- 6 Şubat 2015
- 1.291
- 1.362
- 48
- 42
- Konu Sahibi Hafizesltn
-
Bizimkide ikizmiş canım 2. Kese küçülüp yok olurken kahverengi lekelenme yapmış 12. Hafta kontrolümüzde küçücük kalmıştı kese artık iyice yok olmuştur sanırım kontrolüm cuma inşallah güzel haberler ile dönebilirim.Amin canim bende her randevuya tedirgin gidiyorum benim 1 aydir hiç kesilmedi akinti doktorlar kirmizi leke oursa tehlikeli diyorkar ama kahverengi akintida çok masum degil tabi dedigin gibi imtihan olsa gerek napalim dayanicaz bebeklerimiz icin Allah yardımcımız olsun
Benimde ondan mi oluyoki acaba 2. Kese boş suan. Benimde kontrolum var bu hafta bakalim artik insallah hhayırlı haberlerle ddönerizBizimkide ikizmiş canım 2. Kese küçülüp yok olurken kahverengi lekelenme yapmış 12. Hafta kontrolümüzde küçücük kalmıştı kese artık iyice yok olmuştur sanırım kontrolüm cuma inşallah güzel haberler ile dönebilirim.
Aaaaa erkekmi canım :) senin ultrasonda soldamıydı ben erkekmi demiştim yahu bana doktor birşey demiyor çatlıyorum meraktanBizim ki erkek miş canım 12. Hafta söyledi doktorumuz bakalım cumaya kontrolümüz bir değişiklik olmazsa. İlk oğlumuda 12. Haftada bilmişti doktoru senin içinde hayırlısı olur inşallah gönlünden erkek geçiyormuş gibi hissettim :)
12 haftada bildi canım sağ yumurtalıktaydıAaaaa erkekmi canım :) senin ultrasonda soldamıydı ben erkekmi demiştim yahu bana doktor birşey demiyor çatlıyorum meraktan
İnşallah canım büyük ihtimalle 2. Kesedendir. 10 haftada doktorumuz vajinal ultrason ile bildi açık konuşayım herşeye hazırlıklı olun bebek büyüyüp keseyi iterek yok edebilir, kese düşerken bebeğin kesesinede zarar verebilir demişti doktorumuz progestron iğne ve jel kullandım ve çok dikkat ettim hiç bir iş yapmadım bir pazar dışarı çıktım biraz yürüdüm. Ertesi gün su gibi pembe leke geldi inşallah diğer kesedendir dedim bekledim diğer kontrol günümü ama eşimin başının etini yedim ya bir şey olduysa hiç hissetmiyorum of puf dualarla gittim 12. Haftada çok şükür bebeğim büyümüş bize cinsiyetini gösterdi kıpır kıpır hareketliydi. Diğer kesede küçücük bir köşede kalmış doktor iyice yok olacak artık sıkıntınız yok inşallah dedi ohh dedim. Çok uzun yazdım canım ama sende de aynı durum var için rahatlasın diye. Sende güzel haberlerle gelirsin inşallah bu sefer kontrolündenBenimde ondan mi oluyoki acaba 2. Kese boş suan. Benimde kontrolum var bu hafta bakalim artik insallah hhayırlı haberlerle ddöneriz
tabiki yazarım ayın 8 gitcem doktora bakalımBana solemediler 12+4 de erken diyorlar öğrenmek için.ogrenirsen buraya da yazarmisin
AMİNNN İNŞ CÜMLEMİZEikinci yavrumu da ekleyeyim dedim 5 yaşında oğlum var hepinize saglıklı hamilelik diliyorum yavrularımızı sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin rabbim
OOO OLMAZDA BENDE HEM FAZLA FAZLA VAR BENDE HEM BEBEĞİME HEM BANA BİŞEY OLACAK KORKUSU VAR KAYGI BOZUKLUĞUM VAR AMA BENİM ONDAN KAYNAKLANN Bİ DURUM BİLİYORUM ÇOK ZOR OLUYOR AMA NORMALMIŞ HERKESDE OLURMUŞ BENDE BİRAZDA FAZLA AMAKizlar surekli bebegime birsy olacak korkusu yasiyordum cok sukur azaldi biraz. Sizde de var mi ayni durum .nasil atlattiniz
bendede var cnm her an acaba kalbi atıyomu bişey oldu mu sürekli bu şekilde düşünüyorum hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli kucaklarımıza alırız inşallaaaaahhhhKizlar surekli bebegime birsy olacak korkusu yasiyordum cok sukur azaldi biraz. Sizde de var mi ayni durum .nasil atlattiniz
Var canım aynı sıkıntı bende de malesef aşamadım hala eşimin yorumu ilk oğlum 12 yaşında hiç birşey bilmiyormuşuz ne ultrason ne kilo ne boy doktora laylay lom gider çıkardık. Keşke bunda da bilmeseydin hayatım öğrendikçe okudukça telaş yapıyorsun hiç olmayacak şeyler aklına getiriyorsun diyor. Rabbim korusun bebeklerimizi inşallah ben aklıma kötü şeyler geldikçe dua okuyorum elimi karnıma koyup ayetel kürsi okuyorum biraz rahatlatıyor. Elem neşrah indirdim internetten kısa bir dua ama ezber değilim vesveseye iyi geliyormuş tavsiye ederim canım.Kizlar surekli bebegime birsy olacak korkusu yasiyordum cok sukur azaldi biraz. Sizde de var mi ayni durum .nasil atlattiniz
Canim çok sagol malesef benim bugune kadar soylenen şeylerle hic alakasi yyokmuş hamileligim. İkiz bebek falan yokmuş yani oozel e gittim iyikide gitmişim sorunun ne oldugunu öğrendim. Plesenta previa varmis yani plesenta rahim agzina yakın yerdeymis.. üstte olmasi gerekirken benim asagidaymis netten arastirdim biraz çok canim ssıkıldı gercekten onemli ve rriskli bi durum yani çok korkuyorum varmi böyle bi durum yasayanİnşallah canım büyük ihtimalle 2. Kesedendir. 10 haftada doktorumuz vajinal ultrason ile bildi açık konuşayım herşeye hazırlıklı olun bebek büyüyüp keseyi iterek yok edebilir, kese düşerken bebeğin kesesinede zarar verebilir demişti doktorumuz progestron iğne ve jel kullandım ve çok dikkat ettim hiç bir iş yapmadım bir pazar dışarı çıktım biraz yürüdüm. Ertesi gün su gibi pembe leke geldi inşallah diğer kesedendir dedim bekledim diğer kontrol günümü ama eşimin başının etini yedim ya bir şey olduysa hiç hissetmiyorum of puf dualarla gittim 12. Haftada çok şükür bebeğim büyümüş bize cinsiyetini gösterdi kıpır kıpır hareketliydi. Diğer kesede küçücük bir köşede kalmış doktor iyice yok olacak artık sıkıntınız yok inşallah dedi ohh dedim. Çok uzun yazdım canım ama sende de aynı durum var için rahatlasın diye. Sende güzel haberlerle gelirsin inşallah bu sefer kontrolünden
Forumlardan birinde hamilelikte leke yada kanama şeklinde arama yaptığım sırada görmüştüm bu şekilde daha önce sıkıntı yaşayıp bebeğine sağlıcakla kavuşan anneler bir arama yap istersen canım. İnşallah güzel haberlerini bekliyoruz bir çaresi varmıymış çevremde vardı düşük riski yaşayıp rahim ağzına dikiş attırıp 9 ayı yatarak geçiren arkadaşlarım. Senin durumunla aynı mı bilmiyorum ama bir çaresi vardır inşallah. Rabbim hepimizin meleklerini sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahCanim çok sagol malesef benim bugune kadar soylenen şeylerle hic alakasi yyokmuş hamileligim. İkiz bebek falan yokmuş yani oozel e gittim iyikide gitmişim sorunun ne oldugunu öğrendim. Plesenta previa varmis yani plesenta rahim agzina yakın yerdeymis.. üstte olmasi gerekirken benim asagidaymis netten arastirdim biraz çok canim ssıkıldı gercekten onemli ve rriskli bi durum yani çok korkuyorum varmi böyle bi durum yasayan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?