- 14 Mart 2015
- 161
- 87
- 13
- 34
- Konu Sahibi Hafizesltn
-
sende belirtiler ne oldu yemek tercihin uykun nasıldı?
Cinsiyet bellimi canım senin?Bulantılarim cok olmadı 3 ay bitene kadar tatlı yemedim.. Cok uyuyordum.. Suan da herseyi yiyorum.. Iyi bir hamilelik geçiriyorum cok şükür..
ayyyyy darısı başıma uyumaktan beynim uyuştu:)Ayy ben de çok uyuyordum 1 hafta öncesine kadar.Şükür kurtuldum.Sürekli uyku hali ve çok yorgun hissediyordum kendimi ayağa kalkmaya üşeniyordum.Bu hafta çok dinamiğim şükür.
Cinsiyet bellimi canım senin?
Evet canım belli erkek dedi doktor :)
Sağol canım darısı tüm gebelerin basına :)Süpper rabbim sağlıkla vakti zamanı geldiğinde kucağına almayı öpüp koklamayı nasip etsin :))))
Ben 13.haftamda ogrendim kizMerhaba canım; ben varım:) taktım kafaya şu cinsiyet olayını bakınıp duruyorum:)))))
Darısı başıma olsun Allah kucaklamayı nasib etsin gözün aydın minik kızını canımBen 13.haftamda ogrendim kiz
Canım ilk hamileliğimde kullanmıştım multivitamin takviyesi şimdi vermedi maltofer kullanıyorum demirve folik asit çünkü kansızlığım var ama elevitte çok güzel bir vitamin hatta emzirirkende devam ettim hiç bırakmamıştım emzirmem bitene kadarhanımlar merhabalar, bende geçen hafta kontrole gittim doktorum folik asit i bıraktırdı onun yerine elevit diye bi hap yazdı bu hafta kullanmaya başladım cinsiyet içinde bir şey diyemedihenüz erken olduğunu söyledi bakalım artık merakla beklemedeyiz :) benim gibi elevit kullanan var mı ?
Bakalım bende c.tesi gidicem doktor cinsiyet söyliycem dedi ama kesin 16. Hafta da belli oluyormuş galibaBu yıl erkek bebek yılı diyorlar.. Gecen sene kız çokmuş bu sene erkek..
bende okudum canımSevgili ekim anne adayı arkadaşlarım,
Ben 41 yaşındayım ve yaşım geçmeden Rabbim bir evlat nasip etsin bana ve tüm isteyenlere.
Bir oğlum var ilk eşimden 17 yaşında, ikinci evliliğim oldu 1 sene oluyor ve ikinci baharı yaşıyorum çok mutluyum Rabbim tüm yuvalara ömür boyu mutluluklar versin.
Eşimin cocuğu yok ve çok istiyor evde bilgisayarda cep telefonunda hep bebek resimleri var.
Hiç bir sorunumuz yok doktora gittik Rabbim ne zaman yazarsa ve 41 hamile anneden 1 er Ayetel Kürsi topluyorum, rica etsem benim için vakit ayırıp okurmusunuz?
okuyanlar alıntı yapıp yazarsa sayıyı takip edebilirim. Kasım anneleri okudu 15 adet oldu.
Allah razı olsun çok teşekkür ederim ilginiz için, sizlere de hayırlı ,güzel doğumlar dilerim.
Bat 26 nisan pozitif sonucu Allahın izniyle paylaşırım.
Hepiniz Allaha emanet olun
Allah yardimcisi olsun bi avazla kurtarsin sag salim hayirlisiyla kucagina alsin insallahKizlar arkadasim dogumda suan. Nasil guzel bi duygu. Allahim bize de nasip etsin kucagimiza almayi. :)
Dün gittim doktora, erkekmiş doğru söylemişim dedi doktor.. Erkek kendini erken belli ediyor, kız için 14-16 Dan önce kesin söyleyemiyoruz dedi..Bakalım bende c.tesi gidicem doktor cinsiyet söyliycem dedi ama kesin 16. Hafta da belli oluyormuş galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?