2015 Ekim Anneleri

Arkadaşlar merhaba ben doktorumu çarşamba günü buldum şükürler olsun inşallah başladığımız gün gibi güzel gider hep:) bebeğim 11. haftalarda çıkıyordu önceki doktorlarda, şimdi 12+1 dedi doktor bu şekilde tarihmi düzelttim bende:) bebişi görünce öyle sabit duruyor hep sanmıştım doktor enseyi ölçmek için hareket ettirmeye çalıştı hiç oralı olmadı sonra öksür dedi hoca, ondan sonra gördüklerime inanamadım.. o ne hareketler el kol sallamalar ters dönmeler:) popoyu döndü kaldı bizi saatlerce uğraştırdı ama sonunda ölçümü aldık:) henüz hareket görmeyen arkadaşlarım bunları görünce çok şaşıracaksınız öyle güzel bir duygu ki:)

Ben ikili test yaptirmaya gittiğimde 12+4 de ikili testi yapan doktor ayrintili ultrasonda yani ense kalinligini filan ölçerken cinsiyetini sordum daha erken belli değil görsem solerdim dedi.sonra oradan ciktim muane için kendi doktoruma girdim onada cinsiyeti sorduğumda 1 ay sonra solicrm daha erken dedi ben israr ettim tahmini söyleyin bare dedim.tahmini söylemeyi sevmiyorum sonra yanilinca uzulunuyor dedi ben uzulmem siz söyleyin diyip israr ettiğimde peki ozaman tahmini %51 kiz diyelim dedi.sizce dogruluk payi varmidir

:)) canım hakkınızda hangisi hayırlı ise o olsun inşallah. Rüyalarında hayr olsun bir türlü cinsiyet belirlenmemiş rüyalarında da belli olmaz değişir diyenler oluyor daha erken diyenler oluyor rabbim nasıl uygun gördüyse öyle olsun hayırlı evlatlar olsunlar inşallah...

merhaba, bende ekim annesi olacağım inşallah
geçtiğimiz hafta 2li testi yapıldı çok şükür problem görünmüyor, onu her gördüğümde inanılmaz etkileniyorum ağlamamak için kendimi zor tutuyorum.

Ultrason görüntüsünden anlasilirmi acaba.bakiyorum bakiyorum ama anliyamiyorum.d tecrubesi olan varmi aramizda.d

erkek mi acaba :))
Bizim ki erkek miş canım 12. Hafta söyledi doktorumuz bakalım cumaya kontrolümüz bir değişiklik olmazsa. İlk oğlumuda 12. Haftada bilmişti doktoru senin içinde hayırlısı olur inşallah gönlünden erkek geçiyormuş gibi hissettim :)

Kızlarrrr grip oldum yaaaaaaa
Geçmiş olsun canım ya geçen haftada ben atlattım hala izleri var tam geçiremedim malesef ilaçta kullanamayınca. Tuzlu su çektim bol bol burnumdan açsın sinüsler tıkanmasın diye birde yarım limonu bal ile karıştırıp boğazımda gargara yaparak içtim 2 güne bir tavsiye canım bol bol c vitamini inşallah çabuk atlatırsın..

QUOTE="Hafizesltn, post: 39368898, member: 658162"]Ekim ayında doğum yapacak Anne adayları hadi burda toplanalım. Kim neler yaşıyor hep beraber paylaşıp birbirimize yardımcı olalım.[/QUOTE]
Merhaba arkadaşlar. Ben de 9 haftalık hamileyim. Benim 2 çocuğum olacak inşallah. 8 yıl aradan sonra Bu arada ben ağustos 2014 te boş gebelik nedeniyle kürtaj oldum. Kan uyuşmazlığı var eşimle oğlum benim kan grubumdan olduğu için iğne falan yapılmadı. Boş gebelikte de bebek olmadığı için bir şey yapılmadı. Şimdi ara ara lekelenme tarzı kanamam oluyor fakat içerde kanama yok diyor dr. Yine bişey yapmadı birtek progestan kullanıyorum. . Böyle işte benim durum biraz karışık gibi eğer benim durumumda olanlar carsa bilgi alışverişinde bulunmayı isterim.. Allah herkese sağlıklı ve hayırlı evlatlar nadip etsin inşallah. .

Mrb arkadaşlar Allah nasip ederse bende ekim annesi olacagim biraz sorunlu gebelik yaşıyorum düşük riskim var 6 haftalikken kanamam oldu ve 1 aydir yatiyorum hiç kalkmadan kahverengi akintim var hala geçmedi progestan kullaniyorum. ..insallah hayırlısıyla bu gunleride atlaticaz ben inaniyorum bbebeğim birakmayacak beni aranizda benim durumumda olan varmi

Allah yardımcın olsun canım aynı şekilde bende ocak 15 ten beri neredeyse hep evdeyim hiç bir iş yapmıyorum kanama olmadı hiç kahve lekeler vardı onlarda daha 12. Haftada kesildi. Yavaş yavaş evde dolaşıyım bir iki dışarı çıkıyom diyorum hemen sarımsı lekeler gelmeye başlıyor korkuyorum 14 hafta oldu hala tedirginim her doktor randevuma dualarla tesirginlikle gidiyorum. İnşallah sağlıcakla kavuşuruz bebeklerimize buda bizim imtehanımız.. Sevgiler

merhaba ben de progestan kullanıyorum sizin kanama var mı ? benim bazen böyle afedersin tuvalete gittikten sonra peçeteye bira geliyor kahverengi kırmızı gibi ama yoğun değil.. bide hergün değil ara ara . dr. iç alanda bi kanama yok diyor benide düşündüren içte bi kanama yok tamam seviniyorum ama ben de gelen şey ne o zaman..

cnm çok sağol bugün 3. Gün biraz daha iyiyim dun çok kötüydüm gözüm bile akıyodu ayyy çok zar bide hamileyken daha da zor o kadarda dikkat ediyodum hamileyken hasta olmayım diye ama oldum inşallah bebişlerimize bişey olmaz

Amin canim bende her randevuya tedirgin gidiyorum benim 1 aydir hiç kesilmedi akinti doktorlar kirmizi leke oursa tehlikeli diyorkar ama kahverengi akintida çok masum degil tabi dedigin gibi imtihan olsa gerek napalim dayanicaz bebeklerimiz icin Allah yardımcımız olsun

Canim kanama 1 ay önce oldu oda kahverengi kan bosaldi resmen aardindan hafif kirmizi kanama şeklinde oldu o gunden beri kahverengi akinti hiç kesilmedi her ttuvaletten sonra peceteye bulasiyo. Benim bebegim ikizmis biri o kanama oldugunda ddüşmüş sanirim ondan kalan kanama çünkü icerde kanama var demislerdi bana seninde muhtemelen iltihap falan vardir belki ondan da oolabiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…