- 22 Mart 2009
- 111
- 7
- 118
- 38
- Konu Sahibi Hafizesltn
-
canım benimde bulantım var ilaç kullanıyorum sabah aksam baya rahatladımhanımlar bulantılarınız halen devam ediyor mu son bir aydır ben tükenmiş durumdayım ya da bulantıya bi çözüm bulan var mı
malesef daha öğrenemedimBebeginizin cinsiyetini ogrendinizmi anneler ?
zor Allah yardım etsin bende oğluma yetemiyorum gibi geliyorMerhaba hanimlar ne zaman dir yazamıyorum herşey yolunda çok şükür sizin, benim de iyi durumum .ayakta çok kalınca ağrım in dışında bir sıkıntım yok progestan yazdı dok her ihtimale karsi.Ben depresyon da gibiyim bebek fikrine yeni alıştım ondan mi acaba herşey beni boguyor mutlu olamıyorum okul ev çocuklar arası sıkıstim .kuzularima yetemiyor um geçecek bu günler biliyorum ama işte. ...Hepinize sevgiler
Oğlum 5 yaşında ama çevreden duyduklarımdan dolayı ikinci gebeliğimde bende aynı kaygı içerisindeyimKizlar surekli bebegime birsy olacak korkusu yasiyordum cok sukur azaldi biraz. Sizde de var mi ayni durum .nasil atlattiniz
hayır ben öğrenemedim 12. hafta bittiğinde gitmişdim dr net bir görüntü alamıyorum dedi göremedi sizin belli oldu muBebeginizin cinsiyetini ogrendinizmi anneler ?
Oğlum 5 yaşında ama çevreden duyduklarımdan dolayı ikinci gebeliğimde bende aynı kaygı içerisindeyim[/QU
Evet o kadar sey duyuyorum ki ben de haliyle gep endiseliyim.benim ilk. Onunda verdigi ayri bi korku var.
2 haftadir kontrole gitmedim o kadar korkuyorum ki hala saglikli mi diye. İnsallah hepsi geride kalir da aliriz bebislerimizi kucagimizabendede var cnm her an acaba kalbi atıyomu bişey oldu mu sürekli bu şekilde düşünüyorum hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli kucaklarımıza alırız inşallaaaaahhhh
canım ilacın adı ne? olmadı artık ben de başlıyacağım bu bulantılar bitecek gibi değil çünkücanım benimde bulantım var ilaç kullanıyorum sabah aksam baya rahatladım
Canim desteğin için teşekkür ederim benimki daha farkli Allah korusun kanama sşiddetli olursa hem bebegin hemde benim hayatim tehlikeye girebilir 5 yasinda bi oğlum ve çok ssevdiğim bi eeşim var korkuyorum bi yandanda iyi şeyler düşünmeye calisiyorum Rabbim herseyin hayirlisini nasip etsin olacağı varsa olur engel olamayiz ama ggönül Öyle demiyo tabikiForumlardan birinde hamilelikte leke yada kanama şeklinde arama yaptığım sırada görmüştüm bu şekilde daha önce sıkıntı yaşayıp bebeğine sağlıcakla kavuşan anneler bir arama yap istersen canım. İnşallah güzel haberlerini bekliyoruz bir çaresi varmıymış çevremde vardı düşük riski yaşayıp rahim ağzına dikiş attırıp 9 ayı yatarak geçiren arkadaşlarım. Senin durumunla aynı mı bilmiyorum ama bir çaresi vardır inşallah. Rabbim hepimizin meleklerini sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Canim desteğin için teşekkür ederim benimki daha farkli Allah korusun kanama sşiddetli olursa hem bebegin hemde benim hayatim tehlikeye girebilir 5 yasinda bi oğlum ve çok ssevdiğim bi eeşim var korkuyorum bi yandanda iyi şeyler düşünmeye calisiyorum Rabbim herseyin hayirlisini nasip etsin olacağı varsa olur engel olamayiz ama ggönül Öyle demiyo tabiki
Çok sağol canım amin tabi o en kötü ihti mal insallah yukari cikar o zaman bi problem kalmiyo dua edicem başka yapacak bişey yokBatcanımnnesi .!.:Ay canım allah korusun rabbim ailen ile mutluluğunu daim etsin inşallah. Bebişinde sağlıkla doğsun güzel şeyler düşünelim
cnm bende 1 kg aldım normal bence asıl kilo son aylarda alınıyo sağlıklı sıhhatli doğsunlarda kilo geri verilirKizlar kac kilo aldiniz? Ben 1 kilo kadar anca aldim ya normal mi?
dr soyle versin canım yan etkisi yok ilacın ama bilinmez ilaç ismi paylaşmak istemiyorum ama rahatlamanı da çok isterim. D ile başlıyor dr sor telefonu var ise kullan yalnız reçetesiz verilmiyor ilaç haberin olsun ucuz amacanım ilacın adı ne? olmadı artık ben de başlıyacağım bu bulantılar bitecek gibi değil çünkü
insallah canım Allah korusun hayırlı haberlerini bekliyorum ne zaman öğrendin canım cinsiyetini sen oğlumda 12 haftada söylemişti dr ama bakalımMutlu geceler anneler yarın doktor randevumuz var inşallah oğluşumu sağlıklı şekilde görebiliriz. Dualarınızı bekliyorum çok heyecanlıyım, korkularım var sanırım bebişin hareketlerini hissedinceye kadar rahatlayamayacağım. Allah hepimizin yavrularını korusun
hemen kıyafet almaya başlanmaz sanırım 7 ay normal oda erken doğum riskine karşılık alınabilir.hadi bakalım hayırlısıBen 12+4 gittim cinsiyetini 1 ay sonra soylicem dedi.bende istar ettim tahmini birşey söyleyin bare dedim.ozaman tahmini %51 kiz dedi ama tahmini konuşmak istemiyorum sonra uzuluyorlar alis veriş yapiyolar değişiyor çünkü dedi.bende merakta kaldim acaba kizmidir yoksa erkekmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?