- Konu Sahibi Hafizesltn
-
- #1.061
Nstde sanciniz kac cikiyodu benim pazar gunu doluyor gunum ama hala tik yokBenimde dun kontrolumde 2cm acilmam cikti doktor az kalsin yatiriyodu suni sanci verecekti ben yatmadim bakalm kacgune olur sancimda var ama cok az
Allah yardimcin olsun canim cok gecmis olsunMerhaba kizlar ben 4 gundur hastanedeydim bebegimin kordonu bukulmus bu nedenle karnimda kalp atislari durdu( allah kimselere bu aciyi yasatmasin normal dogurtmaya calistilar acikma olmadigi icin sezeryanla kuzum alindi. Dilerim allahtan hepiniz sag saglim kuzulariniza kavusursunuz...
Kucuk sancilarmis benm gunum 12ekimde dolucak ama acilmam hala 2cm dun doktora gittim suyumuz az oldugu icin riske girmek istemiyor artik bekleme taraftari degilim dedi doktorum aslnda tahliller iyi ckmasaydi dun auni sanci vereckti 3gun daha bekleyelim dedi persembe artik suni sanci vericek muhtemelen kendi sancim gelmezse benimdeNstde sanciniz kac cikiyodu benim pazar gunu doluyor gunum ama hala tik yok
Cok gecmis olsun canim uzulme vardir rabbimin bi bildigi hersey rabbimden onun dedigine karsi cikamayiz engel olamayiz elden bisey gelmez..Merhaba kizlar ben 4 gundur hastanedeydim bebegimin kordonu bukulmus bu nedenle karnimda kalp atislari durdu( allah kimselere bu aciyi yasatmasin normal dogurtmaya calistilar acikma olmadigi icin sezeryanla kuzum alindi. Dilerim allahtan hepiniz sag saglim kuzulariniza kavusursunuz...
Hayirlisi olsun ins saglicakla olsundaKucuk sancilarmis benm gunum 12ekimde dolucak ama acilmam hala 2cm dun doktora gittim suyumuz az oldugu icin riske girmek istemiyor artik bekleme taraftari degilim dedi doktorum aslnda tahliller iyi ckmasaydi dun auni sanci vereckti 3gun daha bekleyelim dedi persembe artik suni sanci vericek muhtemelen kendi sancim gelmezse benimde
Canım ne durumdasın benim pazartesi kontrol vardı, kontrole girmeden hemen önce sancım başladı ilginć bir durum oldu nstde yarım saat devam etti ama doktorum bunlar doğum sancıları değil pazartesi görüşürüz deyip yolladı☺ şimdi hiçbir belirti yok bekliyorum..Bu arada gunlerimiz ayniymis canmm kim once dogurcak acaba☺☺☺☺
Ayy gecen gun bnimde ayni oldu agladim resmn sancidan ama nst de bisey cikmadi bndede hala bi belirti yok galiba miydemi ve bagirsaklarimi bozmusum onun agrisi dedim bndeCanım ne durumdasın benim pazartesi kontrol vardı, kontrole girmeden hemen önce sancım başladı ilginć bir durum oldu nstde yarım saat devam etti ama doktorum bunlar doğum sancıları değil pazartesi görüşürüz deyip yolladı☺ şimdi hiçbir belirti yok bekliyorum..
Canm dun kontroldeydik doktorum doguma alcakti 3gun daja bekleyelim dedi persembe suni sanciyla dogurcam sanirim artik beklemek istemiyor doktorum bebegimin sagligi icinCanım ne durumdasın benim pazartesi kontrol vardı, kontrole girmeden hemen önce sancım başladı ilginć bir durum oldu nstde yarım saat devam etti ama doktorum bunlar doğum sancıları değil pazartesi görüşürüz deyip yolladı☺ şimdi hiçbir belirti yok bekliyorum..
Amin cok sagol ben sanci hissetmiyorum acilmam oldugu halde. Siz hic muayene oldunuzmu alttan acilma yokmuymusHayirlisi olsun ins saglicakla olsunda
Ayy canım dün tam 1bucuk saat kıvrandım belim sırtım kasıklarım çok kötüydü doğurcam sandım ama bir yandan da eşime diyorumki doğum sancısı böyle olmamaliydi ara ara gelip gitmeliydi benimki niye hiç gitmiyor diyorum. Tam esyalarimizi topladik hastaneye gidecektik evden çıkacakken midem bulanıyor dedim koştum lavaboya tüm midem boşaldı ne ağrı kaldı ne sızı.. gaz sancisiymis yani. Ilk defa böyle birşey yaşadım çok kötüymüş.Ayy gecen gun bnimde ayni oldu agladim resmn sancidan ama nst de bisey cikmadi bndede hala bi belirti yok galiba miydemi ve bagirsaklarimi bozmusum onun agrisi dedim bnde
Allahim kolaylik versin sağlıkla kucağına al inşallah canım bir belirti yoktu senin neden şimdi alıyor ki?Canm dun kontroldeydik doktorum doguma alcakti 3gun daja bekleyelim dedi persembe suni sanciyla dogurcam sanirim artik beklemek istemiyor doktorum bebegimin sagligi icin
Canım suyum az demiştin kusura bakma şimdi baktım gördüm. İnşallah sıkıntısız geçer doğumun. Hayırlı haberlerini bekliyorumAllahim kolaylik versin sağlıkla kucağına al inşallah canım bir belirti yoktu senin neden şimdi alıyor ki?
Amin canim benim cok sagol allah razi olsun hepimizin hayirli habrlerini duyucaz insallah. Dogumu neler tetikler bir bilgin varmi deneyebilcegimCanım suyum az demiştin kusura bakma şimdi baktım gördüm. İnşallah sıkıntısız geçer doğumun. Hayırlı haberlerini bekliyorum
Yokmus canim acilmam da sancimda yokmusAmin cok sagol ben sanci hissetmiyorum acilmam oldugu halde. Siz hic muayene oldunuzmu alttan acilma yokmuymus
Aayyy aynen ya bnde istifra edince gecti butun agrilarim bi anda miydem bulndi cikardim rahatladim bu aylarda normal demekiAyy canım dün tam 1bucuk saat kıvrandım belim sırtım kasıklarım çok kötüydü doğurcam sandım ama bir yandan da eşime diyorumki doğum sancısı böyle olmamaliydi ara ara gelip gitmeliydi benimki niye hiç gitmiyor diyorum. Tam esyalarimizi topladik hastaneye gidecektik evden çıkacakken midem bulanıyor dedim koştum lavaboya tüm midem boşaldı ne ağrı kaldı ne sızı.. gaz sancisiymis yani. Ilk defa böyle birşey yaşadım çok kötüymüş.
Anladim canm belli olmaz son ana kadar hicbisey bende aclmam var kendi kendine sanci gelse diye dua ediyorum tık yok dus falan aliyorum faydasini gorurum insallah .. Kiminin agir agir acilirmis kimi dogum esnasinda seninkide oyle olur belki canmYokmus canim acilmam da sancimda yokmus
Canim hurma ye merdiven in cik dus al yuruyus yap hatta iliski tavsiye edenler var spermler kasilmayi baslatiyormus bi arstir istersen bn bunlari duydumAnladim canm belli olmaz son ana kadar hicbisey bende aclmam var kendi kendine sanci gelse diye dua ediyorum tık yok dus falan aliyorum faydasini gorurum insallah .. Kiminin agir agir acilirmis kimi dogum esnasinda seninkide oyle olur belki canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?