2015 Ekim Anneleri

İyi olsunlarda canım mışıl mışıl uyusunlar dün ilk defa hareketlerini gördük iyi oldugunu bilmek insani rahatlatiyor ense kalinligi ölçülürken hic yerinde durmadı zor ölcü aldi dr abimize el salladi bu güzel duyguyu yeniden yasamak cok güzel

Hu hu kimse yokmu bütün annişler pazar gezmesinde sanırım :)

Iyi pazarlar arkadaşlar ben de dışarı çıktım kızlarımla okul ihtiyaçları vardi onları aldık ellerinden tutarım diye sırt çantası almıştım belim koptu gelirken marketing servisiyle geldim ah şu arabayi kullanabilsem eşim şehir dışında çok yordu bu bidiklar beni eşim siz asla ya kıymetini çok iyi anladım allah başımızdan eksik etmesin
Doktora gidip güzel geçen kontroller için çok sevindim ben ne zaman gitmeli yim en son 8 de gitmiştim 14 de gitsem cinsiyet te öğrenmiş olurum fena mi ne dersiniz? Iki li test için geç kalmış olurmuyum
bu arada naz yapacağım kimse olmadığın dan midir nedir yemek yapıyorum malum çocuklar var öküzzzz gibi de yiyorum şimdi de nazar degdiririm bilirim de hiç hamile gibi değilim arada korkuyorum ağrım olunca kendime geliyorum hemen bulantı çok tu kısa sürdü şimdi yok Sizde nedir durumlar ??? Herkese iyakşamlar

Eylülde doğum yapacak annelere soruyorum cinsiyeti belli oldumu. 3 lü tarama testini yaptıran varmı

Noldu sayfamıza yaa herkesler nereye kayboldu kimsecikler yok

Kizlar gebelikte tsh kac olmali.her yerde farkli birsey yaziyor. Bnm 7. Haftamda 4.34 tu. Yarn tekrarliycaz.umarim dusmustur ya.ilac falan da vermedi doktor gerek yok degerin sinirda dedi.kafam cok karisik

Ya bu ekim anneleri nereye gitti arkadaşlar ses verin

Haftaya kontrolum var cinsiyeti kesin olarak ogrenicem.Allah hepimizin gönlüne göre versin.cinsiyette yanilma yasayanlar oldumu

Haftaya kontrolum var cinsiyeti kesin olarak ogrenicem.Allah hepimizin gönlüne göre versin.cinsiyette yanilma yasayanlar oldumu
Rabbim hepimize hayırlısını nasip etsin inşallah. 12 haftada tahmini erkek demişti doktorumuz 14 de göremedik 16 da kontrolümüz bakalım kısmet.. Sizde ilk tahmin var mı?

Kizlar gebelikte tsh kac olmali.her yerde farkli birsey yaziyor. Bnm 7. Haftamda 4.34 tu. Yarn tekrarliycaz.umarim dusmustur ya.ilac falan da vermedi doktor gerek yok degerin sinirda dedi.kafam cok karisik
gunaydın cnm sanırım tsh 0-2,5 arası olması gerekiyor ama korkma sınırı 4.50 ilaç başlasaydı keşke doktor

Ben buradayım canım. Ama artık rahatlayıp dışarılara çıkmaya başlayınca tabi ki internette fazla vakit geçirilmiyor. Sen nasılsın 12 haftada cinsiyet öğrenebildiniz mi?
Maşallah canım sana insanın psikolojisi düzeliyor güzel havalarda gezmek biz cinsiyetini öğrenemedik bizim bıdık yüzükoyun yatmiş gel keyfim gel belki bir sonraki kontrolde gösterir bakalim :)[/QUOTE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…