- Konu Sahibi Hafizesltn
-
:)) canım hakkınızda hangisi hayırlı ise o olsun inşallah. Rüyalarında hayr olsun bir türlü cinsiyet belirlenmemiş rüyalarında daCanım öncelikle çok sevindim.Merak dinmiş cinsiyet belli olmuş.12. haftada hemencik belli olmuş.Bende 11.haftanın içindeyim 3 hafta sonra kontrole gidicem.Farketmez ama yinede merak cinsiyetini çok merak ediyorum.Oğlansa oğlum olacak kızsa kız olacak duygusunu benimsemek istiyorum galiba.Bende rüyamda bebek görüyorum.Geçen hafta emzirmeye çalıştğım bir bebek vardı rüyamda.Kapkara çok yoğun saçı vardı.Ama emzirmeye çalışırken cinsiyetini düşünüyorum çıkartamıyordum.Dünde rüyamda annemin evinde annem ve kız kardeşimin birlikte beni doğum yaptırdığını gördüm.Maşşallah bebek tombiş,çok güzel ve yine kapkara saçları vardı.Yine cinsiyetini bilemiyordum.Bakmaya doyamıyorum ağlaya ağlaya seviyordum.Zaten hep üstümde bir duygusallık var.Etrafımdaki herkeste senin kızın olcak diyor.Herkesin içine böyle doğuyor anlamadım.Ama bebek doğdugu andan itibaren hiç ağlamıyordu.Anneme soruyorum anne neden ağlamıyor diye.Annem korkma çok iyi görmüyormusun bak nasıl nefes alıp veriyor diyor.İçini ferah tut diyor.Kız bebek görünce kızım olsun erkek bebek görünce oğlum olsun istiyorum.Kızlarıda erkekleride çok seviyorum.Annem tarafı kıza baskın eşim tarafı erkeğe baskın bilemiyorumda.Kayınvalidemde bi kızın olsa güzel olur.Ailemizde hiç kız yok diyor. :))
Bana solemediler 12+4 de erken diyorlar öğrenmek için.ogrenirsen buraya da yazarmisinAyy kızlar bende çok merak ediyorum cinsiyetini 12+4 ken gitcem bakalım belki benimkide gösterir cinsiyetimi :)
Bana solemediler 12+4 de erken diyorlar öğrenmek için.ogrenirsen buraya da yazarmisinAyy kızlar bende çok merak ediyorum cinsiyetini 12+4 ken gitcem bakalım belki benimkide gösterir cinsiyetimi :)
BEN 12+4KEN GİTTİM DÜN AMA DR GÖREMEDİ NET Bİ GÖRÜNTÜ ALAMIYORUM DEDİBana solemediler 12+4 de erken diyorlar öğrenmek için.ogrenirsen buraya da yazarmisin
erkek mi acaba :))Bende pıt pıt birşeyler hisseder gibi oluyorum ama daha çok küçükler acaba hissedilebilir mi ki ??
Bizim ki erkek miş canım 12. Hafta söyledi doktorumuz bakalım cumaya kontrolümüz bir değişiklik olmazsa. İlk oğlumuda 12. Haftada bilmişti doktoru senin içinde hayırlısı olur inşallah gönlünden erkek geçiyormuş gibi hissettim :)erkek mi acaba :))
Geçmiş olsun canım ya geçen haftada ben atlattım hala izleri var tam geçiremedim malesef ilaçta kullanamayınca. Tuzlu su çektim bol bol burnumdan açsın sinüsler tıkanmasın diye birde yarım limonu bal ile karıştırıp boğazımda gargara yaparak içtim 2 güne bir tavsiye canım bol bol c vitamini inşallah çabuk atlatırsın..Kızlarrrr grip oldum yaaaaaaa
Allah yardımcın olsun canım aynı şekilde bende ocak 15 ten beri neredeyse hep evdeyim hiç bir iş yapmıyorum kanama olmadı hiç kahve lekeler vardı onlarda daha 12. Haftada kesildi. Yavaş yavaş evde dolaşıyım bir iki dışarı çıkıyom diyorum hemen sarımsı lekeler gelmeye başlıyor korkuyorum 14 hafta oldu hala tedirginim her doktor randevuma dualarla tesirginlikle gidiyorum. İnşallah sağlıcakla kavuşuruz bebeklerimize buda bizim imtehanımız.. SevgilerMrb arkadaşlar Allah nasip ederse bende ekim annesi olacagim biraz sorunlu gebelik yaşıyorum düşük riskim var 6 haftalikken kanamam oldu ve 1 aydir yatiyorum hiç kalkmadan kahverengi akintim var hala geçmedi progestan kullaniyorum. ..insallah hayırlısıyla bu gunleride atlaticaz ben inaniyorum bbebeğim birakmayacak beni aranizda benim durumumda olan varmi
merhaba ben de progestan kullanıyorum sizin kanama var mı ? benim bazen böyle afedersin tuvalete gittikten sonra peçeteye bira geliyor kahverengi kırmızı gibi ama yoğun değil.. bide hergün değil ara ara . dr. iç alanda bi kanama yok diyor benide düşündüren içte bi kanama yok tamam seviniyorum ama ben de gelen şey ne o zaman..Mrb arkadaşlar Allah nasip ederse bende ekim annesi olacagim biraz sorunlu gebelik yaşıyorum düşük riskim var 6 haftalikken kanamam oldu ve 1 aydir yatiyorum hiç kalkmadan kahverengi akintim var hala geçmedi progestan kullaniyorum. ..insallah hayırlısıyla bu gunleride atlaticaz ben inaniyorum bbebeğim birakmayacak beni aranizda benim durumumda olan varmi
cnm çok sağol bugün 3. Gün biraz daha iyiyim dun çok kötüydüm gözüm bile akıyodu ayyy çok zar bide hamileyken daha da zor o kadarda dikkat ediyodum hamileyken hasta olmayım diye ama oldum inşallah bebişlerimize bişey olmazGeçmiş olsun canım ya geçen haftada ben atlattım hala izleri var tam geçiremedim malesef ilaçta kullanamayınca. Tuzlu su çektim bol bol burnumdan açsın sinüsler tıkanmasın diye birde yarım limonu bal ile karıştırıp boğazımda gargara yaparak içtim 2 güne bir tavsiye canım bol bol c vitamini inşallah çabuk atlatırsın..
Amin canim bende her randevuya tedirgin gidiyorum benim 1 aydir hiç kesilmedi akinti doktorlar kirmizi leke oursa tehlikeli diyorkar ama kahverengi akintida çok masum degil tabi dedigin gibi imtihan olsa gerek napalim dayanicaz bebeklerimiz icin Allah yardımcımız olsunAllah yardımcın olsun canım aynı şekilde bende ocak 15 ten beri neredeyse hep evdeyim hiç bir iş yapmıyorum kanama olmadı hiç kahve lekeler vardı onlarda daha 12. Haftada kesildi. Yavaş yavaş evde dolaşıyım bir iki dışarı çıkıyom diyorum hemen sarımsı lekeler gelmeye başlıyor korkuyorum 14 hafta oldu hala tedirginim her doktor randevuma dualarla tesirginlikle gidiyorum. İnşallah sağlıcakla kavuşuruz bebeklerimize buda bizim imtehanımız.. Sevgiler
Canim kanama 1 ay önce oldu oda kahverengi kan bosaldi resmen aardindan hafif kirmizi kanama şeklinde oldu o gunden beri kahverengi akinti hiç kesilmedi her ttuvaletten sonra peceteye bulasiyo. Benim bebegim ikizmis biri o kanama oldugunda ddüşmüş sanirim ondan kalan kanama çünkü icerde kanama var demislerdi bana seninde muhtemelen iltihap falan vardir belki ondan da oolabiliyormerhaba ben de progestan kullanıyorum sizin kanama var mı ? benim bazen böyle afedersin tuvalete gittikten sonra peçeteye bira geliyor kahverengi kırmızı gibi ama yoğun değil.. bide hergün değil ara ara . dr. iç alanda bi kanama yok diyor benide düşündüren içte bi kanama yok tamam seviniyorum ama ben de gelen şey ne o zaman..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?