- 28 Aralık 2012
- 396
- 290
- 333
- Konu Sahibi Hafizesltn
-
Canım 5 haftalıkken vajinal ultrasonda keseyi gördük 7.haftayı dolduruncada kalp atışını göreceğiz insallah
sorma cnm yha çok korktum lamatan içim çıktı resmen dr kesesi baya gçlü gözüküo dedi şükür rahatladımm :/Canım geçmiş olsun dikkat et bol bol dinlen canım bebişin annem yoruldu azıcık dinlensin diye uyarı yapmıştır işyerine sakın karamsar şeyler okuma bunlar normal şeyler moral en önemli ilacımız iyi gelişmelerinle haberdar et bi
sağol cnmmm :) dinleniom mecburr ufaklık sıkıntı çıkarıoooGecmis olsun cnm.. dinlen bol bol..
Allahım korusun canım inşallah tekrar yaşamazsın sebep ne acaba yordun mu kendinikızlar kanamam oldudr yat kalkma dedi raporluyum size tavsiyem sizde dinlenin ck korktum ((
Canım seninde hamileliğinin üzerinden çok zaman geçmemiş aslında herkeste farklı oluyor belirtiler ben hiç birşey hissetmedim 9 hafta oldu halada hissetmiyorum. Bence hemen tahlil yaptır. İstemiyorsan inşallah hamile değilsindir ama rabbim korunmanıza rağmen vermişse mutlaka vardır bir sebebi Hayırlı evlat olsunlar inşallah. Yine sonucu bildirir misin ?Kozlar benim sorum araya kaynamis gene soruyum istedim.rica etsem hamilelik belirtilerin izi ve gebelik öncesi akuntilariniz nasildi yazar misiniz?
Evet canim benimde ilk hamileligimde bir sey hissetmemistim.ne bulanti ne başka şey.ama stresliydim.okula basladim sut iznini ayarladim.eskisi gibi uyku uyumafim bu ay.daha çok Yoruldum.sonucu her turlu bildiririm.inşallah iyi bir ekip olur ekim anneleri.biz ağustos anneleriyle kardeş gibi olduk halada facede grubunun var gorusuruz. :) bebeklerimizin fotolarini payladiyoruz.Canım seninde hamileliğinin üzerinden çok zaman geçmemiş aslında herkeste farklı oluyor belirtiler ben hiç birşey hissetmedim 9 hafta oldu halada hissetmiyorum. Bence hemen tahlil yaptır. İstemiyorsan inşallah hamile değilsindir ama rabbim korunmanıza rağmen vermişse mutlaka vardır bir sebebi Hayırlı evlat olsunlar inşallah. Yine sonucu bildirir misin ?
Hayırlısı olsun canım. Daha çok iletişim halinde değiliz takip edmiyorum isinşer nickli olunca unutuyorum kim ne yazmıştı. Zamanla alışırız inşallah aynı duyguları paylaşıyor olmak gerçekten çok heyecan vericiEvet canim benimde ilk hamileligimde bir sey hissetmemistim.ne bulanti ne başka şey.ama stresliydim.okula basladim sut iznini ayarladim.eskisi gibi uyku uyumafim bu ay.daha çok Yoruldum.sonucu her turlu bildiririm.inşallah iyi bir ekip olur ekim anneleri.biz ağustos anneleriyle kardeş gibi olduk halada facede grubunun var gorusuruz. :) bebeklerimizin fotolarini payladiyoruz.
yormadım ama ndn böle oldu anlamıom yatıom şimdi lekelenme oluo kesildi gibi ama sağ kasığmda deli gibi sancım oluyoAllahım korusun canım inşallah tekrar yaşamazsın sebep ne acaba yordun mu kendini
Geçmiş olsun canım inşallah bir daha yaşamazsın. Ben meyve yerken bile yorulduğumu hissediyorum, koltukta uyuyup kalıyorum. Dr normal dedi. Benim de 5 hafta olmuş sağlık ocağında 8 haftalık demişti, dün doktora gittik kesesi yeni oluşuyor dedi 5 haftalıkmış 2 hafta sonra gelin dedi ama ben 8 haftalık olunca gitmeyi düşünüyorum.yormadım ama ndn böle oldu anlamıom yatıom şimdi lekelenme oluo kesildi gibi ama sağ kasığmda deli gibi sancım oluyo
Canım benimde sağımda deli gibi sancım var 2 adet 7cm lik kist varmış yapar ağrı dedi ama sorun yok içi su dolu bebeği beslemek için üç ay bitince küçülüp yol olur dedi dr. Belki senin kanaman ve ağrının nedeni olabilir diye düşündüm?? Dr. Kist falan dedimi?yormadım ama ndn böle oldu anlamıom yatıom şimdi lekelenme oluo kesildi gibi ama sağ kasığmda deli gibi sancım oluyo
Süperrrrrrr hadi bakalım aramıza hoşgeldin :) umarım hepimiz sağlıklı sıkıntısız bir hamilelik geçiririz alırız meleklerimizi kucağımızaKızlar sonunda dr a gttim bugün.9 gün once baktirmistim beta hcg 50 ydi. bugün 1.993 çıktı. Adetim 4 gün gecti. Dr hersey yolunda 5 haftalik dedi:):):).Ama karindan baktı göremedi alttanda cok ısrar ettim bakmadı 10 gün sonra gel dedi hayirlisi artik.3 gün sonra tam 5 haftamiz bitiyomus:):)
Hosbuldum canım :)amin inşallah canım yaa çok mutluyum Allahım tüm isteyenlere nasip etsin tez zamanda inşaallah...Süperrrrrrr hadi bakalım aramıza hoşgeldin :) umarım hepimiz sağlıklı sıkıntısız bir hamilelik geçiririz alırız meleklerimizi kucağımıza
Hayırlı olsun canım . Bu doktorları da ben anlamıyorum bende alttan bakmasın diye uğraşıyorum. 11 haftaya kadar alttan bakacağım diyor bekleyeyim gitmeyeyim diyorum dayanamıyorum bebişimi görmek istiyorumKızlar sonunda dr a gttim bugün.9 gün once baktirmistim beta hcg 50 ydi. bugün 1.993 çıktı. Adetim 4 gün gecti. Dr hersey yolunda 5 haftalik dedi:):):).Ama karindan baktı göremedi alttanda cok ısrar ettim bakmadı 10 gün sonra gel dedi hayirlisi artik.3 gün sonra tam 5 haftamiz bitiyomus:):)
Hayırlı olsun canım . Bu doktorları da ben anlamıyorum bende alttan bakmasın diye uğraşıyorum. 11 haftaya kadar alttan bakacağım diyor bekleyeyim gitmeyeyim diyorum dayanamıyorum bebişimi görmek istiyorum
Canım aramıza hoşgeldin sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah :)Kızlar sonunda dr a gttim bugün.9 gün once baktirmistim beta hcg 50 ydi. bugün 1.993 çıktı. Adetim 4 gün gecti. Dr hersey yolunda 5 haftalik dedi:):):).Ama karindan baktı göremedi alttanda cok ısrar ettim bakmadı 10 gün sonra gel dedi hayirlisi artik.3 gün sonra tam 5 haftamiz bitiyomus:):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?