- 30 Ağustos 2014
- 1.391
- 2.874
- 163
- 45
- Konu Sahibi Hafizesltn
-
İyi olsunlarda canım mışıl mışıl uyusunlar dün ilk defa hareketlerini gördük iyi oldugunu bilmek insani rahatlatiyor ense kalinligi ölçülürken hic yerinde durmadı zor ölcü aldi dr abimize el salladi bu güzel duyguyu yeniden yasamak cok güzelMaşallah canım biZde kontroldeydik bugün ama sabah heyecandan hiç birşey yiyemedim aç aç gidince sanırım bir naz bir uyku modu hiç bir hareketini göremedik malesef. 2 hafta önce erkek demişti doktorumuz ama malesef bu sefer yorum yapamadı. Çok şükür sağlıklı herşey normal dedi ama 12 hafta gördüğümüz kadar net değildi görüntüler sanki büyüdükçe ultrasonda zor görünüyorlar
Canım soruyu banami sordun ?Bebeğinizin cinsiyeti belli oldumu 3 lü tarama testinizi yaptırdınızmı
Güzel haberlerini bekliyorum canimİyi olmasına sevindim canım bende bu hafta gideceğim kontrol e hastanede olunca çok fırsat olmuyor malesef gitmek
Ahh Ahh hava çok güzel ama ben yatiyorum malesef biran önce iiyileşmeyi ve doya doya gezmeyi çok istiyorum: (Hu hu kimse yokmu bütün annişler pazar gezmesinde sanırım :)
Gezeceğin günlerde gelecek canim biraz sabır bol bol dinlen :)Ahh Ahh hava çok güzel ama ben yatiyorum malesef biran önce iiyileşmeyi ve doya doya gezmeyi çok istiyorum: (
Hu hu kimse yokmu bütün annişler pazar gezmesinde sanırım :)
İnşallah canim iinşallahhhh :)Gezeceğin günlerde gelecek canim biraz sabır bol bol dinlen :)
Ben buradayım canım. Ama artık rahatlayıp dışarılara çıkmaya başlayınca tabi ki internette fazla vakit geçirilmiyor. Sen nasılsın 12 haftada cinsiyet öğrenebildiniz mi?Ya bu ekim anneleri nereye gitti arkadaşlar ses verin
Rabbim hepimize hayırlısını nasip etsin inşallah. 12 haftada tahmini erkek demişti doktorumuz 14 de göremedik 16 da kontrolümüz bakalım kısmet.. Sizde ilk tahmin var mı?Haftaya kontrolum var cinsiyeti kesin olarak ogrenicem.Allah hepimizin gönlüne göre versin.cinsiyette yanilma yasayanlar oldumu
gunaydın cnm sanırım tsh 0-2,5 arası olması gerekiyor ama korkma sınırı 4.50 ilaç başlasaydı keşke doktorKizlar gebelikte tsh kac olmali.her yerde farkli birsey yaziyor. Bnm 7. Haftamda 4.34 tu. Yarn tekrarliycaz.umarim dusmustur ya.ilac falan da vermedi doktor gerek yok degerin sinirda dedi.kafam cok karisik
Maşallah canım sana insanın psikolojisi düzeliyor güzel havalarda gezmek biz cinsiyetini öğrenemedik bizim bıdık yüzükoyun yatmiş gel keyfim gel belki bir sonraki kontrolde gösterir bakalim :)[/QUOTE]Ben buradayım canım. Ama artık rahatlayıp dışarılara çıkmaya başlayınca tabi ki internette fazla vakit geçirilmiyor. Sen nasılsın 12 haftada cinsiyet öğrenebildiniz mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?