2015 Ekim Anneleri

Ben 5 tane okuyorum Allah'ım gönlüne göre verdin

Okudum canım Allah hepimizin gönlüne göre versin hayırlı haberlerini bekliyoruz

En kisa zamanda tekrar yasarsin bu guzel duyguyu ins

Dukan yaparken hamile kaldım kardeşim de aynı şekilde oldu tek tip beslenme tutunmayi etkiliyor Muş çok duydum ben dukan sonrası gebelikler de kalbin durması olayını. benim dok ağrım olduğunu hep söyledim ama kan gelmiyorsa olur ağrı demişti ona da biraz kizginim rapor verse yatacaksin dese .......
birde hiç hesap ta yokken geldi anca benimsemiş ken aniden gidiverdi meleğim eşim de ben de çok Üzgünüz ..Allahım kimseye yaşatmasın ne beklerken ne oldu ..Ins. sizde muradıniza erer sağlıkla evladını za kavuştursun uz
Yazan arkadaşlar teşekkür ler hayırlı dogumlar size şu hamilelik takvimini silemi yorum nasıl yaptığımı unuttum

okudum cnm

Güzel anneler herkese merhabalar,

Ben de Allah'ın izniyle Ekim Annesi adayıyım

Beni de aranıza alır mısınız? Bu süreçte insanın desteğe ihtiyacı oluyor ve beni sizden daha iyi anlayacak yoktur herhalde

14. haftamdayım. Zorlu bir hamilelik süreci geçirdim. Kanamalar, ağrılar, bulantılar..çok şükür şu anda çok daha iyiyim. Hafta sonu doktorumuza gittik bir umut cinsiyeti öğreniriz diye :) ama bizim afacan bacak bacak üstüne atıp göstermedi 1 ay sabredecegiz artık siz kaç haftada öğrendiniz? Hamilelik nasıl gidiyor?

Aramıza Hoşgeldin burada fikirlerimizi yaşadıklarımızı paylaşmak çok iyi geliyor 12 haftadayım ben ama henüz cinsiyetini öğrenemedim ama cok şükür ilk ay biraz sıkıntılı geçti sonra toparladım.

Okudum. Rabbim hayırlısıyla nasip eder inşallah.

Ben de burdayiiiiimmm.Kizlar alsverise basladiniz mi.biz 6 ay bitesiye kadar yapmiycaz dedik ama ben cok heycanliyim.bir an once bebisime ciciler almak istiyrm.

Canım sıkıntılı bir hamileliğin varmış neden ayda bir gidiyorsun kontrole ? Bize 12. Haftada erkek dedi doktorumuz fakat net konuşmadı 2 haftada bir kontrole gidiyoruz inşallah cuma kontrolümüz var netleştirebiliriz. Rabbim hepimizin evladını sağlıklı sıhhatli kavuştursun inşallah

Al bendende okadar sabah başka doktora gittim güya 2 aylıkken biliyormuş diye olan parama oldu yine bişey diyemedi haftaya gel kesin derim dedi
Bana 2 li test te çıkıntı var erkek olabilir dedi ne yalan hep kız geçiyor içimden iki oğlum var çünkü:)) araştırdım 12/13. Haftada kızda erkekde çıkıntı olurmuş daha kesin belli olmazmış yanılma çok yüksekmiş şimdi onlara taktım kafayı yok ya 2aylık 3aylık bence bilemiyorlar neyse bekleyeceğim 16. Haftayı:...((((( sende bekle bakalım kısmet hayırlısıyla sağlıkla gönlümüzden geçene kavuşalım:))

Ci
Ben de burdayiiiiimmm.Kizlar alsverise basladiniz mi.biz 6 ay bitesiye kadar yapmiycaz dedik ama ben cok heycanliyim.bir an once bebisime ciciler almak istiyrm.
Cinsiyet bilmiyorum henüz alışverişe başlamadım birde içimden gelmiyor erkenden almak nedensiz ama bende bekleme taraftarıyım bakalım bir cinsiyeti görelimde senin belli oldumu bebişin cinsiyeti??

Aynen Hayırlısı benimde ilk eşimden bir kızım var içimden geçen şimdi erkek hayırlı olsun sağlıklı olsunda yapacak bişey yok beklicez

Allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi :) sağlıkları yerinde olsun da ne yapalım geç öğrenelim cinsiyeti

Amin canım sağlıklı olsunlarda başka ne istenir ki canım normalde ayda bir değildi. 2 haftada bir gidiyordum ama doktor çok şükür sıkıntının kalmadığını söyledi. önümüzdeki ay proteinle ilgili bir test yapması gerekiyormuş sanırım. madem öyle bebişin cinsiyetini de o zaman öğrenelim dedi. bu hafta ikili testin sonucunu falan da görünce herşey yolunda dedi çok şükür

İnsalah en kısa zamanda ikinci meleginize kavusursunuz.
bende okudum allah kabul etsin

aramıza hoş geldin cnm ben 12+4 te öğrendim cinsiyetini Allahım hepimize sağlıklı sıhhatli bebeklerimizi doğurmayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…