- 22 Şubat 2015
- 51
- 22
- 3
- 47
- Konu Sahibi Hafizesltn
-
- #1.101
Aldim canm sicak su torbasiyla geziyorum suanda acilmam artar belki rabbim hepimizi bi avazd kurtarsin insallahhIns canim ins saglikla olsunlar artik en dogal yollarla sen yuru evin icinde hurma faln ye comel kalk ilik dus al
Nisan nasil bisey canm gecen muayenden sonra biraz kanamam oldu ama3 gün içinde de olabilir 3 saat sonra da olabilir dedi.
Anladim canmBildiğimiz kan geldi benden.normalde biraz sumukumsu olmaliymis ama .
gelsinler artik bende dun gittimmdoktora pazartesi tekrar cagirdi kontrol altinda tutuyor kendi sancimizi beklicez sanirim.bi terslik olmadikcaKizlarrrr 39+5 oldum bende hala dogum belirtisi yokkkk bebisim gelmek istemiyor galiba
Canim naptin dogum yaptin mi ben hala yapmadim sancimdayok hicgelsinler artik bende dun gittimmdoktora pazartesi tekrar cagirdi kontrol altinda tutuyor kendi sancimizi beklicez sanirim.bi terslik olmadikca
Evet doldu ama belirti bile yok hala hafta icine kadar olmazsa suni sanci verecekler ins bugun yarin olur dua edin hepimizde kendi sancimizla doguralimBenim hala sancim yok kanama oldu ama o da gerçek kanama değilmiş.sizin günlerini de dolmuş.saglicakla alın bebislerinizi.
Ins yaaa insHiç belli olmaz benim ilk bebeğim gününden bir gün önce doğdu.o gün hiç bi belirti yoktu.hatta senin daha çok var karnın düşmemiş diyorlardı.akşam birden başladı.ikinci bebeğinde 3 gün önce doğdu.öğün Dr kkontrolünvvardı.Dr doğum yakın gorunmuyo dedi ama ertesi gün doğum oldu.
Canm benmm cok hafif sancilarm oluyo adet sancisi gbi arada oda onun disinda sanki doguramicak gibiyim herkes sasiriyor halime sanki son haftam degilmis gibi dolasiyorum. Bebisler yerlerinden memnun sanirimmCanim naptin dogum yaptin mi ben hala yapmadim sancimdayok hic
Hadi senin 9 gun var benim 1 gun ama bende ayni hala geziyorum bnada guluyoar unuttun diyolar dogum yapmayi ama ne sancim var ne kanamam nede suyum geliyoCanm benmm cok hafif sancilarm oluyo adet sancisi gbi arada oda onun disinda sanki doguramicak gibiyim herkes sasiriyor halime sanki son haftam degilmis gibi dolasiyorum. Bebisler yerlerinden memnun sanirimm
Canım bende 2014 ekim annesiyim kızımın doğum tarihi 16siydi ve ben hiç sancı hissetmedim not de tavan yapan sanxilara rağmen.suni sanciya rağmen bişey hissetmedim ama dogurdum korkmayın sakınCanm benmm cok hafif sancilarm oluyo adet sancisi gbi arada oda onun disinda sanki doguramicak gibiyim herkes sasiriyor halime sanki son haftam degilmis gibi dolasiyorum. Bebisler yerlerinden memnun sanirimm
doktora gidicekmisin peki canim doktor ne diyorHadi senin 9 gun var benim 1 gun ama bende ayni hala geziyorum bnada guluyoar unuttun diyolar dogum yapmayi ama ne sancim var ne kanamam nede suyum geliyo
Insallah benmde oyle olur canim oyle cok hissetmeden kolaymis derim bittiginde pazartesi bakalim ne olcazCanım bende 2014 ekim annesiyim kızımın doğum tarihi 16siydi ve ben hiç sancı hissetmedim not de tavan yapan sanxilara rağmen.suni sanciya rağmen bişey hissetmedim ama dogurdum korkmayın sakın
Gittim canim sali gunu bidaha gidecem bakacak drum duruma bi karar verecekdoktora gidicekmisin peki canim doktor ne diyor
Bizede yaz burdan durumunu canm merak ediyorum belki gece yarin falan tutar sancin belli olmaz ama sali gittiginde yoksa daha sancin suniyi kabul et gununu gecirme daha fazlaGittim canim sali gunu bidaha gidecem bakacak drum duruma bi karar verecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?