2015 Ekim Anneleri

Bizimkide ikizmiş canım 2. Kese küçülüp yok olurken kahverengi lekelenme yapmış 12. Hafta kontrolümüzde küçücük kalmıştı kese artık iyice yok olmuştur sanırım kontrolüm cuma inşallah güzel haberler ile dönebilirim.

Benimde ondan mi oluyoki acaba 2. Kese boş suan. Benimde kontrolum var bu hafta bakalim artik insallah hhayırlı haberlerle ddöneriz

[/QUOTE] Merhaba arkadaşlar. Ben de 9 haftalık hamileyim. Benim 2 çocuğum olacak inşallah. 8 yıl aradan sonra Bu arada ben ağustos 2014 te boş gebelik nedeniyle kürtaj oldum. Kan uyuşmazlığı var eşimle oğlum benim kan grubumdan olduğu için iğne falan yapılmadı. Boş gebelikte de bebek olmadığı için bir şey yapılmadı. Şimdi ara ara lekelenme tarzı kanamam oluyor fakat içerde kanama yok diyor dr. Yine bişey yapmadı birtek progestan kullanıyorum. . Böyle işte benim durum biraz karışık gibi eğer benim durumumda olanlar carsa bilgi alışverişinde bulunmayı isterim.. Allah herkese sağlıklı ve hayırlı evlatlar nadip etsin inşallah. .[/QUOTE]
gulcanarda
Merhaba; bende kanama lekelenme tarzı bir şey olmadı çok şükür ama; bizde de kan uyuşmazlığı var doktor her hangi bir kanama olursa gelmelisin en geç 72 saat içinde iğnesi var onu yaparız demişti.

Aaaaa erkekmi canım :) senin ultrasonda soldamıydı ben erkekmi demiştim yahu bana doktor birşey demiyor çatlıyorum meraktan

Benimde ondan mi oluyoki acaba 2. Kese boş suan. Benimde kontrolum var bu hafta bakalim artik insallah hhayırlı haberlerle ddöneriz
İnşallah canım büyük ihtimalle 2. Kesedendir. 10 haftada doktorumuz vajinal ultrason ile bildi açık konuşayım herşeye hazırlıklı olun bebek büyüyüp keseyi iterek yok edebilir, kese düşerken bebeğin kesesinede zarar verebilir demişti doktorumuz progestron iğne ve jel kullandım ve çok dikkat ettim hiç bir iş yapmadım bir pazar dışarı çıktım biraz yürüdüm. Ertesi gün su gibi pembe leke geldi inşallah diğer kesedendir dedim bekledim diğer kontrol günümü ama eşimin başının etini yedim ya bir şey olduysa hiç hissetmiyorum of puf dualarla gittim 12. Haftada çok şükür bebeğim büyümüş bize cinsiyetini gösterdi kıpır kıpır hareketliydi. Diğer kesede küçücük bir köşede kalmış doktor iyice yok olacak artık sıkıntınız yok inşallah dedi ohh dedim. Çok uzun yazdım canım ama sende de aynı durum var için rahatlasın diye. Sende güzel haberlerle gelirsin inşallah bu sefer kontrolünden

ARKADAŞLAR CİNSİYETİ ÖĞRENDİNİZ Mİ BEN 12. HAFTA BİTTİĞİNDE GİTTİM AMA GÖREMEDİ DR BİDE ALTTAN BAKTI ENSE KALINLIĞINI ÖLÇMEK İÇİN DEDİ AMA KİMSEYE ÖYLE BAKMAMIŞ BENDE FAZLA KİLO VAR ONDAN MI ALTAN BAKTI ACABA KİLO ENGEL Mİ KARINDAN ULTRSAYONLA BEBEĞİ GÖRMEYE NET GÖRÜNMÜYO DİYE DUYDUM KARIN YAĞLARINDAN DOLAYI BİLGİSİ OLAN VAR MI

Kizlar surekli bebegime birsy olacak korkusu yasiyordum cok sukur azaldi biraz. Sizde de var mi ayni durum .nasil atlattiniz

Kizlar surekli bebegime birsy olacak korkusu yasiyordum cok sukur azaldi biraz. Sizde de var mi ayni durum .nasil atlattiniz
OOO OLMAZDA BENDE HEM FAZLA FAZLA VAR BENDE HEM BEBEĞİME HEM BANA BİŞEY OLACAK KORKUSU VAR KAYGI BOZUKLUĞUM VAR AMA BENİM ONDAN KAYNAKLANN Bİ DURUM BİLİYORUM ÇOK ZOR OLUYOR AMA NORMALMIŞ HERKESDE OLURMUŞ BENDE BİRAZDA FAZLA AMA

bendede var cnm her an acaba kalbi atıyomu bişey oldu mu sürekli bu şekilde düşünüyorum hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli kucaklarımıza alırız inşallaaaaahhhh

Var canım aynı sıkıntı bende de malesef aşamadım hala eşimin yorumu ilk oğlum 12 yaşında hiç birşey bilmiyormuşuz ne ultrason ne kilo ne boy doktora laylay lom gider çıkardık. Keşke bunda da bilmeseydin hayatım öğrendikçe okudukça telaş yapıyorsun hiç olmayacak şeyler aklına getiriyorsun diyor. Rabbim korusun bebeklerimizi inşallah ben aklıma kötü şeyler geldikçe dua okuyorum elimi karnıma koyup ayetel kürsi okuyorum biraz rahatlatıyor. Elem neşrah indirdim internetten kısa bir dua ama ezber değilim vesveseye iyi geliyormuş tavsiye ederim canım.

Canim çok sagol malesef benim bugune kadar soylenen şeylerle hic alakasi yyokmuş hamileligim. İkiz bebek falan yokmuş yani oozel e gittim iyikide gitmişim sorunun ne oldugunu öğrendim. Plesenta previa varmis yani plesenta rahim agzina yakın yerdeymis.. üstte olmasi gerekirken benim asagidaymis netten arastirdim biraz çok canim ssıkıldı gercekten onemli ve rriskli bi durum yani çok korkuyorum varmi böyle bi durum yasayan

Merhaba hanimlar ne zaman dir yazamıyorum herşey yolunda çok şükür sizin, benim de iyi durumum .ayakta çok kalınca ağrım in dışında bir sıkıntım yok progestan yazdı dok her ihtimale karsi.Ben depresyon da gibiyim bebek fikrine yeni alıştım ondan mi acaba herşey beni boguyor mutlu olamıyorum okul ev çocuklar arası sıkıstim .kuzularima yetemiyor um geçecek bu günler biliyorum ama işte. ...Hepinize sevgiler

Forumlardan birinde hamilelikte leke yada kanama şeklinde arama yaptığım sırada görmüştüm bu şekilde daha önce sıkıntı yaşayıp bebeğine sağlıcakla kavuşan anneler bir arama yap istersen canım. İnşallah güzel haberlerini bekliyoruz bir çaresi varmıymış çevremde vardı düşük riski yaşayıp rahim ağzına dikiş attırıp 9 ayı yatarak geçiren arkadaşlarım. Senin durumunla aynı mı bilmiyorum ama bir çaresi vardır inşallah. Rabbim hepimizin meleklerini sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

hanımlar bulantılarınız halen devam ediyor mu son bir aydır ben tükenmiş durumdayım ya da bulantıya bi çözüm bulan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…