2015 Ekim Anneleri

Bn gecen gun hissettim gibi geldi ama imkansiz diyorlar bir de ilk gebeligim.sanirim yanlis bir histi. :)

Bğırsak hareketlerin olabilir, ya da ordan geçen büyük damarlar var ben bazen onlarla karıştırıyorum, bişi pıt ediyormuş gibi geliyor ama bakıyorum damarım atıyor.. ilk gebeliğinse 20 haftaya kadar hissetmeyebilirmişsin.. daha önce gebelik geçirdiysen de 16 dan sonra hissedebilirmişsin:)

Merhaba kizlar 12 haftalik hamileyim ve dünden beri sol kasigim aciyor bebekte solda. Benim gibi agrisi olan varmi sizce neden agriyor ?

Merhaba kizlar 12 haftalik hamileyim ve dünden beri sol kasigim aciyor bebekte solda. Benim gibi agrisi olan varmi sizce neden agriyor ?

meraba bende 10 haftalık hamileyim bendede arasıra ağrı oluyor. kramp şeklinde girip çıkıyor ben bebek yerleşiyor diye düşünmüştüm yanılıyor da olabilirim.

Benim oluyor canım dönem dönem sanki kesici bir aletle o bölgeye içerden darbe alıyormuşum gibi büyüyor artık bebişlerimiz onunla alakalı olduğunu düşünüyorum

Ben hamile kalmadan önce başlamıştım hala kullanıyorum canım. Aslında oda folik asit içerikli ama

Çok şükür canım iyi olmana sevindim. Bizde 2 haftada bir gidiyoruz eşim bugün kontrolümüz var artık ayda bir gelelim doktora söyleyelim niyetinde ama benim için 2 hafta zaten zor geçiyor

kızlar çatlakları önlemek için krem kullanmaya başlayacağım ama ne alsam bilemedim tavsiyesi olan var mı ?

günaydın kızlar benim sat 16 ocak fakat doktora ilk gittiğimde geç döllenme dedi 2 hafta geri dedi bende doktorun söylediği tarihten hesaplamaya başladım bir daha ki gidişimde 1 hafta önde dedi ve dün gittiğimde 1 hafta daha önde çıktı yani geç döllenme değilmiş :) bende kasım annesi olucam sanıyordum ekim annesi olacakmışım :)

Ozaman hosgeldin aramiza

Arkadaşlar Bebeğinizin cinsiyetini öğrendiniz mi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…