2015 Ekim Anneleri

canım bişey sorucam doktor cinsiyet için ayrıntılı ultrasonda mı baktı daha erken değil mi ondan soruyorum ?

Ben de 12+4 te oğlum olacağını öğrendim.. Erkek belli olduğu için söylüyorlar pipisini gördük oğlumun. Ama kız net olarak belli olmadığı ve erkek olupta göstermeme ihtimalini düşündükleri için söylemiyorlar..

İlk ögrendigim zamanlar benim de salgam cok fazla istiyordu canim.:) ama doktor tuzu yasaklamisti tsh yuksek cikinca. O yuzden icmiyordum.suan tsh normale dondu ve hemen gidip salgam aldim. :) baska da bise asermedim.

Günum aymadi kızlar çok kötüyüm dün akşam üzeri gelen ağrı ve az önce kanamam geldi devam da ediyor çok korkuyorum sabahi nasıl edicem Allahım sana siginiyorum ağrım çok hala galiba kaydediyorum Bebeğimi ne olur Dua edin sonrasından da korkuyorum

Allah yardımcın olsun canım içini ferah tut sen iyi olacağını hep kendine tekrar et lütfen

Evet doktorda aynı şeyi söyledi muhtemel doğum tarihi 28 Ekim ama bir hafta önceye kaya bilir
sende belirtiler ne oldu yemek tercihin uykun nasıldı?

Canım allah yardımcın olsun geriye dönük paylaşumlarına baktım ağrı neden başladı varmıydı herhangi bir belirti bulamadım. Rabbim korusun bebeğinide senide inşallah dualarımız seninle

Allah seni de bebegini de korusun.insallah onemli birsey yoktur

Merak eden arkadaşlar sağolun malesef bebeğim 8 haftalık ken kalbi durmuş 6 dan beri 5 kere muayene oldum ama tutamadık yavrumu yoktu kalp atışı kürtaj yaptılar Allahım çok zormuş ben dukan diyeti ne baglıyorum kardeşim de diyette n sonra kaybetmişti bebeğini hayırlısı deyip teselli bulmaya çalışıyorum soktayim ınanamiyorum aranızda ayrılıyor rabbim meleklerinizi size bağışlasin kalın saglicakla

Ürperdim çok üzüldüm gerçekten canım rabbim sabır versin diğer yavrularına eşine sana sağlıklı ömür versin inşallah ..

Sevgili ekim anne adayı arkadaşlarım,
Ben 41 yaşındayım ve yaşım geçmeden Rabbim bir evlat nasip etsin bana ve tüm isteyenlere.

Bir oğlum var ilk eşimden 17 yaşında, ikinci evliliğim oldu 1 sene oluyor ve ikinci baharı yaşıyorum çok mutluyum Rabbim tüm yuvalara ömür boyu mutluluklar versin.
Eşimin cocuğu yok ve çok istiyor evde bilgisayarda cep telefonunda hep bebek resimleri var.
Hiç bir sorunumuz yok doktora gittik Rabbim ne zaman yazarsa ve 41 hamile anneden 1 er Ayetel Kürsi topluyorum, rica etsem benim için vakit ayırıp okurmusunuz?
okuyanlar alıntı yapıp yazarsa sayıyı takip edebilirim. Kasım anneleri okudu 15 adet oldu.
Allah razı olsun çok teşekkür ederim ilginiz için, sizlere de hayırlı ,güzel doğumlar dilerim.
Bat 26 nisan pozitif sonucu Allahın izniyle paylaşırım.
Hepiniz Allaha emanet olun

Canim bende okurum

Bunla geçmiş olsun Rabbim tekrar yaşatmasın cennet kapısında inşaAllah sizleri bekliyecek.
Birşey sorabilirmiyim merak ettim siz hamileykene mi dukkan diyeti yaptınız?
Yada hamilelikten önce mi?
Benimde bundan 5 ay önce 12 haftalık bir kaybım olmuştu da çok zor dönemler gecirdim ondan önce de ben de dukkan diyeti yapmıştım o yüzden soruyorum nedenini bilemediler doktorlar.
Ve şimdi yine başlasık bu ay üzülsekde elden birşey gelmiyor Rabbim ne yazarsa o olur canım.
Benim echo resmi bile var hafif depresyon bile yaşadım çok istiyorduk şu an yerini doldursun diye ve yaşım gecmeden olsun diyoruz Allahin izmiyle ve bu gectigimiz ayda 10 kilo aldım hiç diyet ve spor yapmadım tekrar hamile kalmak istiyorum.
Rabbim sabırlar versin inşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalırı ikimiz Rabbim tüm isteyenlere versin....

Bende ins ekimde bebegimle kavusacagim ilk oldu icin heyecan ve ne yapacagini bilmemezlik var burdaki konusulanlardan yararlaniriz ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…