuruyor gibi espiriler yapıyor :)) eşofmanlı şevket hoca misaliAh bu kilolarr sen çalışıyor musun bilmiyorum ama evde olmamızın da etkisi var hareketsiz yaşamımız var. Ha bire yiyorum ben de emzirme bitince kilo veriliyor deniyor o da mı hurafe yoksa :)
Hoşgeldin canım ben de Türkçe öğretmeniyimMerhaba arkadaşlar bende sessiz takipçilerdendim. Ama.muhabbetlerinize bende artik dahil olmak istiyorum :) benim oglum 23 ekim dogumlu. Bende ogretmenim. Bayagi bir ogretmen arkadaşim var galiba
Geçmiş olsun canım aşı bizde uyku yapmıştı gün boyu uyumuştu neredeyse inşallah ateşsiz huzurlu atlatirsinizBiz 4. Ay aşımızı olduk aşı öncesi uykumuz gelince baya sinirlendi çok ağladı yavrum şimdilik iyiyiz akşamı da rahat geçiririz inşallah
Hoşgeldin canım aramıza:) ben de rehber öğretmenim baya varız burada öğretmen olarak:) senin branşın ne çalışmaya başladın mıMerhaba arkadaşlar bende sessiz takipçilerdendim. Ama.muhabbetlerinize bende artik dahil olmak istiyorum :) benim oglum 23 ekim dogumlu. Bende ogretmenim. Bayagi bir ogretmen arkadaşim var galiba
Hoşgeldin :) oğlunun adı ne? Ben pek meraklıyım bebişlerin isimlerineMerhaba arkadaşlar bende sessiz takipçilerdendim. Ama.muhabbetlerinize bende artik dahil olmak istiyorum :) benim oglum 23 ekim dogumlu. Bende ogretmenim. Bayagi bir ogretmen arkadaşim var galiba
Aramiza hosgeldin canim evet bi ogretmenler odasi kuracak kadar coguz :)Merhaba arkadaşlar bende sessiz takipçilerdendim. Ama.muhabbetlerinize bende artik dahil olmak istiyorum :) benim oglum 23 ekim dogumlu. Bende ogretmenim. Bayagi bir ogretmen arkadaşim var galiba
İnsallah atessiz atlatirsiniz buarada 4aylik kilonuz kacti cnmBiz 4. Ay aşımızı olduk aşı öncesi uykumuz gelince baya sinirlendi çok ağladı yavrum şimdilik iyiyiz akşamı da rahat geçiririz inşallah
Gecmis olsun canim insallah sorunsuz atlatirsiniz darisi bize :) bi sorum olacak bu 4. Ay asisini tam 4 aylik oldugunuz gun mu yaptirdiniz biz cumartesi gunu 4 aylik olcaz insallah saglik ocagi asi icin 23 subatta gelmemizi soyledi yani 4ay 10 gunluk olucax o zaman aklima takildi da bi sorayim dedimBiz 4. Ay aşımızı olduk aşı öncesi uykumuz gelince baya sinirlendi çok ağladı yavrum şimdilik iyiyiz akşamı da rahat geçiririz inşallah
Düzenli spor yapamıyorum gidiyordum hasta oldum ara verdim artık dikkat ediyorum yediklerime tabii aç kalmıyorum eşim sevmiyor kilolu olmamı sadece dikkatli ol yavaş yavaş verirsin diye destek oluyor.Hareket spor vs yapiyormusun cnm yoksa sadece yediklerinemi dikkat ediyrsun cok iyi vermissin![]()
Ataklarından biridir belkş de benim kızımda gaz sorunu devam ediyor bazen sizin gb çaresizlikten arabayla gezdirdik arabaya alıştırmayın dediler.Fön makinasını hiç denemedim, olmadı deneyim. Emziği ilk zamandan beri isteksiz alıyordu ama aldığında da rahat oluyordu. Direk gözler kapanıyordu. Şimdi öğürüyor verince. Dün gece dayanamadık arabayla gezdirdik, arabada bile ağladı, sonra uyudu. 15 dk daha dolaştık iyice dalsın diye. Eve getirdik hooop uyandı :) ay napayım, bi gevşeme geldi artık :) saldım çayıra mevlsm kayıra :)
İnşallah canım 6.5 kiloyuzİnsallah atessiz atlatirsiniz buarada 4aylik kilonuz kacti cnm
Sağol canım evt sağlık ocağı tam 4 ay gününde yaptı 10 gün geçebilir mi bilemiyorumGecmis olsun canim insallah sorunsuz atlatirsiniz darisi bize :) bi sorum olacak bu 4. Ay asisini tam 4 aylik oldugunuz gun mu yaptirdiniz biz cumartesi gunu 4 aylik olcaz insallah saglik ocagi asi icin 23 subatta gelmemizi soyledi yani 4ay 10 gunluk olucax o zaman aklima takildi da bi sorayim dedim
Canım biz de 20 sinde 4 aylık oluyoruz 24 ünde görünüyor aşımız bir hafta bunun üstünden de geçse sorun olmaz dedi hemşiremiz merak etme bir şey olmazGecmis olsun canim insallah sorunsuz atlatirsiniz darisi bize :) bi sorum olacak bu 4. Ay asisini tam 4 aylik oldugunuz gun mu yaptirdiniz biz cumartesi gunu 4 aylik olcaz insallah saglik ocagi asi icin 23 subatta gelmemizi soyledi yani 4ay 10 gunluk olucax o zaman aklima takildi da bi sorayim dedim
Sinif ogretmeniyim oglumun adi çinar. Calismaya baslamadim rapor aldim. Bu donemi kapatmayi dusunuyorum. Cunku calistigim yer koy ve merkeze 1 saat uzakliktaHoşgeldin canım aramıza:) ben de rehber öğretmenim baya varız burada öğretmen olarak:) senin branşın ne çalışmaya başladın mı