- Konu Sahibi Hafizesltn
-
Bn gecen gun hissettim gibi geldi ama imkansiz diyorlarbebeğinin hareketlerini hissetmeye başlayan var mı
Hosgeldin.hayrli olsun. Kasim olabilir senin. :)Meraba benim en son adet tarihim 31 ocak heralde bende ekim annesi olacağım.
Bn gecen gun hissettim gibi geldi ama imkansiz diyorlarbir de ilk gebeligim.sanirim yanlis bir histi. :)
ilk iki sezeryandı normal olmayacağı için kesin 10-15 gün önce alırlarHosgeldin.hayrli olsun. Kasim olabilir senin. :)
Merhaba kizlar 12 haftalik hamileyim ve dünden beri sol kasigim aciyor bebekte solda. Benim gibi agrisi olan varmi sizce neden agriyor ?
Kızlar belimde karnımda ara ara sancılar oluyor aklıma kötü kötü şeyler geliyor. Var mı sancısı olan 15. Hafta da olup ta artık büyüdü bebişlerimiz birşey olmaz inşallah değil mi?[/
canım korkma Allah'ın izni ile birşey olmaz inşallah benimde oluyor adet zamanımda daha cok oluyor sonra geçiyor
Benim oluyor canım dönem dönem sanki kesici bir aletle o bölgeye içerden darbe alıyormuşum gibi büyüyor artık bebişlerimiz onunla alakalı olduğunu düşünüyorumMerhaba kizlar 12 haftalik hamileyim ve dünden beri sol kasigim aciyor bebekte solda. Benim gibi agrisi olan varmi sizce neden agriyor ?
Ben hamile kalmadan önce başlamıştım hala kullanıyorum canım. Aslında oda folik asit içerikli amahanımlar merhabalar, bende geçen hafta kontrole gittim doktorum folik asit i bıraktırdı onun yerine elevit diye bi hap yazdı bu hafta kullanmaya başladım cinsiyet içinde bir şey diyemedihenüz erken olduğunu söyledi bakalım artık merakla beklemedeyiz :) benim gibi elevit kullanan var mı ?
Çok şükür canım iyi olmana sevindim. Bizde 2 haftada bir gidiyoruz eşim bugün kontrolümüz var artık ayda bir gelelim doktora söyleyelim niyetinde ama benim için 2 hafta zaten zor geçiyorAmin canım sağlıklı olsunlarda başka ne istenir kicanım normalde ayda bir değildi. 2 haftada bir gidiyordum ama doktor çok şükür sıkıntının kalmadığını söyledi. önümüzdeki ay proteinle ilgili bir test yapması gerekiyormuş sanırım. madem öyle bebişin cinsiyetini de o zaman öğrenelim dedi. bu hafta ikili testin sonucunu falan da görünce herşey yolunda dedi çok şükür
Ozaman hosgeldin aramizagünaydın kızlar benim sat 16 ocak fakat doktora ilk gittiğimde geç döllenme dedi 2 hafta geri dedi bende doktorun söylediği tarihten hesaplamaya başladım bir daha ki gidişimde 1 hafta önde dedi ve dün gittiğimde 1 hafta daha önde çıktı yani geç döllenme değilmiş :) bende kasım annesi olucam sanıyordum ekim annesi olacakmışım :)
Tesekkür ederim Canim o zaman korkmama gerek kalmadi insan korkuyor bisey olucak diyeBenim oluyor canım dönem dönem sanki kesici bir aletle o bölgeye içerden darbe alıyormuşum gibi büyüyor artık bebişlerimiz onunla alakalı olduğunu düşünüyorum
Arkadaşlar Bebeğinizin cinsiyetini öğrendiniz mi.benım de nasıpse 7 ekim diyor dr um.. mide bulantılarım cok fazla..ama malesef cıkartamyrm bu dahada kötü yapıyor..birde ara ara kasık ağrılarım oluyor sankı adet olcakmısım gibi..bazen geceleri artıyor bazende wc den cıktıktan sonra agrm oluyr.normal galiba bunların olmsı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?