- 6 Şubat 2015
- 1.291
- 1.362
- 48
- 42
- Konu Sahibi Hafizesltn
-
Hayırlı olsun canım inşaşlah güzel haberlerle dön. Ben tüp bebek ile hamileyim 8 haftalık ilk beta hcg 846 ama dondurulmuş embiryoda yüksek olabiliyormuş.Kızlar iyi akşamlar Allah im hepinizin bebesini sizlere bağışlasin bende bugün yaptığım 3 tane testle pozitif i gördüm daha hala inanamıyorum hamile miyim degilmiyim diye arkadaşımın çok silik çizgisine bile ooo sen kesin hamilesin diyen ben 3 tane net çizgiye hala inanmıyorum kendimin olunca inanamadım sanırım :) yarın sabah kan vermeye gidicem sanırım bende ekim ayı annesi olucam nasip olursasizin kan daki beta değerleriniz kaçtı bende sat i ma göre 4+3 gözüküyorum bu haftalar da değerleriniz kaç cikmisti
GüZel sonuçla dönün inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin sevgilerKızlar Günaydın pozitif testlerin üzerine kan vermeye gidiyorum şimdi hastaneye dua edin bana lutfennn
Dualarımız seninle :)Kızlar Günaydın pozitif testlerin üzerine kan vermeye gidiyorum şimdi hastaneye dua edin bana lutfennn
Umarim cnm insan herseyden nem kapıyor ne zormus anne olmak:)cnm bnm ilk gebelik o yüzden cok pimpirikliyim en son geçen hafta sonu ,beta 50 ydi simdi cuma gitcm bklm umarim yükselmiştir cok stres yaptım ya ben ya yukselmezse diyeBende yarın tekrar gideceğim daha keseyi göremedik bakalım yarın bakacak artık görünür diye umuyorum senin ilk gebelikmi? Yok endişelenme bebekle ilgili olmadığını duyunca pek sevindim benumarım sende bir an önce keseyi kalp atışını...vs görürsün cnm ve ağrılarımız son bulur
Ayy hayırlı olsun canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kaç gündür giremiyorum çok geri kalmısım konulardan benn çok sevindimm:)darısı basımıza inş..sabırla bekliyorum kese ve kalp atışlarını görmeyi:)Kızlar keseyi gördüm şimdi sırada kalp atışı var benimde 8mart Allahın izniyle hepimiz pıtır pıtır atan kalpleri görürüz inşAllah
Canım elimizde olmadan yapıyoruz stres benim iki gebeliğimde tüp bebek tedavisiyle oldu bu kadar uzun zorlu bir süreçten geçince ister istemez acabalarla geçiyor hamilelik ilk acaba tutnucakmi acaba kan degerlerim guzel gidecekmi acaba kese kalp atışı hhiçbitmiyor ben kesemi gördüm haftaya kalp atışınıda bi duysam rahatliyacagim ama kendime güvenemiyorum yine endise yapicak birseyler bulurum herhalde :)Kızlarrrr herşey sıraylaa hiç panik yok hepimiz herşeyi sırası gelince göreceğiz Allahın izniyle gün sevinme günü iyidüşünelim stres yapmayalım ki baştan itibaren bebişlerimiz içerde rahat rahat büyüsün ilk gebeliğimde hergün iç çaMaşırıma bakardım kan mı var diye yok bugün hareket etmedi yaşamıyor bu bebek diye paniklemekten 9 ayımı zehir ettim sonra düşündüm ki hiç tadını çıkaramamışım hamişliğimin busefer hiiiç kuruntu yapmayacağım hem bebek gergin doğuyor hemde bir bakmışım bu mucize bitmiş hiç telaş yapmayın hepsini yaşayacağız inşAllah
aynı ben:) canım bnm tedavi ile değil normal ama yok bu tamamen annelik iç güdüsü sanırım hepimizde az biraz var bi endişe:)Ama captainswife'ın dediği gibi sakin stressiz olmalıyız ki bebeklerimizde huzurla büyüsün içimizde:))Canım elimizde olmadan yapıyoruz stres benim iki gebeliğimde tüp bebek tedavisiyle oldu bu kadar uzun zorlu bir süreçten geçince ister istemez acabalarla geçiyor hamilelik ilk acaba tutnucakmi acaba kan degerlerim guzel gidecekmi acaba kese kalp atışı hhiçbitmiyor ben kesemi gördüm haftaya kalp atışınıda bi duysam rahatliyacagim ama kendime güvenemiyorum yine endise yapicak birseyler bulurum herhalde :)
Evet canım tabiki her anne adayı bu endişeleri yaşıyor ben ilk hamileliğimde bebeklerim ikizdi birini kanamayla daha kalp atışını duyamadan kaybetmiştim ama çok şükür bir bebeğimin kalp atışlarını duymuştuk ve oğlum şuan 10 yaşında birini kaybettim diye düşük tehlikesi olmadığı halde psikolojik 9 ay hep yatarak gecirmistim hep birsey olucak korkusuyla tadını hiç çıkaramamıştım kendimi eve kapatmistim bunda allah izin verirse normal bir hamilelik gecirmek cok istiyorum insallah rabbim izin veriraynı ben:) canım bnm tedavi ile değil normal ama yok bu tamamen annelik iç güdüsü sanırım hepimizde az biraz var bi endişe:)Ama captainswife'ın dediği gibi sakin stressiz olmalıyız ki bebeklerimizde huzurla büyüsün içimizde:))
Canım bende haftaya kalp atışını duymayı bekliyorum sabırsızlıkla oğlumun daha haberi yok kalp atisini duyunca söyleyelim dedik bir hafta kaldı çok istiyor abi olmak hergün dilinde senin ilk bebeklerin ikizmiydi ?bilmezmiyim o kuruntuları ahh o kuruntular beynimi yedi iki bebeğimdede sürekli internette araştırdım durdum kötü şeyleri okudum hep acaba bende mi öyle olacağım bak buda aynı ben bendede kesin birşey olacak diye diye oldummu sana 115 kg:))) stres ye dur küçük mutsuz bir tombalak gezindim ortalıkda:))) ben sadece benim yaptığım saçmalığı yapmayın diye yazdım çünkü bebeklerimde bir okadar gergin ve huzursuz doğdu busefer sadece eşim ve siz biliyorsunuz kimseyede söylemedim anam herkafafan ses çıkıyor oda yoruyor beni bakalım rabbim bilir diyerek bu sefer tevvekkeli yaklaşıyorum hepimiz ne güzel kader birliği yapacağız 40hafta hepimizin gönlüne göre versin rabbim sağlıkla bana bir kız fena olmaz hani iki erkeğin üzerine süper olurdu:))))
Süpeeerrr bir haber bu rabbim sağlıkla kucaklamanı nasip etsin inşallah :)Kizlaaarrrrrrrrrr sabah kan vermeye gitmiştim hastaneye az önce aradım beta 273 hamileyimmmmmmmm Allahın izniylee :) darısı tüm isteyenlerin başına insalllahhh
Yok canım iki ayrı hamilelik doğal yolla bizde söylemedik benimkilere aslında bir üç ay bitsin diye bekliyorum çünkü iki çocukla hamişlik çok zor kesin herşey rayına otursunda söyliyeceğim ama ikincide bende kalp atışından sonra söylemiştim ayyyy ne büyük heyecan değilmi rabbim isteyen herkesin kucağına versin :)Canım bende haftaya kalp atışını duymayı bekliyorum sabırsızlıkla oğlumun daha haberi yok kalp atisini duyunca söyleyelim dedik bir hafta kaldı çok istiyor abi olmak hergün dilinde senin ilk bebeklerin ikizmiydi ?
Bizim aile pek kalabalık değildi hep imrenmiştim kalabalık aileye kendime söz vermiştim daha üniversitedeuken evlenirsem çok çocuğum olacak diye:) oyüzden cesaret edebildim :)Yok canım iki ayrı hamilelik doğal yolla bizde söylemedik benimkilere aslında bir üç ay bitsin diye bekliyorum çünkü iki çocukla hamişlik çok zor kesin herşey rayına otursunda söyliyeceğim ama ikincide bende kalp atışından sonra söylemiştim ayyyy ne büyük heyecan değilmi rabbim isteyen herkesin kucağına versin :)
Allah bağışlasın kaç yaşındalar ?Yok canım iki ayrı hamilelik doğal yolla bizde söylemedik benimkilere aslında bir üç ay bitsin diye bekliyorum çünkü iki çocukla hamişlik çok zor kesin herşey rayına otursunda söyliyeceğim ama ikincide bende kalp atışından sonra söylemiştim ayyyy ne büyük heyecan değilmi rabbim isteyen herkesin kucağına versin :)
6,5 ve 3 yaşındalar ablası büyük ilkokul 1 küçük kreşe başlatacağım baş edemem eşim yurt dışında çalışıyor annem falan istanbuldaAllah bağışlasın kaç yaşındalar ?
6,5 ve 3 yaşındalar :) iki oğluşum var ablası? Senin ki?Allah bağışlasın kaç yaşındalar ?
Gözün aydın cnm Allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin :)Kizlaaarrrrrrrrrr sabah kan vermeye gitmiştim hastaneye az önce aradım beta 273 hamileyimmmmmmmm Allahın izniylee :) darısı tüm isteyenlerin başına insalllahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?