- 7 Mayıs 2014
- 148
- 43
- 123
- 37
- Konu Sahibi Hafizesltn
-
bende 6 haftalık hamileyim cnm 2 gn önce kanamam oldu şimdi sırt üstü yatıorum bi tk wc ye gidiom ilk aylar kendini yorma dediler bende sadece yürüdüm acaba ondan mı oldu kanamam bilmiom Allahım korusun ilk aylar yürüme bence iyice tutunsun rahmine öle yürüyüs yap cnm emiiBende martı 13 randevümü aldım Rabbim inşallah kese ve kalp atışını görür duyarım ve içim rahatlar ozaman kadar 6. Haftam bitmiş oluyo daha 11 gün var günler yavaş geciyo,
Buarada kızlar günlük yürüyüş falan yapıyomusunuz ev işleri ben yanlızım eşim sağolsun evi silme aüpürme işini kendi yapıyo sen istrahat et diyo yemeklerimi yapıyorum çok şükür mide bulantım hemüz yok fündede yarım saat yürüyüş sakıncalı olmaz herhelde sizler napıyosunuz yürüyüş,temizlik,vs
Canım ben cuma gidiyorum miniğimin kalp atışını görmeye insallah hepimiz sorunsuz geçiririz hamileliği süpürme silme işini eşim yapıyor ben ev toparlama yemek yapma çamaşır asma vs gibi yormayacak işleri yapıyorum benim çarşamba 7 bitiyor ve bir haftadır midem çok fena çıkarma yok ama iştahsızlık var bulantı var işte bizde durumlar böyle :)Bende martı 13 randevümü aldım Rabbim inşallah kese ve kalp atışını görür duyarım ve içim rahatlar ozaman kadar 6. Haftam bitmiş oluyo daha 11 gün var günler yavaş geciyo,
Buarada kızlar günlük yürüyüş falan yapıyomusunuz ev işleri ben yanlızım eşim sağolsun evi silme aüpürme işini kendi yapıyo sen istrahat et diyo yemeklerimi yapıyorum çok şükür mide bulantım hemüz yok fündede yarım saat yürüyüş sakıncalı olmaz herhelde sizler napıyosunuz yürüyüş,temizlik,vs
Canım ben cuma gidiyorum miniğimin kalp atışını görmeye insallah hepimiz sorunsuz geçiririz hamileliği süpürme silme işini eşim yapıyor ben ev toparlama yemek yapma çamaşır asma vs gibi yormayacak işleri yapıyorum benim çarşamba 7 bitiyor ve bir haftadır midem çok fena çıkarma yok ama iştahsızlık var bulantı var işte bizde durumlar böyle :)
12 yıl önce daha 20 yaşında ilk bebeğime hamile iken ne temizlikler ne hareketler 3 katlı ev duvarlarına pencerelerine kadar silerdim. Koltuklar halılar yer yerinden oynardı. 5 aylık hamileliğimde agua parklardan kaydım, eşimle hız motorlarında geZdik, bisiklet sürdük. Ama yaşın ilelemesimi yoksa onca yıldan sonra zor bulunca bu hamileliğimde daha içmek için su bardağını doğru düzgün doldurup yeni kaldırıyorum. Daha bilinçli miyiz yoksa sakınan göze çöp mü batıyor anlayamadım.bende 6 haftalık hamileyim cnm 2 gn önce kanamam oldu şimdi sırt üstü yatıorum bi tk wc ye gidiom ilk aylar kendini yorma dediler bende sadece yürüdüm acaba ondan mı oldu kanamam bilmiom Allahım korusun ilk aylar yürüme bence iyice tutunsun rahmine öle yürüyüs yap cnm emii
Gözün aydın canım . Ne kadar garip dünya kimi olsun diye kimi olmasın diye dualar ediyor. Allahım herkesin gönlüne göre versin inşallah. Bebeğini güle güle büyüt inşallah canım. 2. Bebeğini en güzel zamanda rabbim size nasip etsin sevgilerÇok şükür tek çizgi :) Rabbim isteyen herkese versin..dizinde evlatlariniz hayirli olsun..erken doğum riski olanlar mutlaka yatsin dinlensin.seker yüklemesi yaptirmayin ailenizde seker riski yoksa.bu dönemler en güzel donemleribiz.koca kisisini kullanan iyice :) ev işlerinden asermelere oolabildiğince kullanin :) bol bol uyuyun gezin.sonra firsatiniz olmuyor :)
Batuhananinşallah uygun zamanda olurst: 39731981 .!.:Gözün aydın canım . Ne kadar garip dünya kimi olsun diye kimi olmasın diye dualar ediyor. Allahım herkesin gönlüne göre versin inşallah. Bebeğini güle güle büyüt inşallah canım. 2. Bebeğini en güzel zamanda rabbim size nasip etsin sevgiler
Annemlerde öle diyor soba kovası değiştiriyorlarmış o kadar hayat zor şimdi klima var evimde bulaşık yıkamıom ayakta durayım çamaşır yıkamıom herşey makinalaştı bizde nanemolla olduk sanırım12 yıl önce daha 20 yaşında ilk bebeğime hamile iken ne temizlikler ne hareketler 3 katlı ev duvarlarına pencerelerine kadar silerdim. Koltuklar halılar yer yerinden oynardı. 5 aylık hamileliğimde agua parklardan kaydım, eşimle hız motorlarında geZdik, bisiklet sürdük. Ama yaşın ilelemesimi yoksa onca yıldan sonra zor bulunca bu hamileliğimde daha içmek için su bardağını doğru düzgün doldurup yeni kaldırıyorum. Daha bilinçli miyiz yoksa sakınan göze çöp mü batıyor anlayamadım.
Aramıza hoşgeldin ben cuma gidicem 7+3 olucamarkadaşlar merhaba bende aranıza katıldım yarın kalp atışı duymaya gidicez. size bişi sorucam siz kalp atışını hangi hafta duydunuz
arkadaşlar merhaba bende aranıza katıldım yarın kalp atışı duymaya gidicez. size bişi sorucam siz kalp atışını hangi hafta duydunuz
Sağol cnm amin:)cümlemizin inşallah. ..Canım aramıza hoşgeldin sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah :)
Kanaman kesildi mi ciniviz tekrar ne zaman gideceksin kontrolebende 6 haftalık hamileyim cnm 2 gn önce kanamam oldu şimdi sırt üstü yatıorum bi tk wc ye gidiom ilk aylar kendini yorma dediler bende sadece yürüdüm acaba ondan mı oldu kanamam bilmiom Allahım korusun ilk aylar yürüme bence iyice tutunsun rahmine öle yürüyüs yap cnm emii
kanamam geçti cnm ara ara lekelenme ve kasık ağrım oluyor ayın 10 unda kontrolum var cnm progestan ve iğne kullanıyorum bakalım sonucu salı günü görücez cnmKanaman kesildi mi ciniviz tekrar ne zaman gideceksin kontrole
4. Gebeligim uc dusugum oldu maleseff
İnşallah güzel haberlerle gelirsin canım. Cuma 10 haftayı bitireceğim günlük jel ve haftalık pruloton iğneye rağmen hala lekelerim devam ediyor benimde önceki paylaşımlarda bu şekilde hamilelik geçirip bebek sahibi olan çok kişi var. İnşallah bizde sağlıcakla kavuşuruz bebeklerimize.kanamam geçti cnm ara ara lekelenme ve kasık ağrım oluyor ayın 10 unda kontrolum var cnm progestan ve iğne kullanıyorum bakalım sonucu salı günü görücez cnm
Hoşgeldin canım hayırlı olsun inşallah bebeğin sağlıcakla kucağınada almayı nasip etsin rabbim hepimizin evladı ile birlikteSağol cnm amin:)cümlemizin inşallah. ..
raporum bitecek 10 unda biticek korkuom işe başlamayaİnşallah güzel haberlerle gelirsin canım. Cuma 10 haftayı bitireceğim günlük jel ve haftalık pruloton iğneye rağmen hala lekelerim devam ediyor benimde önceki paylaşımlarda bu şekilde hamilelik geçirip bebek sahibi olan çok kişi var. İnşallah bizde sağlıcakla kavuşuruz bebeklerimize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?