- Konu Sahibi Hafizesltn
-
ayy cnm tebrikler sıra kalp atışında inşallah :)Kızlar keseyi gördüm şimdi sırada kalp atışı var benimde 8mart Allahın izniyle hepimiz pıtır pıtır atan kalpleri görürüz inşAllah
Saol canımmmm hepimize inşallahayy cnm tebrikler sıra kalp atışında inşallah :)
Lokman hekim hastanesinde mustafa baran celtemen diye bir doktor var tavsiye ederim onu çok iyi bir doktorBen ankaradayım kızlar bugün doktora gitmeyi düşünüyorum var mı tavsiyeniz?
Hayırlı olsun inşallah kalp atışınıda sorunsuzca görebilirsinizKızlar keseyi gördüm şimdi sırada kalp atışı var benimde 8mart Allahın izniyle hepimiz pıtır pıtır atan kalpleri görürüz inşAllah
Ankara Üniversitesi tıp fakültesinde doçent ve prof olan doktorlar var ben doç.dr. Batuhan Özmen'e gidiyorum ve çok memnunum bence en iyisi üniversite hastaneleri ,sadece muayne parası oduyosun tüm tahliller hastanede yapılıyor.ozel hastanelerde mutlaka iyidir maddi durumun iyiyse ozelede gidebilirsin tabiBen ankaradayım kızlar bugün doktora gitmeyi düşünüyorum var mı tavsiyeniz?
İlk doğumumu ankara üni. De yaptım.. Ruşen hocaydı doktorum... Bu sefer farklı bi yer araştırıyorum cnm..Ankara Üniversitesi tıp fakültesinde doçent ve prof olan doktorlar var ben doç.dr. Batuhan Özmen'e gidiyorum ve çok memnunum bence en iyisi üniversite hastaneleri ,sadece muayne parası oduyosun tüm tahliller hastanede yapılıyor.ozel hastanelerde mutlaka iyidir maddi durumun iyiyse ozelede gidebilirsin tabi
Medicana da dr ismi verebilirmisin cnmGünaydın.. Medicana da S
gözünüz aydın Allahım sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsinSlm bende 2 gün önce öğrendim hamile olduğumu doğumum ekim ayına denk geliyo, Rabbim inşallah kucağımıza almayı nasip eder, henüz doktora gitmedim kese ve kalp atışını aynı zamada görmek istediğim için 2 hafta sonra gitmeyi düşünüyorum,
Kasıklarımda ara ara batmam oluyo bebeğim kendini bana hissettiriyo mide bulantım henüz yok 4+2 günlük hamileyimbulantılar 6. Yada7. Haftada başlıyo galiba bende henüz öle bulantım falan yok
hmm anladım hayırlısı olsun hakkında cnmİlk doğumumu ankara üni. De yaptım.. Ruşen hocaydı doktorum... Bu sefer farklı bi yer araştırıyorum cnm..
Sağol canm heycandanmıdr alamadım uykum var uyuyamıyorum Rabbim hepimizin bebeklerini korusungözünüz aydın Allahım sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin
Ben ankaradayım kızlar bugün doktora gitmeyi düşünüyorum var mı tavsiyeniz?
Canım hayırlı olsun hamileliğin benim öğrendiğimde 27 günlüktü bebeğim ilk kan testim 70 ,dört gün sonra 300 ,dörtgün sonrada 1650 idi benimki tüp bebekKızlar iyi akşamlar Allah im hepinizin bebesini sizlere bağışlasin bende bugün yaptığım 3 tane testle pozitif i gördüm daha hala inanamıyorum hamile miyim degilmiyim diye arkadaşımın çok silik çizgisine bile ooo sen kesin hamilesin diyen ben 3 tane net çizgiye hala inanmıyorum kendimin olunca inanamadım sanırım :) yarın sabah kan vermeye gidicem sanırım bende ekim ayı annesi olucam nasip olursasizin kan daki beta değerleriniz kaçtı bende sat i ma göre 4+3 gözüküyorum bu haftalar da değerleriniz kaç cikmisti
Gözünaydın sagsaglim kucağına almak nasip olsun inşallah ben 6. haftami doldurdum hala bulantim yok ilk hamileliğimde çok olmuştu umarım bunda başlamaz :)Slm bende 2 gün önce öğrendim hamile olduğumu doğumum ekim ayına denk geliyo, Rabbim inşallah kucağımıza almayı nasip eder, henüz doktora gitmedim kese ve kalp atışını aynı zamada görmek istediğim için 2 hafta sonra gitmeyi düşünüyorum,
Kasıklarımda ara ara batmam oluyo bebeğim kendini bana hissettiriyo mide bulantım henüz yok 4+2 günlük hamileyimbulantılar 6. Yada7. Haftada başlıyo galiba bende henüz öle bulantım falan yok
Benim 4+1de 301,57 idş hcg cnm:) gözün aydın raKızlar iyi akşamlar Allah im hepinizin bebesini sizlere bağışlasin bende bugün yaptığım 3 tane testle pozitif i gördüm daha hala inanamıyorum hamile miyim degilmiyim diye arkadaşımın çok silik çizgisine bile ooo sen kesin hamilesin diyen ben 3 tane net çizgiye hala inanmıyorum kendimin olunca inanamadım sanırım :) yarın sabah kan vermeye gidicem sanırım bende ekim ayı annesi olucam nasip olursasizin kan daki beta değerleriniz kaçtı bende sat i ma göre 4+3 gözüküyorum bu haftalar da değerleriniz kaç cikmisti
cnm benimki 4+1 de 301,87 çıkmıştı hcg; rabbim vaktinde sağıkla kucaklamayı nasib etsin gözün aydın cnm hoşgeldin yanımıza:)))Kızlar iyi akşamlar Allah im hepinizin bebesini sizlere bağışlasin bende bugün yaptığım 3 tane testle pozitif i gördüm daha hala inanamıyorum hamile miyim degilmiyim diye arkadaşımın çok silik çizgisine bile ooo sen kesin hamilesin diyen ben 3 tane net çizgiye hala inanmıyorum kendimin olunca inanamadım sanırım :) yarın sabah kan vermeye gidicem sanırım bende ekim ayı annesi olucam nasip olursasizin kan daki beta değerleriniz kaçtı bende sat i ma göre 4+3 gözüküyorum bu haftalar da değerleriniz kaç cikmisti
H.b kızlar ben çok heyecanliyim yarın olcak ta ben kan vercem de sonuçlarını alcam da hamileysem eğer buna inancam da ooo3 farklı pozitif teste inanmadim kan sonucuna da inanmazsam diye korkuyorum :)))
Süleyman Akarsu canım ben gitmedim bir arkadaşım istanbulda yaptırdığı tüp bebek tedavisinin yumurta takibinde gitti. O kadar çok anlattı ki memnuniyetini inşallah beğenirsinMedicana da dr ismi verebilirmisin cnm
Hayırlı olsun ilk bebeğiniz sanırım. Herkesde bulantı olacak diye bir şart yok rahat olun sevgilerSlm bende 2 gün önce öğrendim hamile olduğumu doğumum ekim ayına denk geliyo, Rabbim inşallah kucağımıza almayı nasip eder, henüz doktora gitmedim kese ve kalp atışını aynı zamada görmek istediğim için 2 hafta sonra gitmeyi düşünüyorum,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?