2015 Ekim Anneleri

Benim hala sancim yok kanama oldu ama o da gerçek kanama değilmiş.sizin günlerini de dolmuş.saglicakla alın bebislerinizi.

Benim hala sancim yok kanama oldu ama o da gerçek kanama değilmiş.sizin günlerini de dolmuş.saglicakla alın bebislerinizi.
Evet doldu ama belirti bile yok hala hafta icine kadar olmazsa suni sanci verecekler ins bugun yarin olur dua edin hepimizde kendi sancimizla doguralim

Hiç belli olmaz benim ilk bebeğim gününden bir gün önce doğdu.o gün hiç bi belirti yoktu.hatta senin daha çok var karnın düşmemiş diyorlardı.akşam birden başladı.ikinci bebeğinde 3 gün önce doğdu.öğün Dr kkontrolünvvardı.Dr doğum yakın gorunmuyo dedi ama ertesi gün doğum oldu.

Ins yaaa ins

Canm benmm cok hafif sancilarm oluyo adet sancisi gbi arada oda onun disinda sanki doguramicak gibiyim herkes sasiriyor halime sanki son haftam degilmis gibi dolasiyorum. Bebisler yerlerinden memnun sanirimm
Hadi senin 9 gun var benim 1 gun ama bende ayni hala geziyorum bnada guluyoar unuttun diyolar dogum yapmayi ama ne sancim var ne kanamam nede suyum geliyo

Canm benmm cok hafif sancilarm oluyo adet sancisi gbi arada oda onun disinda sanki doguramicak gibiyim herkes sasiriyor halime sanki son haftam degilmis gibi dolasiyorum. Bebisler yerlerinden memnun sanirimm
Canım bende 2014 ekim annesiyim kızımın doğum tarihi 16siydi ve ben hiç sancı hissetmedim not de tavan yapan sanxilara rağmen.suni sanciya rağmen bişey hissetmedim ama dogurdum korkmayın sakın

Canım bende 2014 ekim annesiyim kızımın doğum tarihi 16siydi ve ben hiç sancı hissetmedim not de tavan yapan sanxilara rağmen.suni sanciya rağmen bişey hissetmedim ama dogurdum korkmayın sakın
Insallah benmde oyle olur canim oyle cok hissetmeden kolaymis derim bittiginde pazartesi bakalim ne olcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…