- 23 Ocak 2015
- 217
- 65
- 48
- 38
- Konu Sahibi Hafizesltn
-
- #1.121
Aminn ins cik guzel anlatmissinizCanım benim ben çok dua etmiştim inşaallah hissetmem diye .Ama benim açilmam da olmadı.1.5cm ondan sezeryan oldum. Sezeryan veya normal doğum diye hiç düşünmedim hakkimizda hayirlisini Diledim çok şükür normal doğum yapanlardan daha iyiyiydim. Inşallah sizde bi avazda kavustursun uz yavrunuza sağlıkla versin Rabbim. Sizde inşaallah doğumgünü kutlama telasina dusersiniz seneye bu vakitler. Hepsi çok güzel uğraş. Bu arada size tavsiyem Bebeğiniz kolik olabilir fon makinesi sesinde iyi uyuyorsa. Burda pisik kremi sudocrem kullanın süper.haydi Allah hayırlı dogumlar versin heyecan yok korkmayın sakın ben aşidan köşe bucak kaçardim ama melegine kavuşmak çok eşsiz bi tarif
Canım benim bende çok korkarım hatta 2. Bebeğim olsa yine sezeryan olacam ama ameliyata hiç detaylarını hatirlayarak giemicem sende öyle yap düşünme sezeryan nasıl olur diye anlamiyirsun bile bende burda doğum hikayelerinden biliyordum ama hiç korkulacak gibi değil maşallah. Normal Doğum da o kadar sancı cekiyorsun sezeryan da ağrıların oluyor ama şurası harika dogumdan sonra aldığın melegin kokusu. Sen çok sanslisun 3. Melegin geliyor darısı benim 2 ye 3eBen de sezeryandan çok korkuyorum nedense.Bu 3. Bebisimiz.Sürpriz bi bebek.Bi tane daha diyenlere asla düşünmüyorum diyordum.Büyük konuşma derler ya aynen büyük konuştum basıma geldi.Boyle sine can kurban tabi.:)Şimdi de sezeryan olursam diye korkuyorum.Acaba onun hakkında da büyükkonusmusmuydum diye dusunuyorum.KKarnimi felan kesimlerini düşününceiiçim bi tuhaf oluyor.
Canim nasilsin agri sanci falan yokmu bebiste hareketAminn ins cik guzel anlatmissiniz
Sağol cnm.ne güzel moral verdiniz.B
Canım benim bende çok korkarım hatta 2. Bebeğim olsa yine sezeryan olacam ama ameliyata hiç detaylarını hatirlayarak giemicem sende öyle yap düşünme sezeryan nasıl olur diye anlamiyirsun bile bende burda doğum hikayelerinden biliyordum ama hiç korkulacak gibi değil maşallah. Normal Doğum da o kadar sancı cekiyorsun sezeryan da ağrıların oluyor ama şurası harika dogumdan sonra aldığın melegin kokusu. Sen çok sanslisun 3. Melegin geliyor darısı benim 2 ye 3e
Canım diğer bebekleri nasıl dünyaya getirdin kaç yaşlarında larSağol cnm.ne güzel moral verdiniz.
maşallah maşallah kocamanlarmis Allah bagislasin yaş ileri olursa belki risk etmemek için sezeryan yapar ama korkma hiç ve tavsiyem spinal ol ve her anın tadını cikartOnlar baya bi büyük.normal doğumla oldular.biri 16 diğeri 11 yasında.dediğim gibi üçüncü çocuk aklımın ucundan geçmiyordu.haliyle yaş da ilerledi.
Yok malasefCanim nasilsin agri sanci falan yokmu bebiste hareket
Merhaba kızlar bnde 36+1deyim bu saat oldu sırt ağrısından uyuyamadm kaburgalarim kırıldı sanki ve bebik hala aşağıya inmedi kaburgalarimi tekmeliyo...sizde durumlar nasıl bi aci çeken benmiyim yoksa
Ben hareketsiz klinca oluyor canum bnde 40+1 oldum ama hala dogum yok
Peesembeye kadar sancm gelmezse yatiricak benm doktorum insallah gelir iki gun icindeEvet kızlar nasıl gidiyor.Doğum yapan varmı aranızda.Dr unuz ne dedi.
Suyu az plesanta kreclenmede var canm ondan acele ediyor ,normal tarihe 3gun kala olcak olursaAma günün dolmamiski.neden öyle yapıyor.ters bise yoktur insallah
Yokn canm suni sanciyla denicez insallah bi aksilik ckmazsa normal olucamİnşallah gelir sancin gelmezse sezeryan mi olacaksın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?