- Konu Sahibi Hafizesltn
-
- #1.081
Canım benim uygulamaya çalıştıklarım var okuduklarımdan duyduklarımdan. Bolca hurma yemek, merdiven çıkmak, ılık duş, bir yere tutunarak yere eğilip kalkmak (squat). İlişkiye girmek diyen çok ama ben bunu uzun zamandır yapamıyorum (eşim suçluluk hissediyor diye 3 ay önce, doğumdan sonra devam etmek üzere kestik maalesef) ve sanırım beni psikolojik olarak rahatlatmayıp daha strese sokacağı için tercih etmemAmin canim benim cok sagol allah razi olsun hepimizin hayirli habrlerini duyucaz insallah. Dogumu neler tetikler bir bilgin varmi deneyebilcegim
Allah yardımcın olsun canım.. sabır diliyorum sanaMerhaba kizlar ben 4 gundur hastanedeydim bebegimin kordonu bukulmus bu nedenle karnimda kalp atislari durdu( allah kimselere bu aciyi yasatmasin normal dogurtmaya calistilar acikma olmadigi icin sezeryanla kuzum alindi. Dilerim allahtan hepiniz sag saglim kuzulariniza kavusursunuz...
Hurma yiyorum ayaktayim devamli yanmda annemler var yardim eden ama ben geziyorum surekli yatmiyorum dus bi iki sefer alayim bugun belki iyi olur dun aksam sicak su torbasi koydum bacak arama rahmi acsin diye benm esmde sucluluk hissediyor ama cinsel iliski hakikaten iyi geliyomus spermde bulunan bi madde dogumu tetikliyomus ama buna cesaret edecegimi bende sanmiyorum. ☺ bogurtlen yapragi cayida iyi geliyomus sanirim birde gogus ucu uyarmak nekadar dogru bunlari yapmamiz orasi ayri bi konu☺Canım benim uygulamaya çalıştıklarım var okuduklarımdan duyduklarımdan. Bolca hurma yemek, merdiven çıkmak, ılık duş, bir yere tutunarak yere eğilip kalkmak (squat). İlişkiye girmek diyen çok ama ben bunu uzun zamandır yapamıyorum (eşim suçluluk hissediyor diye 3 ay önce, doğumdan sonra devam etmek üzere kestik maalesef) ve sanırım beni psikolojik olarak rahatlatmayıp daha strese sokacağı için tercih etmem
Gelebilir canm ama akintinda olabilir bende bu donemler oyle zannettim ama suyum degilmis al-sense ped var eczanelerde alip onla anlayabilirsin suyunmu degilmiSlm anneler bizde Ekim bebeği bekliyoruz azar azar su gelir mi bilgisi olan var mı
Kizlar bnimde bu aralar sefaf kaygan bi akintim oluyor ne olabilirGelebilir canm ama akintinda olabilir bende bu donemler oyle zannettim ama suyum degilmis al-sense ped var eczanelerde alip onla anlayabilirsin suyunmu degilmi
Tşk ederimGelebilir canm ama akintinda olabilir bende bu donemler oyle zannettim ama suyum degilmis al-sense ped var eczanelerde alip onla anlayabilirsin suyunmu degilmi
Sancin kac cikti canim nst de dogum icin kac olmasi lazm acabaKızlar ben geçen hafta 3 defa acile gitdim.Çok fazla sancım vardı ve kasılmalarım.Dolayısıyla 3 defa alttan muayene oldum her seferinde doğumhane de nst ye bağlandım.Sancım çıktı fakat açılmam olmadığından bebek gelmedi.Şimdi evdeyim bekliyoruz bakalım.
Benimde cok oluyor canm normal heralde bu zamanlar bende cok suyum geldi sandim ama degilmis . bugun agrim var adet sancisi gbi bayaKizlar bnimde bu aralar sefaf kaygan bi akintim oluyor ne olabilir
Galiba yaklastigi icin olabilir ozamn haberleselim buradan iyi oluyorBenimde cok oluyor canm normal heralde bu zamanlar bende cok suyum geldi sandim ama degilmis . bugun agrim var adet sancisi gbi baya
Rahmime cok baski yapiyo igne batar gibi boyle tarif edemiyorum seninde oluyomu aynisiGaliba yaklastigi icin olabilir ozamn haberleselim buradan iyi oluyor
Hadi hayirlisiyla insallah kucagina alirsin canm benm kanamam yok ama sancim var rahmime sanki bicak saplanir gibii oluyo ara araBenim bugün kanamam oldu ama hiç sancim yok.az sonra bi hastaneye gitcem bakalım ne dicekler
Haber verirsin herkescok merakli artik bekliyoruz her an :)Benim bugün kanamam oldu ama hiç sancim yok.az sonra bi hastaneye gitcem bakalım ne dicekler
Evet canim oluyor aniden giriyor bicak saplanir gibi sizliyo gibi ama baskiyi hissediyorum resmn bide rahmimin kemiginin agridigini hissediyorumRahmime cok baski yapiyo igne batar gibi boyle tarif edemiyorum seninde oluyomu aynisi
Hic oyle olmazdi agri geliyor gidiyor geliyor gecmiyor ama gelsin kendi kendine inslalah suni sancisiz bu gece flaan yarn doktora gidicemEvet canim oluyor aniden giriyor bicak saplanir gibi sizliyo gibi ama baskiyi hissediyorum resmn bide rahmimin kemiginin agridigini hissediyorum
Ins canim ins saglikla olsunlar artik en dogal yollarla sen yuru evin icinde hurma faln ye comel kalk ilik dus alHic oyle olmazdi agri geliyor gidiyor geliyor gecmiyor ama gelsin kendi kendine inslalah suni sancisiz bu gece flaan yarn doktora gidicem
Hic açılmamış yokmus eve gönderdiler beklemedeyim.sadece nişanggelmiş.[/QUOTE]TE="nehirdemirnehir, post: 42820076, member: 654832"]Haber verirsin herkescok merakli artik bekliyoruz her an :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?