2015 Ekim Anneleri

bende 6 haftalık hamileyim cnm 2 gn önce kanamam oldu şimdi sırt üstü yatıorum bi tk wc ye gidiom ilk aylar kendini yorma dediler bende sadece yürüdüm acaba ondan mı oldu kanamam bilmiom Allahım korusun ilk aylar yürüme bence iyice tutunsun rahmine öle yürüyüs yap cnm emii

Canım ben cuma gidiyorum miniğimin kalp atışını görmeye insallah hepimiz sorunsuz geçiririz hamileliği süpürme silme işini eşim yapıyor ben ev toparlama yemek yapma çamaşır asma vs gibi yormayacak işleri yapıyorum benim çarşamba 7 bitiyor ve bir haftadır midem çok fena çıkarma yok ama iştahsızlık var bulantı var işte bizde durumlar böyle :)

Çok gecmiş olsun canım bol bol istrahat et Allahın izniyle bişey olmaz, Rabbim hepimize 9. Ayın sınunda bebeklerinizi kucağımıza almayı nasip etsin. İnsan nasıl hareket edeceğini bilmiyo Annelik şimdiden başlamış oluyo bizlerde,

Bende haftaya cuma gidicem şuan 5+2 günlük hamileyım bende kalp atışını duysam içim ferahlıycak şuan mide bulantısı yok ama iki gündür iştahım yok,
Bi ağırlık çökğyo üstüme :)) hamileyim ben ondan dır diye mutlu oluyorum :)))

12 yıl önce daha 20 yaşında ilk bebeğime hamile iken ne temizlikler ne hareketler 3 katlı ev duvarlarına pencerelerine kadar silerdim. Koltuklar halılar yer yerinden oynardı. 5 aylık hamileliğimde agua parklardan kaydım, eşimle hız motorlarında geZdik, bisiklet sürdük. Ama yaşın ilelemesimi yoksa onca yıldan sonra zor bulunca bu hamileliğimde daha içmek için su bardağını doğru düzgün doldurup yeni kaldırıyorum. Daha bilinçli miyiz yoksa sakınan göze çöp mü batıyor anlayamadım.

Çok şükür tek çizgi :) Rabbim isteyen herkese versin..dizinde evlatlariniz hayirli olsun..erken doğum riski olanlar mutlaka yatsin dinlensin.seker yüklemesi yaptirmayin ailenizde seker riski yoksa.bu dönemler en güzel donemleribiz.koca kisisini kullanan iyice :) ev işlerinden asermelere oolabildiğince kullanin :) bol bol uyuyun gezin.sonra firsatiniz olmuyor :)

Gözün aydın canım . Ne kadar garip dünya kimi olsun diye kimi olmasın diye dualar ediyor. Allahım herkesin gönlüne göre versin inşallah. Bebeğini güle güle büyüt inşallah canım. 2. Bebeğini en güzel zamanda rabbim size nasip etsin sevgiler

Ssol canim amin insallah uygun zamanda olur.sende hayirlisiyla kucagina alirsin inşallah :)

Günaydın arkadaşlar ne zamandır giremedim rahatsız olan arkadaslara geçmiş olsun diyorum kontrole gidenlere gözleri aydın olsun.Ben daha gitmedim en gec ne zaman giderim diye bakıyorum hepsi çıksın aradan diye .Birde büyük kızım rahatsız ne zamandır mahvoldu yavrum mikrop gitmedi bitti ötekine geçirmeden atlatsak en zor bu hastalık zamanları Rabbim evlatlarimiza sağlık versin en önemlisi .Görüşmek üzere kendinize iyi bakin bebislerede

Annemlerde öle diyor soba kovası değiştiriyorlarmış o kadar hayat zor şimdi klima var evimde bulaşık yıkamıom ayakta durayım çamaşır yıkamıom herşey makinalaştı bizde nanemolla olduk sanırım (

arkadaşlar merhaba bende aranıza katıldım yarın kalp atışı duymaya gidicez. size bişi sorucam siz kalp atışını hangi hafta duydunuz

Hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin, kac haftalık hamilesin ?
Ben 5+3 günlük hamileyim bende henüz gitmedim 10 gün sonra gitmeyi düşünüyorum inşallah yarın kalp atışını duyarsın

Kanaman kesildi mi ciniviz tekrar ne zaman gideceksin kontrole

kanamam geçti cnm ara ara lekelenme ve kasık ağrım oluyor ayın 10 unda kontrolum var cnm progestan ve iğne kullanıyorum bakalım sonucu salı günü görücez cnm
İnşallah güzel haberlerle gelirsin canım. Cuma 10 haftayı bitireceğim günlük jel ve haftalık pruloton iğneye rağmen hala lekelerim devam ediyor benimde önceki paylaşımlarda bu şekilde hamilelik geçirip bebek sahibi olan çok kişi var. İnşallah bizde sağlıcakla kavuşuruz bebeklerimize.

raporum bitecek 10 unda biticek korkuom işe başlamaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…