2015 Ekim Anneleri

Güzel anne adayları benim 8+ 3 gün oldu ve hala kahverengi lekelerim var çok moralim bozuluyor. Dr um net birşey söylemedi rahim içi kanama var dedi ama sebebi yok crinone jel günde 1 ve haftalık progestron iğnesi vuruluyorum. Neredeyse hiç kalkmıyorum yerimden sıkıldım artık çok şükür hamileyim oh diyemedim bir türlü benimle aynı sıkıntıları yaşayan var mı?

Canım moralini bozma dondurulmuş embriyolarda oluyormuş lekelenme ben progestan fitil günde 4 tane proluton depot iğne 4 güne bir estrofem ve bant kullanıyorum bende lekelenme hiç olmadı ben yinede ilk 3 ay temkinli davranıcam evde geçiriyorum

3958esra,berika55,mevludemercimek,deniz21nisan,cryofangel,beatiful86,arzumm06,nurerdem,savha,gulucum81,
polyanna23, ,dicodico,ozdecik,canan1981,sevdaa88,neFarkeder,arzu3850,Batuhanannesi,mrsswomen,isimsizcisim,gayyee21,sm34,
simay ada,bluebottle,deli_yagmur,captain swife,listeria,_derinmasalim_,ozim84,hulyab27,catdog,br33z3,
hasan eymen,sclkrm0133,yoladevam,yuja,alpmerve,0hatu0,sedeflikaraf,

hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim Allah razı olsun dualarınız için,bu kadar hızlı dönüş yaptığınız için,herbirinize güzel hamilelikler ve sağlıklı güzel doğumlar dilerim...

son 2 kişi kaldı,yeni görenlerden okumayan varsa onlardan da rica ederim SAYIN HAMİLE ARKADAŞLARIM;-))

ben okudum allah kabul etsin

bende 7+3 günlük hamileyim 2 hafta önce birden başlayan kahverengi lekelenmelerim oldu doktorum muayene etti bebekte bi sıkıntı yok progesteron kullanacaksın dedin o gün iğnesini vurdular 15 gündürde kullanıyorum lekelenmem4 gün sürdü az az oluyordu ama vardı ilacı kullanmaya başlayıp sürekli yatınca geçmişti geçen gün işten çıkınca biraz yürüdüm 1 saatte otobüs bekledim eve bi geldim yine olmuş hemen ilacımı alıp yattım geçti şimdilik çalışıyorumda sürekli bi tedirginlik tuvalete gitmeye kotkuyorum leke görcem diye ama bazılarında oluyormuş heralde böyle

Bende de aynı dönemlerde başladı hala devam ediyor çok can sıkıcı ben sürekli evde dinleniyorum pruloton iğne haftada 1 ve günlük crinone jel kullan dinlen dedi drum.rahim içi kanama var ama sebebi yok. Agapo isimli arkadaş dondurulmuş embiryo ile olabileceğini yazmış. 2010 2011 paylaşımlarını okudum başka üyelerin lekelenme yaşayıp bebeğine kavuşan çok arkadaş var . İnşallah bizde de sıkıntı olmaz sağlıcak la kucağımıza alırız hepimiz bebeklerimizi.

Canım teşekkür ederim cevabın için çok fazla ilacın var senin kaç haftadasın şuan

Kızlar ben suan 4+5 deyim dün gece sag el ayak uyuşmasindan uyuyamadim saga dön sola dön şimdi de yattım yok el ayak mahvetti bbeni (( aglicam dayanamıyorum o derece sanki üstüne yatmış sin da kan gitmez ya öyle sanciyo napicam ben (

merhaba arkadaşlar bugün test yaptım sonuç pozitif çıktı henüz kan testi yaptırmadık ve eşimle bana şaka gibi geliyor.. Akıntılarım ve ara ara adet sancısı gibi ağrılarım oluyor korkuyorum öğrendiğimden beride ağlıyorum çok duygulandım ilk bebeğim

:

Canım teşekkür ederim cevabın için çok fazla ilacın var senin kaç haftadasın şuan
7.haftama girdim canım baya bir ilacım var dahada varda onları yazmadım 10.haftaya kadar kullanıcakmışım benimde halsizliğim var iştahsızlık sürekli içimde bir baygınlık hep yatmak istiyorum umarım hep böyle devam etmez

Hayırlı olsun bebeğiniz idrar testiniz çok belirgin çıkmış kandada yüksek çıkacaktır :)

Geçmiş olsun canım doktora gittin mi?

Hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin bende ilk öğrendiğimde 2-3 gün heycanan uyuyamadım :)))

Tatlım doktora gidersen rahat edersin, bende 4+5 günlük hamileyim gecen hafta benimde tuhaf ağrışarım oldu bi kolumda bi dizimde ama şimdi yok oldular

kelebek7977 dün okudum ama buraya yazamadım Allah sağlıkla kucağına aldırsın yavrunu.. Ben de bugün sağlık ocağına gittim kan tahlili yaptılar yarın sonuçları almaya gelirsin dedi . Doktor idrar testinde çıktıysa hamilesindir dedi ve bana kart açtı.
Bu hafta her şey tozpembe içim kıpır kıpır , eşimde de bir heyecan bir heyecan Allah razı olsun üzerime titriyor.

Benim de özellikle sol kasığımda bir baskı oluyor o da normalmiş kendi alanını oluşturuyormuş bebeklerimiz.

RabbIm sağlıkla kucağınıza amayı nasip etsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…