2015 Ekim Anneleri

Gözünaydın canım bende haftaya gidicem duymaya sen tam olarak kaç haftalıksın?
bu gün 6+6 cnm inşallah sende duyarsın inanılmaz bir duygu şimdi varlığını daha güçlü hissediyorum o sesi duydum ve çook mutlu oldum Allahım sağlıklı sıhhatli kucağımıza da almayı nasip etsin cümlemizin bebişlerini

Günaydın güzel anneler. Bizde tam 9 hafta olmak üzereyiz ama bebeğimle ilgili hiç bir şey hissedemiyorum 2. Olmasına rağmen ilki 12 yıl önce olunca unutmuşum. Sürekli dua ediyorum korkularım var hiç bulantım falan olmayınca tedirgin oluyorum bebeğime birşey olur mu diye tedavi ile olan ve yıllardır çok istenen bir gebelik olduğu için çok tedirginim. Birbirimize dua edelim inşallah küçük meleklerimize sağlıkla kavuşalım. Sizlerde belirti var mı,neler hissediyorsunuz?

Canım rahat ol lütfen böyle yaparak hem kendini hem bebeğini üzüyorsun illaki bulantı olucak diye birşey yok bulantın olmazsa kendini şanslı say ben ilkinde 2 ay boyunca şiddetli yaşamıştım bitsin diye dua ediyordum ilk gebelikle ayni olmayabiliyormuş 3 gündür mide rahatsızlığım başladı insallah bu kadar olur annesi miniğinin üzme bak sıcacık yuvasında şimdi mışıl mışıl uyuyor

Ayy canım tşk ederim cevabın için kahve lekelerim falan olunca sürekli evdeyim hiç birşey yapmadan dinleniyorum belki o yüzden iyice bunaldım. Neden tedirginim anlamış değilim . İnşallah seninde kolay geçer canım

Kizlar bit sure sizden uzak kaldim ama kostum geldim gene :) yeni hamilelere tebrikler Saglikla kucagimiza aliriz insallah.

Benimde bulantilarim basladi. Cok siddetli degil ama rahatsiz edicI. Soyle birsey kesfetTim masanin ustunu kalorisi dusuk tuzu atistirmaliklar ve kuru yemisler ile doldurdum midem bulandikca birer iki ser atiyirum kisa sureliginede olsa geciyor. Oglen gayet iyiyim ama sabah ve aksam tekrar.

Sizin bulantilar icin cozumunuz nedir?

bende 7+0 bugün cnm, sadece sabahları bulantım oluyo ama ben maalesef bişeyler atamıyorum ağzıma troid ilacı kullandığımdan ilacı içip yarım saat bişey yememem lazım ,ama olsun bebişim iyi olsundaa :)

Merhaba kizlar, ben gim 6.5 aylik bir oğlum var.korunmamiza rağmen bu ay reglim gecikti1 hafta.ama adet olacakmis gibi agrim var.aak ntim var kremsi gibi bazen km kuduz.ama ilk hamileligimde konu hassasiyetin adetin gecikmeden baslamisti simdi öyle birşey yok.ama korkuyorum hamileolmaktan daha cçok erken.bu ay ise basladim belki ondan stresten gecikmiştir diyorum ama korkuyorum.
Sizden ricam adet belirtilerin izi yazarmisiniz?

kızlar kanamam oldu dr yat kalkma dedi raporluyum size tavsiyem sizde dinlenin ck korktum ((

Neyseki sadece yarim saat. Bugun kesfetimki kuru incir bulantiya bire bir.. Bebislerimiz iyi olsunda varsin midemiz bulansin tek derdimiz bu olsun :)

Hayırlı akşamlar kızalar kalp ve kese hangi hafta da gördünüz ? Bügün 5 haftalık oldum daha doktora gitmedim 6. Hafta bitsin öle gideyim diyorum merak ettim sizler hangi ahfata da gittiniz çok heycanlıyım ilk gidişimde hem kese hem kalp atışını göreyim diye haftaya gitmwyi düşünüyorum Allaha şükür şimdilik herşey yolunda Rabbim hepimizin evlatlarını sağlıkla ku ağımıza almayı nasip etsin

kızlar kanamam oldu dr yat kalkma dedi raporluyum size tavsiyem sizde dinlenin ck korktum ((
Canım geçmiş olsun dikkat et bol bol dinlen canım bebişin annem yoruldu azıcık dinlensin diye uyarı yapmıştır işyerine sakın karamsar şeyler okuma bunlar normal şeyler moral en önemli ilacımız iyi gelişmelerinle haberdar et bi

Canım 5 haftalıkken vajinal ultrasonda keseyi gördük 7.haftayı dolduruncada kalp atışını göreceğiz insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…