2015 Ekim Anneleri

Canım 5 haftalıkken vajinal ultrasonda keseyi gördük 7.haftayı dolduruncada kalp atışını göreceğiz insallah

Cevabın için sağaol canım bende 7. Haftayı bekleyeyim hamd olsun herhangi bir şikayetim yok, inşallah kalp etışlarını görür ve rahatlarız

sorma cnm yha çok korktum lamatan içim çıktı resmen dr kesesi baya gçlü gözüküo dedi şükür rahatladımm :/

Kozlar benim sorum araya kaynamis gene soruyum istedim.rica etsem hamilelik belirtilerin izi ve gebelik öncesi akuntilariniz nasildi yazar misiniz?

Kozlar benim sorum araya kaynamis gene soruyum istedim.rica etsem hamilelik belirtilerin izi ve gebelik öncesi akuntilariniz nasildi yazar misiniz?
Canım seninde hamileliğinin üzerinden çok zaman geçmemiş aslında herkeste farklı oluyor belirtiler ben hiç birşey hissetmedim 9 hafta oldu halada hissetmiyorum. Bence hemen tahlil yaptır. İstemiyorsan inşallah hamile değilsindir ama rabbim korunmanıza rağmen vermişse mutlaka vardır bir sebebi Hayırlı evlat olsunlar inşallah. Yine sonucu bildirir misin ?

Evet canim benimde ilk hamileligimde bir sey hissetmemistim.ne bulanti ne başka şey.ama stresliydim.okula basladim sut iznini ayarladim.eskisi gibi uyku uyumafim bu ay.daha çok Yoruldum.sonucu her turlu bildiririm.inşallah iyi bir ekip olur ekim anneleri.biz ağustos anneleriyle kardeş gibi olduk halada facede grubunun var gorusuruz. :) bebeklerimizin fotolarini payladiyoruz.

merhaba arkadaslar. bende 2 haftadır kusma vardı. 2 gündür de midem ağrıyor ve yanıyor. sizde de var mı bu belirtiler? çok zor bi süreçmiş. annelerimizin değerini çok iyi anlıyorum artık

Hayırlısı olsun canım. Daha çok iletişim halinde değiliz takip edmiyorum isinşer nickli olunca unutuyorum kim ne yazmıştı. Zamanla alışırız inşallah aynı duyguları paylaşıyor olmak gerçekten çok heyecan verici

yormadım ama ndn böle oldu anlamıom yatıom şimdi lekelenme oluo kesildi gibi ama sağ kasığmda deli gibi sancım oluyo
Geçmiş olsun canım inşallah bir daha yaşamazsın. Ben meyve yerken bile yorulduğumu hissediyorum, koltukta uyuyup kalıyorum. Dr normal dedi. Benim de 5 hafta olmuş sağlık ocağında 8 haftalık demişti, dün doktora gittik kesesi yeni oluşuyor dedi 5 haftalıkmış 2 hafta sonra gelin dedi ama ben 8 haftalık olunca gitmeyi düşünüyorum.

yormadım ama ndn böle oldu anlamıom yatıom şimdi lekelenme oluo kesildi gibi ama sağ kasığmda deli gibi sancım oluyo
Canım benimde sağımda deli gibi sancım var 2 adet 7cm lik kist varmış yapar ağrı dedi ama sorun yok içi su dolu bebeği beslemek için üç ay bitince küçülüp yol olur dedi dr. Belki senin kanaman ve ağrının nedeni olabilir diye düşündüm?? Dr. Kist falan dedimi?

Kızlar sonunda dr a gttim bugün.9 gün once baktirmistim beta hcg 50 ydi. bugün 1.993 çıktı. Adetim 4 gün gecti. Dr hersey yolunda 5 haftalik dedi:):):).Ama karindan baktı göremedi alttanda cok ısrar ettim bakmadı 10 gün sonra gel dedi hayirlisi artik.3 gün sonra tam 5 haftamiz bitiyomus:):)

Süperrrrrrr hadi bakalım aramıza hoşgeldin :) umarım hepimiz sağlıklı sıkıntısız bir hamilelik geçiririz alırız meleklerimizi kucağımıza

Hayırlı olsun canım . Bu doktorları da ben anlamıyorum bende alttan bakmasın diye uğraşıyorum. 11 haftaya kadar alttan bakacağım diyor bekleyeyim gitmeyeyim diyorum dayanamıyorum bebişimi görmek istiyorum

sağol cnm...aynen canım bütün doktorların bi takıntısı var demekki.Napalım sağlıklı olsunlar da geç de görsek problem değil:))

Hayırlı olsun canım . Bu doktorları da ben anlamıyorum bende alttan bakmasın diye uğraşıyorum. 11 haftaya kadar alttan bakacağım diyor bekleyeyim gitmeyeyim diyorum dayanamıyorum bebişimi görmek istiyorum

O da çok değişik bir durummuş ultrasonda ilk kontrolümü yaptı benim sonra gözükmeyince alttan muayene etti .İlerleyen zamanlarda da yeni oluşumunda da alttan muayene pek hoş karşılanmıyor düşük riski bulunan bayanlarda özellikle .

Canım aramıza hoşgeldin sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah :)

Bende martı 13 randevümü aldım Rabbim inşallah kese ve kalp atışını görür duyarım ve içim rahatlar ozaman kadar 6. Haftam bitmiş oluyo daha 11 gün var günler yavaş geciyo,
Buarada kızlar günlük yürüyüş falan yapıyomusunuz ev işleri ben yanlızım eşim sağolsun evi silme aüpürme işini kendi yapıyo sen istrahat et diyo yemeklerimi yapıyorum çok şükür mide bulantım hemüz yok fündede yarım saat yürüyüş sakıncalı olmaz herhelde sizler napıyosunuz yürüyüş,temizlik,vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…