- Konu Sahibi Hafizesltn
-
Hayırlı olsun canim inş. dediğin gibi olur hayırlısı ise az kalmış o zaman hayırlı haberlerini bekliyorum değişiklik varmı bulantı falan ben iyiyim çok şükür 2 cucukle hiç naz yapilmio folik asit kullanmaya basladinmi ben daha baslamadimHayırlı olsun cnm benimde üçüncü gebeliğim ikioğlum var ozaman neyapıyoruz dua ediyoruz sana hayırlı sağlıklı sıhhatli uslu bir erkek banada hayırlı sağlıklı sıhhattli bir kız çocuk nasip etsin yarrabbim:) bende 14 ünde öğrendim daha duymadık mart 9da geldedi 7hafta bitiminde ozaman duyabilirmişiz bakalım hayırlısıyla
Başladım başladım Doktor direk verdi folbiol kullan dedi hiç hamile gibi değilim diğer ikisindede böyleydim ;rabbim gönlümüze göre versin ben üçüncü sezeryandan çok korkuyordum doktor 7 ye kadar yapanı biliyorum içini ferah tut dedi bakalım gerçi halende korkuyorum:))))) zaten evdeki afacanlara daha söylemedim şu riskli dönem falan bir geçsin de sonra söyleyeceğim aslında kimseyede söylemedim busefer pek bir sakinim:)Hayırlı olsun canim inş. dediğin gibi olur hayırlısı ise az kalmış o zaman hayırlı haberlerini bekliyorum değişiklik varmı bulantı falan ben iyiyim çok şükür 2 cucukle hiç naz yapilmio folik asit kullanmaya basladinmi ben daha baslamadim
Ben söyledim herkese değil aileme ve yakın arkadaşlarıma dukan diyeti yapıyorduk beraber söylemek zorunda kaldım ufak kızım çok istiyordu dua ediyormuş kardeşi olsun diye onun dileği oldu sanırım sezeryan fikri zaten beni öldürüyor 2. Doğumum her ne kadar kolay gecsede ameliyat adı üstünde Rabbim evlatlarimiza bağışlasin büyük kızım pek sev inmedi halbuki epey baskı kurmuşlardı üzerimde anlamadım söz verdiler yardım edeceklermis fındıklarimBaşladım başladım Doktor direk verdi folbiol kullan dedi hiç hamile gibi değilim diğer ikisindede böyleydim ;rabbim gönlümüze göre versin ben üçüncü sezeryandan çok korkuyordum doktor 7 ye kadar yapanı biliyorum içini ferah tut dedi bakalım gerçi halende korkuyorum:))))) zaten evdeki afacanlara daha söylemedim şu riskli dönem falan bir geçsin de sonra söyleyeceğim aslında kimseyede söylemedim busefer pek bir sakinim:)
cnm bebişlerimiz aynı zamanda dünyaya gözünü açıcak Allahın izniyle..Merhaba arkadaşlar bende 19 şubatta hamile olduğumu öğrendim.Çok sakinim hala olması imkânsızdı rejim yapıyordum .Bu 3.gebeliğim 2 kızım var çok korkuyorum ama şükürler olsun Rabbimin emaneti kan testi adet gunumde 342 cikti biraz vakit geçsin kalp atışı falan duyulsun istiyorum .sat 19 ocak BDT 26 ekim sezeryanmiydi olacağından 18 i falan diye düşünüyorum. Kalp atışı duyan varmi? Herkese hayırlı dogumlar
inşallah canım..Selam, benim de tahmini doğum tarihim 15 Ekim.. şu anda 7 haftalık.. ama bulantılarım çok fena... inşallah ağlıklı bir hamilelik geçiririz... :)
minik kelebeğimin kalp atışını duydum darısı sizlere inşallah :) :) Şukurler olsunAy hadi inşallah duyarsın haberdar et bizi meraktan ölürüm :) bide bakarsa doktor sende dikkat et dakikada 140 dan azsa erkek çok ise kız derler:))))
Gözünaydın canım bende haftaya gidicem duymaya sen tam olarak kaç haftalıksın?minik kelebeğimin kalp atışını duydum darısı sizlere inşallah :) :) Şukurler olsun
Burdayım benkızlarr
Bende burdayım şekerrrrkızlarr
Süperrrrrrrrr gözün aydın geri sayımı başlat sağlıkla kucağına almakda basip olsun :)minik kelebeğimin kalp atışını duydum darısı sizlere inşallah :) :) Şukurler olsun
Ins. Canım sağlıkla kucağımiza alirizcnm bebişlerimiz aynı zamanda dünyaya gözünü açıcak Allahın izniyle..
Sağlıklı olsunda başka bişi istemiyorum.. Hissetmiyorum ama var olduğunu biliyorum yha bu dünyalara bile bedel.. Herkes evlenmeden önce gelinik hayali kurarlardı ben çocuk hayali kurardım Rabbim şükür verdi kucağımada alırım inşallah.. Rabbim kucağımızı boş bırakmasın..Ins. Canım sağlıkla kucağımiza aliriz
süpper burayı boş bırakmayalım bu süreci birlikte konuşarak payylaşımlar yaparak geçirelim =) benim ilk gebeliğim ilk bebeğim.. Dualarım bebişlerimiz için..Bende burdayım şekerrrr
Evet hepberaber doğum hikayelerimizide paylaşacağız inşallah çok heyecanlısüpper burayı boş bırakmayalım bu süreci birlikte konuşarak payylaşımlar yaparak geçirelim =) benim ilk gebeliğim ilk bebeğim.. Dualarım bebişlerimiz için..
Ilk bebeğiNiz herhalde allahım korusun çok heyecanlısiniz ben de öyle ama ilk de insan cok merak ediyor her şey çok özel ve güzel geçsin .2. Ve 3.lerde ev, is, es ve 2 çocuk olunca hayat daha hızlı akıp gidiyor 1. Çocuğum da bir an evvel dogursam diye gün sayiyordumSağlıklı olsunda başka bişi istemiyorum.. Hissetmiyorum ama var olduğunu biliyorum yha bu dünyalara bile bedel.. Herkes evlenmeden önce gelinik hayali kurarlardı ben çocuk hayali kurardım Rabbim şükür verdi kucağımada alırım inşallah.. Rabbim kucağımızı boş bırakmasın..
Benim sat 19 ocak 19 şubatta 342 cikti betaHcg ben ağrılarım in yoğun olup gelmeyen adetten suphelendimnKızlar iyi akşamlar benim son adet tarıhı 23 ocak. 24 şubatta kan testim 273 çıktı doktora gösteremedim internete göre 5 haftalik oldum bugün. Yani kan verdiğimde 4+4 oluyodum.yarın sabah doktora gitcem kan veririm heralde yine 4 gun gecti üstünden sizin 4 haftalik ken beta değeriniz kacti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?