2015 Ekim Anneleri

Günaydınnnnn iki çocuklar uğraşırken hamilelik baya zor gidiyor benim için nicedir yazamadım;ama herşey yolunda çok şükür sizlerinde mesajlarınızı okudum herkesin çok iyi olması beni çok sevindiriyor:) cuma kontrol ve ikili test var belki bende öğrenirim cinsiyeti bilmiyorum ama kesin 16. Haftada belli ediyor pekde heyecanlı değilim açıkcası

gunaydın cnm sanırım tsh 0-2,5 arası olması gerekiyor ama korkma sınırı 4.50 ilaç başlasaydı keşke doktor
Baslatmadi.hatta baska bi doktoru aradi sordu. gerek yok bir ay sonra tekrarlariz dedi. Az once kan verdin hemsireyle konstuk 4.30 cikmisti dedim bole cok fenaymis gibi bakti yuzume. Korktum acikcasi. Doktorumdan cok memnundum oysaki.

Baslatmadi.hatta baska bi doktoru aradi sordu. gerek yok bir ay sonra tekrarlariz dedi. Az once kan verdin hemsireyle konstuk 4.30 cikmisti dedim bole cok fenaymis gibi bakti yuzume. Korktum acikcasi. Doktorumdan cok memnundum oysaki.
Canım ben tiroid hastasıyım ( haşimato) var bende; hamileliğimin ilkinde çıkmıştı 2/2,5 arası tutmaya çalışıyoruz ve sürekli neredeyse her 15 günde bir kan veriyorum ilacın dozunu ayarlıyor doktorum istersen bir iç hastalıkları veyahut endokrin uzmanınada görünbilirsin tsh yüksekliği problem olabiliyor gebelikte benim öyle olmuştu bu sonucunada bak eğer yine yüksek ise doktorun ile konuş zaten doktorun ilaca başlar yada dediğim gibi seni iç hastalıklarına falan sevk eder telaşlanma ilaçla hemen yoluna giriyor

cnm benimkide yüksekti ben endokrine gidiyorum onun için, ama benim troid rahatsızlığımda var tabi oncesinde troid ameliyatı oldum ,sen yine de Bi endokrine görün için rahat etsin bence

Bundan sonrasi ilacla falan halledilir de bnm korkum simdiye kadar bebege zarar vermis midir.cok yuksek bir deger mi 4.34

Bundan sonrasi ilacla falan halledilir de bnm korkum simdiye kadar bebege zarar vermis midir.cok yuksek bir deger mi 4.34
Canım zaten sen 3;5 aylık hamilesin;3 aydır her ay düzenli kan sayımında tsh yüksekmiydi ki? Buay yükselmedimi ;önemli yada riskli bir durum olsa sanmam doktor riske atsın zaten o senin kanını düzenli takip ediyordur içini ferah tut bence çokda netten tsh yüksekliği falan araştırma çoook moralin bozulur cidden çok karamsar tablolar çıkıyor;sen randevunu beklemeden git doktora tüm kafandakileri ona sor çünkü her geçen gün bebeklerimiz için işliyor; benim ilaçla 50 mg iken düşmeyen tsh ım ancak 200 mg a çıkarınca düzeldi ilacın mg. Ayarlamasıda gerekiyor buda ha deyince olmuyor sürekli kan sayılıyor dengelemek için şuanda benim ancak 2,45 e düştü;ama senin geçmişinde tiroit hikayesi yoksa sorun olmaz gibi geliyor yinede beklemeden doktorla konuş

Kızlar belimde karnımda ara ara sancılar oluyor aklıma kötü kötü şeyler geliyor. Var mı sancısı olan 15. Hafta da olup ta artık büyüdü bebişlerimiz birşey olmaz inşallah değil mi?

Kızlar belimde karnımda ara ara sancılar oluyor aklıma kötü kötü şeyler geliyor. Var mı sancısı olan 15. Hafta da olup ta artık büyüdü bebişlerimiz birşey olmaz inşallah değil mi?
karin kaslari genisledigi icin oluyordur benimde ara ara batmalarim oluyor normaldir bence

Günaydın kızlaaaaar bugün doktora gidiyorum çok heyecanlıyım bebişimi görcem ve belki de cinsiyetinide öğrenirim:) :) :)

Gunaydn kizlar mehba Bende allhm izn verirse ekim annesi olucam. Hamilelik gayt guzll gdio bi skntmz yok. Bnd aranza yeni katildm mrhba dmek istdm 12. Haftadaym

Canm cok sagol.moral oldun.benimki tup bebek. Tedavi oncesi tsh degerime bakildi 1.8 cikti. Fakat 6.hafta kontrolde yuksekti. Bidaha da bisey demedi doktrum.simdi tekrar istedi iste. Bugun alcam sonucu.

Merhaba

Bende 12. haftalık hamıleyım ve bebegımın cınsıyetını cok merak edıyorum ctesı 13 hafta olcak doktora gıdıyorum. Sizce görebilirmiyim. En erken kaçıncı haftada öğrendiniz

arkadaşlar hazırlıklar nasıl gidiyor cinsiyetleri öğrendiniz mi bebeişleirin bu arlar öğrenme zamanımız ne heycanlı bir durum değil mi

Anam ne cabuk ogreniyorsunuz ya :) masallah. Bnm kontrol yarin bakalim gorunecek mi cinsiyet :)

Kızlaaarrrr veeee cinsiyetimiz belli oldu oğluşum olacakkkk :)

canım sevindim, cinsiyetini 4 boyutlu ultrasondan mı öğrendin bende 13+4 te ikili testimin sonucu için haftaya gidicem acaba öğrenebilirmiyim.Tabiki cinsiyet farketmiyor ama oğlum ya da kızım demek istiyorum meraktan çatlıyorum. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…