2015 Ekim Anneleri

Amin canim benim cok sagol allah razi olsun hepimizin hayirli habrlerini duyucaz insallah. Dogumu neler tetikler bir bilgin varmi deneyebilcegim
Canım benim uygulamaya çalıştıklarım var okuduklarımdan duyduklarımdan. Bolca hurma yemek, merdiven çıkmak, ılık duş, bir yere tutunarak yere eğilip kalkmak (squat). İlişkiye girmek diyen çok ama ben bunu uzun zamandır yapamıyorum (eşim suçluluk hissediyor diye 3 ay önce, doğumdan sonra devam etmek üzere kestik maalesef) ve sanırım beni psikolojik olarak rahatlatmayıp daha strese sokacağı için tercih etmem

Allah yardımcın olsun canım.. sabır diliyorum sana

Hurma yiyorum ayaktayim devamli yanmda annemler var yardim eden ama ben geziyorum surekli yatmiyorum dus bi iki sefer alayim bugun belki iyi olur dun aksam sicak su torbasi koydum bacak arama rahmi acsin diye benm esmde sucluluk hissediyor ama cinsel iliski hakikaten iyi geliyomus spermde bulunan bi madde dogumu tetikliyomus ama buna cesaret edecegimi bende sanmiyorum. ☺ bogurtlen yapragi cayida iyi geliyomus sanirim birde gogus ucu uyarmak nekadar dogru bunlari yapmamiz orasi ayri bi konu☺

Kızlar ben geçen hafta 3 defa acile gitdim.Çok fazla sancım vardı ve kasılmalarım.Dolayısıyla 3 defa alttan muayene oldum her seferinde doğumhane de nst ye bağlandım.Sancım çıktı fakat açılmam olmadığından bebek gelmedi.Şimdi evdeyim bekliyoruz bakalım.

Sancin kac cikti canim nst de dogum icin kac olmasi lazm acaba

TE="nehirdemirnehir, post: 42820076, member: 654832"]Haber verirsin herkescok merakli artik bekliyoruz her an :)[/QUOTE]
Hic açılmamış yokmus eve gönderdiler beklemedeyim.sadece nişanggelmiş.

TE="nehirdemirnehir, post: 42820076, member: 654832"]Haber verirsin herkescok merakli artik bekliyoruz her an :)
Hic açılmamış yokmus eve gönderdiler beklemedeyim.sadece nişanggelmiş.[/QUOTE]
Hadi ya ozamn canim 1-2 gune kadar olur nisandan sonra 1-2 saat yada 1-2 gun icinde dogum baslar diye duymustum ins hayirlisi olsun bnim 4 gun kaldi hala bi belirti yok bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…