- 10 Nisan 2015
- 157
- 24
- 13
- 46
- Konu Sahibi Hafizesltn
-
Ben 5 tane okuyorum Allah'ım gönlüne göre verdinSevgili ekim anne adayı arkadaşlarım,
Ben 41 yaşındayım ve yaşım geçmeden Rabbim bir evlat nasip etsin bana ve tüm isteyenlere.
Bir oğlum var ilk eşimden 17 yaşında, ikinci evliliğim oldu 1 sene oluyor ve ikinci baharı yaşıyorum çok mutluyum Rabbim tüm yuvalara ömür boyu mutluluklar versin.
Eşimin cocuğu yok ve çok istiyor evde bilgisayarda cep telefonunda hep bebek resimleri var.
Hiç bir sorunumuz yok doktora gittik Rabbim ne zaman yazarsa ve 41 hamile anneden 1 er Ayetel Kürsi topluyorum, rica etsem benim için vakit ayırıp okurmusunuz?
okuyanlar alıntı yapıp yazarsa sayıyı takip edebilirim. Kasım anneleri okudu 15 adet oldu.
Allah razı olsun çok teşekkür ederim ilginiz için, sizlere de hayırlı ,güzel doğumlar dilerim.
Bat 26 nisan pozitif sonucu Allahın izniyle paylaşırım.
Hepiniz Allaha emanet olun
Okudum canım Allah hepimizin gönlüne göre versin hayırlı haberlerini bekliyoruzSevgili ekim anne adayı arkadaşlarım,
Ben 41 yaşındayım ve yaşım geçmeden Rabbim bir evlat nasip etsin bana ve tüm isteyenlere.
Bir oğlum var ilk eşimden 17 yaşında, ikinci evliliğim oldu 1 sene oluyor ve ikinci baharı yaşıyorum çok mutluyum Rabbim tüm yuvalara ömür boyu mutluluklar versin.
Eşimin cocuğu yok ve çok istiyor evde bilgisayarda cep telefonunda hep bebek resimleri var.
Hiç bir sorunumuz yok doktora gittik Rabbim ne zaman yazarsa ve 41 hamile anneden 1 er Ayetel Kürsi topluyorum, rica etsem benim için vakit ayırıp okurmusunuz?
okuyanlar alıntı yapıp yazarsa sayıyı takip edebilirim. Kasım anneleri okudu 15 adet oldu.
Allah razı olsun çok teşekkür ederim ilginiz için, sizlere de hayırlı ,güzel doğumlar dilerim.
En kisa zamanda tekrar yasarsin bu guzel duyguyu insBunla geçmiş olsun Rabbim tekrar yaşatmasın cennet kapısında inşaAllah sizleri bekliyecek.
Birşey sorabilirmiyim merak ettim siz hamileykene mi dukkan diyeti yaptınız?
Yada hamilelikten önce mi?
Benimde bundan 5 ay önce 12 haftalık bir kaybım olmuştu da çok zor dönemler gecirdim ondan önce de ben de dukkan diyeti yapmıştım o yüzden soruyorum nedenini bilemediler doktorlar.
Ve şimdi yine başlasık bu ay üzülsekde elden birşey gelmiyor Rabbim ne yazarsa o olur canım.
Benim echo resmi bile var hafif depresyon bile yaşadım çok istiyorduk şu an yerini doldursun diye ve yaşım gecmeden olsun diyoruz Allahin izmiyle ve bu gectigimiz ayda 10 kilo aldım hiç diyet ve spor yapmadım tekrar hamile kalmak istiyorum.
Rabbim sabırlar versin inşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalırı ikimiz Rabbim tüm isteyenlere versin....
Dukan yaparken hamile kaldım kardeşim de aynı şekilde oldu tek tip beslenme tutunmayi etkiliyor Muş çok duydum ben dukan sonrası gebelikler de kalbin durması olayını. benim dok ağrım olduğunu hep söyledim ama kan gelmiyorsa olur ağrı demişti ona da biraz kizginim rapor verse yatacaksin dese .......Bunla geçmiş olsun Rabbim tekrar yaşatmasın cennet kapısında inşaAllah sizleri bekliyecek.
Birşey sorabilirmiyim merak ettim siz hamileykene mi dukkan diyeti yaptınız?
Yada hamilelikten önce mi?
Benimde bundan 5 ay önce 12 haftalık bir kaybım olmuştu da çok zor dönemler gecirdim ondan önce de ben de dukkan diyeti yapmıştım o yüzden soruyorum nedenini bilemediler doktorlar.
Ve şimdi yine başlasık bu ay üzülsekde elden birşey gelmiyor Rabbim ne yazarsa o olur canım.
Benim echo resmi bile var hafif depresyon bile yaşadım çok istiyorduk şu an yerini doldursun diye ve yaşım gecmeden olsun diyoruz Allahin izmiyle ve bu gectigimiz ayda 10 kilo aldım hiç diyet ve spor yapmadım tekrar hamile kalmak istiyorum.
Rabbim sabırlar versin inşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalırı ikimiz Rabbim tüm isteyenlere versin....
okudum cnmSevgili ekim anne adayı arkadaşlarım,
Aramıza Hoşgeldin burada fikirlerimizi yaşadıklarımızı paylaşmak çok iyi geliyor 12 haftadayım ben ama henüz cinsiyetini öğrenemedimGüzel anneler herkese merhabalar,
Ben de Allah'ın izniyle Ekim Annesi adayıyım
Beni de aranıza alır mısınız? Bu süreçte insanın desteğe ihtiyacı oluyor ve beni sizden daha iyi anlayacak yoktur herhalde
14. haftamdayım. Zorlu bir hamilelik süreci geçirdim. Kanamalar, ağrılar, bulantılar..çok şükür şu anda çok daha iyiyim. Hafta sonu doktorumuza gittik bir umut cinsiyeti öğreniriz diye :) ama bizim afacan bacak bacak üstüne atıp göstermedi1 ay sabredecegiz artık siz kaç haftada öğrendiniz? Hamilelik nasıl gidiyor?
Okudum. Rabbim hayırlısıyla nasip eder inşallah.Sevgili ekim anne adayı arkadaşlarım,
Merhaba canım; ben varım:) taktım kafaya şu cinsiyet olayını bakınıp duruyorum:)))))Kimse yokum bugun ?
Al bendende okadar sabah başka doktora gittim güya 2 aylıkken biliyormuş diye olan parama oldu yine bişey diyemedi haftaya gel kesin derim dediMerhaba canım; ben varım:) taktım kafaya şu cinsiyet olayını bakınıp duruyorum:)))))
Canım sıkıntılı bir hamileliğin varmış neden ayda bir gidiyorsun kontrole ? Bize 12. Haftada erkek dedi doktorumuz fakat net konuşmadı 2 haftada bir kontrole gidiyoruz inşallah cuma kontrolümüz var netleştirebiliriz. Rabbim hepimizin evladını sağlıklı sıhhatli kavuştursun inşallahGüzel anneler herkese merhabalar,
Beni de aranıza alır mısınız? Bu süreçte insanın desteğe ihtiyacı oluyor ve beni sizden daha iyi anlayacak yoktur herhalde
14. haftamdayım. Zorlu bir hamilelik süreci geçirdim. Kanamalar, ağrılar, bulantılar..çok şükür şu anda çok daha iyiyim. Hafta sonu doktorumuza gittik bir umut cinsiyeti öğreniriz diye :) ama bizim afacan bacak bacak üstüne atıp göstermedi1 ay sabredecegiz artık siz kaç haftada öğrendiniz? Hamilelik nasıl gidiyor?
Bana 2 li test te çıkıntı var erkek olabilir dedi ne yalan hep kız geçiyor içimden iki oğlum var çünkü:)) araştırdım 12/13. Haftada kızda erkekde çıkıntı olurmuş daha kesin belli olmazmış yanılma çok yüksekmiş şimdi onlara taktım kafayı yok ya 2aylık 3aylık bence bilemiyorlar neyse bekleyeceğim 16. Haftayı:...((((( sende bekle bakalım kısmet hayırlısıyla sağlıkla gönlümüzden geçene kavuşalım:))Al bendende okadar sabah başka doktora gittim güya 2 aylıkken biliyormuş diye olan parama oldu yine bişey diyemedi haftaya gel kesin derim dedi
Cinsiyet bilmiyorum henüz alışverişe başlamadım birde içimden gelmiyor erkenden almak nedensiz ama bende bekleme taraftarıyım bakalım bir cinsiyeti görelimde senin belli oldumu bebişin cinsiyeti??Ben de burdayiiiiimmm.Kizlar alsverise basladiniz mi.biz 6 ay bitesiye kadar yapmiycaz dedik ama ben cok heycanliyim.bir an once bebisime ciciler almak istiyrm.
Aynen Hayırlısı benimde ilk eşimden bir kızım var içimden geçen şimdi erkek hayırlı olsun sağlıklı olsunda yapacak bişey yok beklicezBana 2 li test te çıkıntı var erkek olabilir dedi ne yalan hep kız geçiyor içimden iki oğlum var çünkü:)) araştırdım 12/13. Haftada kızda erkekde çıkıntı olurmuş daha kesin belli olmazmış yanılma çok yüksekmiş şimdi onlara taktım kafayı yok ya 2aylık 3aylık bence bilemiyorlar neyse bekleyeceğim 16. Haftayı:...((((( sende bekle bakalım kısmet hayırlısıyla sağlıkla gönlümüzden geçene kavuşalım:))
Aramıza Hoşgeldin burada fikirlerimizi yaşadıklarımızı paylaşmak çok iyi geliyor 12 haftadayım ben ama henüz cinsiyetini öğrenemedimama cok şükür ilk ay biraz sıkıntılı geçti sonra toparladım.
Canım sıkıntılı bir hamileliğin varmış neden ayda bir gidiyorsun kontrole ? Bize 12. Haftada erkek dedi doktorumuz fakat net konuşmadı 2 haftada bir kontrole gidiyoruz inşallah cuma kontrolümüz var netleştirebiliriz. Rabbim hepimizin evladını sağlıklı sıhhatli kavuştursun inşallah
Sevgili ekim anne adayı arkadaşlarım,
aramıza hoş geldin cnm ben 12+4 te öğrendim cinsiyetini Allahım hepimize sağlıklı sıhhatli bebeklerimizi doğurmayı nasip etsinGüzel anneler herkese merhabalar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?