2015 Ekim Anneleri

Ayy ben de çok uyuyordum 1 hafta öncesine kadar.Şükür kurtuldum.Sürekli uyku hali ve çok yorgun hissediyordum kendimi ayağa kalkmaya üşeniyordum.Bu hafta çok dinamiğim şükür.

Bulantılarim cok olmadı 3 ay bitene kadar tatlı yemedim.. Cok uyuyordum.. Suan da herseyi yiyorum.. Iyi bir hamilelik geçiriyorum cok şükür..
Cinsiyet bellimi canım senin?
Ayy ben de çok uyuyordum 1 hafta öncesine kadar.Şükür kurtuldum.Sürekli uyku hali ve çok yorgun hissediyordum kendimi ayağa kalkmaya üşeniyordum.Bu hafta çok dinamiğim şükür.
ayyyyy darısı başıma uyumaktan beynim uyuştu:)

Süpper rabbim sağlıkla vakti zamanı geldiğinde kucağına almayı öpüp koklamayı nasip etsin :))))

Hayr henuz belli olmadi. Ben sari beyaz gibi her ikisine de olabilcek seylere bakiyorum ama alms taraftari degilim allah korusun ne olur ne olmaz.

Galiba Ekim anneleri cogunlukla erkek bebek bekliyorlar bu sene cevremdede hamisler var Ekim Kasim gibi dogum yapicaklar onlarinki erkek. Acaba benimkinin cinsiyeti ne

hanımlar merhabalar, bende geçen hafta kontrole gittim doktorum folik asit i bıraktırdı onun yerine elevit diye bi hap yazdı bu hafta kullanmaya başladım cinsiyet içinde bir şey diyemedi henüz erken olduğunu söyledi bakalım artık merakla beklemedeyiz :) benim gibi elevit kullanan var mı ?

Canım ilk hamileliğimde kullanmıştım multivitamin takviyesi şimdi vermedi maltofer kullanıyorum demirve folik asit çünkü kansızlığım var ama elevitte çok güzel bir vitamin hatta emzirirkende devam ettim hiç bırakmamıştım emzirmem bitene kadar

bende okudum canım

Kizlar arkadasim dogumda suan. Nasil guzel bi duygu. Allahim bize de nasip etsin kucagimiza almayi. :)

Bakalım bende c.tesi gidicem doktor cinsiyet söyliycem dedi ama kesin 16. Hafta da belli oluyormuş galiba
Dün gittim doktora, erkekmiş doğru söylemişim dedi doktor.. Erkek kendini erken belli ediyor, kız için 14-16 Dan önce kesin söyleyemiyoruz dedi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…