- 25 Haziran 2013
- 1.780
- 1.361
- 133
- Konu Sahibi Hafizesltn
-
KELEBEK0908 bende okudum canım rabbim kabul etsi insallah sende en yakın zamanda hamiş olursun
çıktı canımmm çıktıııı çok mutluyummmm.. bebişimi gördümmm minnak bşi :)Hayırlı olsun bebeğiniz idrar testiniz çok belirgin çıkmış kandada yüksek çıkacaktır :)
Gözünaydın 6 haftalıkmısın canım kalp atışlarınıda duydunmu?çıktı canımmm çıktıııı çok mutluyummmm.. bebişimi gördümmm minnak bşi :)
yok canım duymadım 2 hafta sona gidip duyacağım nasipse.. şimdilik minnak bişi gözüktü fotosunu aldık onunla tesselli olucamGözünaydın 6 haftalıkmısın canım kalp atışlarınıda duydunmu?
Bende 5 haftalıkken gitmiştim sadece keseyi görebildik önümüzdeki hafta gidicem inşallah miniğimi görebiliriz :)yok canım duymadım 2 hafta sona gidip duyacağım nasipse.. şimdilik minnak bişi gözüktü fotosunu aldık onunla tesselli olucam
Aramızda 1 hafta var sanırım canım sağlıkla kucaklayalarım canım bebeklerimizi :)Bende 5 haftalıkken gitmiştim sadece keseyi görebildik önümüzdeki hafta gidicem inşallah miniğimi görebiliriz :)
Rabbim sağlıcakla kucağınızada almayı nasip etsin inşallah. Vajinal ultrasonda sanırım duyuluyor 6 haftalıkken kalp atışıkızlar hamileymişimmmmmm... bugün bebişin ilk fotosunu bile aldım hemen ultrasonda gözüktü çok mutluyuzzzzz.. paylaşmak istedimmmm
Rabbim sağlıcakla kucağınızada almayı nasip etsin inşallah. Vajinal ultrasonda sanırım duyulu
vajinal ultrason nsl bişi bilmiyorum ki cnm :sRabbim sağlıcakla kucağınızada almayı nasip etsin inşallah. Vajinal ultrasonda sanırım duyuluyor 6 haftalıkken kalp atış
Canim gözün aydin Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah:)çıktı canımmm çıktıııı çok mutluyummmm.. bebişimi gördümmm minnak bşi :)
Canim okudum bende hayirlisiyla sağlıklı bi şekilde ALLAHIM tez zamanda nasip etsin inşallah. ..sevgili anne adayı arkadaşlarım,ben tüp bebek tedavisi görüyorum,ve 41 hamile anneden 1 er Ayetel Kürsi topluyorum,rica etsem benim için vakit ayırıp okurmusunuz?okuyanlar alıntı yapıp yazarsa sayıyı takip edebilirim.
çok teşekkür ederim ilginiz için,sizlere de hayırlı ,güzel doğumlar dilerim.
Tesekkur ederim. Sanada sağlıklı doğumlar dilerim.Canim okudum bende hayirlisiyla sağlıklı bi şekilde ALLAHIM tez zamanda nasip etsin inşallah. ..
Canım sen kaç haftalıkken duymuştun kalp atışını?Rabbim sağlıcakla kucağınızada almayı nasip etsin inşallah. Vajinal ultrasonda sanırım duyuluyor 6 haftalıkken kalp atışı
Ay hadi inşallah duyarsın haberdar et bizi meraktan ölürüm :) bide bakarsa doktor sende dikkat et dakikada 140 dan azsa erkek çok ise kız derler:))))Günaydın hayırlı cumalarrr kızlar bugün 6+6 yım ve doktora gitcemm kalp atışını duyarmıyımkiii inşallahhhh duyarımm dua edin lutfen
Canım 6 haftalıkken duymadık sadece bir ışık yanıp sönüyor gibi gördük ekranda ama haftaya gel net bakalım demişti ben gitmedim 8 haftayı bekledim onda dinletti hemen kısacık. Muayenesi göbek üstü değil alttan vajinaldi küçük olduğu için üstten net görünmezmiş. İlk hamileliğimde 6 haftalık göbek üstü sadece keseyi rahatlıkla görmüştük her doktorun kendine göre bir muayene şekli var işte.Canım sen kaç haftalıkken duymuştun kalp atışını?
Hayırlı olsun cnm benimde üçüncü gebeliğim ikioğlum var ozaman neyapıyoruz dua ediyoruz sana hayırlı sağlıklı sıhhatli uslu bir erkek banada hayırlı sağlıklı sıhhattli bir kız çocuk nasip etsin yarrabbim:) bende 14 ünde öğrendim daha duymadık mart 9da geldedi 7hafta bitiminde ozaman duyabilirmişiz bakalım hayırlısıylaMerhaba arkadaşlar bende 19 şubatta hamile olduğumu öğrendim.Çok sakinim hala olması imkânsızdı rejim yapıyordum .Bu 3.gebeliğim 2 kızım var çok korkuyorum ama şükürler olsun Rabbimin emaneti kan testi adet gunumde 342 cikti biraz vakit geçsin kalp atışı falan duyulsun istiyorum .sat 19 ocak BDT 26 ekim sezeryanmiydi olacağından 18 i falan diye düşünüyorum. Kalp atışı duyan varmi? Herkese hayırlı dogumlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?