2015 Ekim Anneleri

Cinsiyeti merak ediyorum benden çok eşim kız olur diye her gün ne zaman öğreneceğim diye soruyor birde hastanede çalışıyorum bir baktır diyor belki belli olur diyor.hayırlısı olsun diyorum sağlıklı olsun da

zor Allah yardım etsin bende oğluma yetemiyorum gibi geliyor

Ben 12+4 gittim cinsiyetini 1 ay sonra soylicem dedi.bende istar ettim tahmini birşey söyleyin bare dedim.ozaman tahmini %51 kiz dedi ama tahmini konuşmak istemiyorum sonra uzuluyorlar alis veriş yapiyolar değişiyor çünkü dedi.bende merakta kaldim acaba kizmidir yoksa erkekmi

bendede var cnm her an acaba kalbi atıyomu bişey oldu mu sürekli bu şekilde düşünüyorum hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli kucaklarımıza alırız inşallaaaaahhhh
2 haftadir kontrole gitmedim o kadar korkuyorum ki hala saglikli mi diye. İnsallah hepsi geride kalir da aliriz bebislerimizi kucagimiza

Canim desteğin için teşekkür ederim benimki daha farkli Allah korusun kanama sşiddetli olursa hem bebegin hemde benim hayatim tehlikeye girebilir 5 yasinda bi oğlum ve çok ssevdiğim bi eeşim var korkuyorum bi yandanda iyi şeyler düşünmeye calisiyorum Rabbim herseyin hayirlisini nasip etsin olacağı varsa olur engel olamayiz ama ggönül Öyle demiyo tabiki

Ay canım allah korusun rabbim ailen ile mutluluğunu daim etsin inşallah. Bebişinde sağlıkla doğsun güzel şeyler düşünelim

Batcanımnnesi .!.:
Ay canım allah korusun rabbim ailen ile mutluluğunu daim etsin inşallah. Bebişinde sağlıkla doğsun güzel şeyler düşünelim
Çok sağol canım amin tabi o en kötü ihti mal insallah yukari cikar o zaman bi problem kalmiyo dua edicem başka yapacak bişey yok

Mutlu geceler anneler yarın doktor randevumuz var inşallah oğluşumu sağlıklı şekilde görebiliriz. Dualarınızı bekliyorum çok heyecanlıyım, korkularım var sanırım bebişin hareketlerini hissedinceye kadar rahatlayamayacağım. Allah hepimizin yavrularını korusun

canım ilacın adı ne? olmadı artık ben de başlıyacağım bu bulantılar bitecek gibi değil çünkü
dr soyle versin canım yan etkisi yok ilacın ama bilinmez ilaç ismi paylaşmak istemiyorum ama rahatlamanı da çok isterim. D ile başlıyor dr sor telefonu var ise kullan yalnız reçetesiz verilmiyor ilaç haberin olsun ucuz ama

insallah canım Allah korusun hayırlı haberlerini bekliyorum ne zaman öğrendin canım cinsiyetini sen oğlumda 12 haftada söylemişti dr ama bakalım

hemen kıyafet almaya başlanmaz sanırım 7 ay normal oda erken doğum riskine karşılık alınabilir.hadi bakalım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…