2015 Ekim Anneleri

Slm kizlar bende ekim annesi olucam insalllah. Dun ikili test icin kontrolum vardi 11+5 dik. Doktorum usg ile bakarken erkek dedi ama kiyafet vs simdi hemenden alma 2 hafta sonra netlestiririz dedi. 3 defa bakip bakip ucundede erkek dedi. Sizce yanilma payi olabilir mi?

Slm canım hayırlı olsun benim de 21 ekim benim oğlum da da o haftada belli olmuştu doğru çıktı yani

Slm canım hayırlı olsun benim de 21 ekim benim oğlum da da o haftada belli olmuştu doğru çıktı yani
Hadi yaa hayirlisi tatlim ben alisveris yapmak istiyorum ama ya degisirse diyede cesaret edemiyorm, yanilma payi olurmu diye neyse saglikli olsunda bebislerimiz

Kızlar merhabalar doktordan simdi geldik bıdığım iyiymiş cok sükür ense kalınlığımızda iyiymiş 10 gün sonrada ikili sonucumuz çıkıcakmış 5 cm olmuşuz ama cinsiyetini göstermedi oyunlar yapti durdu kipir kipirdi masallah :)

Maşallah canım biZde kontroldeydik bugün ama sabah heyecandan hiç birşey yiyemedim aç aç gidince sanırım bir naz bir uyku modu hiç bir hareketini göremedik malesef. 2 hafta önce erkek demişti doktorumuz ama malesef bu sefer yorum yapamadı. Çok şükür sağlıklı herşey normal dedi ama 12 hafta gördüğümüz kadar net değildi görüntüler sanki büyüdükçe ultrasonda zor görünüyorlar

Bazen böyle uyuyorlar işte annesi sağlıklı olsunda desene nazlandi annesine

Maşallah canım sağlıklı bir şekilde kucağına da almayı nasip etsin Allah inşallah cümlemizin yavrusunu hareketler o biçim di yani

İyi gidiyor canım şimdi doktordan geldik bıdığımı gördük ccoksükür iyiymiş senin nasıl gidiyor ?
İyi olmasına sevindim canım bende bu hafta gideceğim kontrol e hastanede olunca çok fırsat olmuyor malesef gitmek

doktorum 2li testler esnasında ultrasonda bakarken kız dedi ama kesin diyemem dedi, bir sonraki kontrolde öğrenirim inşallah.
Anladım canım teşekkür ederim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah cumlemizin

Bazen böyle uyuyorlar işte annesi sağlıklı olsunda desene nazlandi annesine
Bende aynısını söyledim canım doktorumuza ay annesi bugün ne kadar nazlı bebişiniz dedi bende sağlığı sıhhati yerindeyse rahatsız etmeyin uyusun doktor amcası dedim. Güldük canım benim ya şimdi tekrar 2 hafta daha şafak saymaya başlayacağız ...

Ben de dün doktora gittim (11+4 te) .Ultrosondan baktı doktor.Boyu 45mm idi.Ben de gördüm çok hafif kıpırdanıyordu kolları bacakları.Sanki uyuyor gibiydi.Ense kalınlığına falan baktı.Doktor ikili test yapalım mı istermisin dedi.Ben de şaşırdım zaten yapılması lazım değilmi ki?Ben de yapalım dedim.Acaba ultrosonda her şey çok mu normal geldi.Öyle bir soru sordu.O an aklımada gelmedi doktora zaten yapılması lazım değil mi ki demek.Bu arada şu an cinsiyeti belli olmaz dedi.Ayın 17 de bir daha gidicem ikili test sonucu ve cinsiyet için .Ama o zamanda belki görebiliriz dedi.En sağlıklı cinsiyet tahmini 16 haftada oluyormuş.

Kizlar henuz cinsiyetimiz belli olmadi ama kutumda mavi hissediyorum :) var mi ben gibi simdiden isim arayisina giren.

Hadi hayirlisi canim insallah test sonucunuz da ggüzel cikar benim cuma günü yapilacak test nasip hayirlisi olsun bu arada ayni gun ddoğum tarihlerimiz: )

Testler mecbur değil canım ben yaptırmıyorum mesela imza aldılar yaptırmadığım için. Bu testler allah korusun sadece daum sendromlu olup olmama ihtimalini gösteriyormuş ve yanılma payı malesef ki çok yüksek .. Sağlıklıca alalım evlatlarımızı kucağımıza inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…