2015 Ekim Anneleri

kızlar hamileymişimmmmmm... bugün bebişin ilk fotosunu bile aldım hemen ultrasonda gözüktü çok mutluyuzzzzz.. paylaşmak istedimmmm
Rabbim sağlıcakla kucağınızada almayı nasip etsin inşallah. Vajinal ultrasonda sanırım duyuluyor 6 haftalıkken kalp atışı

Canim okudum bende hayirlisiyla sağlıklı bi şekilde ALLAHIM tez zamanda nasip etsin inşallah. ..

Günaydın hayırlı cumalarrr kızlar bugün 6+6 yım ve doktora gitcemm kalp atışını duyarmıyımkiii inşallahhhh duyarımm dua edin lutfen
Ay hadi inşallah duyarsın haberdar et bizi meraktan ölürüm :) bide bakarsa doktor sende dikkat et dakikada 140 dan azsa erkek çok ise kız derler:))))

Canım sen kaç haftalıkken duymuştun kalp atışını?
Canım 6 haftalıkken duymadık sadece bir ışık yanıp sönüyor gibi gördük ekranda ama haftaya gel net bakalım demişti ben gitmedim 8 haftayı bekledim onda dinletti hemen kısacık. Muayenesi göbek üstü değil alttan vajinaldi küçük olduğu için üstten net görünmezmiş. İlk hamileliğimde 6 haftalık göbek üstü sadece keseyi rahatlıkla görmüştük her doktorun kendine göre bir muayene şekli var işte.

Merhaba arkadaşlar bende 19 şubatta hamile olduğumu öğrendim.Çok sakinim hala olması imkânsızdı rejim yapıyordum .Bu 3.gebeliğim 2 kızım var çok korkuyorum ama şükürler olsun Rabbimin emaneti kan testi adet gunumde 342 cikti biraz vakit geçsin kalp atışı falan duyulsun istiyorum .sat 19 ocak BDT 26 ekim sezeryanmiydi olacağından 18 i falan diye düşünüyorum. Kalp atışı duyan varmi? Herkese hayırlı dogumlar

Benim de bugün kas testi sonuçlarım çıkacak sabırsızlanıyorum saat 3,5 da gidip alacağım

Hayırlı olsun cnm benimde üçüncü gebeliğim ikioğlum var ozaman neyapıyoruz dua ediyoruz sana hayırlı sağlıklı sıhhatli uslu bir erkek banada hayırlı sağlıklı sıhhattli bir kız çocuk nasip etsin yarrabbim:) bende 14 ünde öğrendim daha duymadık mart 9da geldedi 7hafta bitiminde ozaman duyabilirmişiz bakalım hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…