- Konu Sahibi Hafizesltn
-
sağol evt cnm anneye düşkün oluyorlar benim Bi oğlum var 13 yaşında o çok sevindi erkek olduğunu duyunca sağlıklı sıhhatli olsunda bizim için ilk gibi olacak zatenAYyyy demek oğluş geliyor gözünaydin oglanlar anneye cok düşkün oluyor
cnm normal ultarasonla göründü ama girmeden önce çikolata yedim o zaman hareketleniyo diye duymuştum sende öyle yap cnm bide tam bu tarafa donuktu yüzü gösterdi cinsiyetini kuzum inşallah sende hemen öğrenirsin :)canım sevindim, cinsiyetini 4 boyutlu ultrasondan mı öğrendin bende 13+4 te ikili testimin sonucu için haftaya gidicem acaba öğrenebilirmiyim.Tabiki cinsiyet farketmiyor ama oğlum ya da kızım demek istiyorum meraktan çatlıyorum. :)
Canım Benimde 10 yaşında bir oğlum var bana çok düşkün bakalim bu bıdık ne olucak bu gidiste yüzüstü yatmış göstermedi sağlıklı olsunda oğlum farketmez diyo ama biraz gönlü oğlandan yana gibi :)sağol evt cnm anneye düşkün oluyorlar benim Bi oğlum var 13 yaşında o çok sevindi erkek olduğunu duyunca sağlıklı sıhhatli olsunda bizim için ilk gibi olacak zaten
inşallah canım hemen öğrenirimde içimdeki bitmek bilmeyen meraktan kurtulurum.Bu çikolata olayını bende duydum,kayınvalidemde söyledi.Kayınvalidemde kız olsa ne güzel olur diyor sürekli sanki senin kızın olacak diyor.Benimde içime erkek doğuyor,hayırlısı.Çikolatayı mutlaka deniyeceğim.cnm normal ultarasonla göründü ama girmeden önce çikolata yedim o zaman hareketleniyo diye duymuştum sende öyle yap cnm bide tam bu tarafa donuktu yüzü gösterdi cinsiyetini kuzum inşallah sende hemen öğrenirsin :)
canım bişey sorucam doktor cinsiyet için ayrıntılı ultrasonda mı baktı daha erken değil mi ondan soruyorum ?Kızlaaarrrr veeee cinsiyetimiz belli oldu oğluşum olacakkkk :)
Merhaba canım hayırlı olsun sağlıcakla doğsun hepimizin bebekleri inşallahGunaydn kizlar mehba Bende allhm izn verirse ekim annesi olucam. Hamilelik gayt guzll gdio bi skntmz yok. Bnd aranza yeni katildm mrhba dmek istdm 12. Haftadaym
hayırlı olsun canım aynen bizimde 12yaşında bir oğlumuz var bunada erkek dedi doktorumuz çok net olmamakla birlikte ilk gibi gerçekten unutmuşuz o günlerisağol evt cnm anneye düşkün oluyorlar benim Bi oğlum var 13 yaşında o çok sevindi erkek olduğunu duyunca sağlıklı sıhhatli olsunda bizim için ilk gibi olacak zaten
Canim bugun 12+4 üm. Doktor daha cok erken dedi.ama hafif bi cikinti var dedi.net bisey soylemek istemedi.samirim erkek.tabi hic onemi yok bebegim saglikli olsun da kiz erkek ne farkeder.bence seninki de belli olur ben 12+4 tüm bugün sende yakınsın sağlıklı sıhhatli olsunlar da insan merak ediyor işte :)
yok cnm normal ultrasonla baktı bilmem ben 12+4 gittim belli oldu hatta kardeşimde hamile oda 12+1 onunda belli oldu ikimizinde erkek bençbişlerimiz olacak sanırım kız olunca daha geç belli oluyorcanım bişey sorucam doktor cinsiyet için ayrıntılı ultrasonda mı baktı daha erken değil mi ondan soruyorum ?
aynen cnm sanki ilk gibi, bizede çok net değil ama erkeğe benziyor dedi artık uçlu taramaya gidince kesin belli olur 17 haftada gitcez uçlu taramaya sen ne zaman gitcen randevun ne zamanAminn
hayırlı olsun canım aynen bizimde 12yaşında bir oğlumuz var bunada erkek dedi doktorumuz çok net olmamakla birlikte ilk gibi gerçekten unutmuşuz o günleri
cnm bizde de hafif çıkıntı gördü hatta fotosunu verdi erkek gibi ama yinede bidahaki sefere kesinleşir dedi büyük ihtimal erkek bu sene erkek senesi sanırım kime sorsam erkek diyo sağlıklı olsunlar daCanim bugun 12+4 üm. Doktor daha cok erken dedi.ama hafif bi cikinti var dedi.net bisey soylemek istemedi.samirim erkek.tabi hic onemi yok bebegim saglikli olsun da kiz erkek ne farkeder.
ALLAH sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin cnmKızlar merhaba hepinize. benim 5. tüp bebeğim ve çok şükür şuan 11+5 hamileyim.Aidiyet duygusu hissettim grubu görünce :) danışmak, fikir almak ve paylaşmak dileği ile...
cnm senin ense kalınlığı ve boyu kaç mm çıktı bebeğin?Canim bugun 12+4 üm. Doktor daha cok erken dedi.ama hafif bi cikinti var dedi.net bisey soylemek istemedi.samirim erkek.tabi hic onemi yok bebegim saglikli olsun da kiz erkek ne farkeder.
2 li 3 lü hiç bir taramayı yaptırmak istemedim canım. Rabbim korusun evlatlarımızı sağlıkla doğsunlar inşallah. Kötü bir sonuç çıksa allah korusun vazgeçmeyi düşünemem birde çevremde bir kaç kişinin hamileliği çok zor geçmişti doğru olmayan değerler yüzünden geçerliliğine doğruluğuna inanmıyorum yani canım. Ama 16 hafta kontrolümüz var inşallah haftaya cuma belki daha net görebiliriz bu seferaynen cnm sanki ilk gibi, bizede çok net değil ama erkeğe benziyor dedi artık uçlu taramaya gidince kesin belli olur 17 haftada gitcez uçlu taramaya sen ne zaman gitcen randevun ne zaman
Canim boy 62 mm ense 1.1 mm cikti. Cok sukur tsh degerim de 1.38 olmus.cnm senin ense kalınlığı ve boyu kaç mm çıktı bebeğin?
Doğum tarihlerini tarihlerimiz aynı gözüküyor, nasıl gidiyor senin, bulantın var mı?Kilo durumun nasıl merak ettim.Merhaba bende Ekim ayinda insallah bebegimi kucagima alicam. Bu ilk bebegim annelik duygusunu cok merak ediyorum. Ama suanda en cok merak ettigim bebegimin cinsiyeti Esim kiz istiyor ama benim icin fark etmez. Rabbim Anne olmak isteyenlerin göbislerini doldursun insallah
Istahim iyi canim Allaha sükür bulantim yemeklerden sonra oluyor ama suana kadar 2 kere kustum. Normalinde cok zayif birisiyim hic kilo almazdim hamilelik yaradi 3 kilo aldim. Bide hep canim baharatli ve aci seyler istiyo. Sende nasil ? Varmi bulantilarin ?Doğum tarihlerini tarihlerimiz aynı gözüküyor, nasıl gidiyor senin, bulantın var mı?Kilo durumun nasıl merak ettim.
Ayrıca Ekim ayı annelerine yeni katılanlar hayırlı Olsun. Allah sağlıklı kucağınıza almak nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?