- 21 Ağustos 2014
- 174
- 79
- 98
- Konu Sahibi Hafizesltn
-
- #1.141
Allah şifa versın canımm bebegıne kavuşmana az kalmıss.. Rabbim bizlerede nasıp eder ınsallah.saglıklı hayırlı bı evlat olsunAyy ne güzel Allah'ım dogurmak üzere olanlara ve doguranlara hepimize yardım etsin...darısı başımıza artık kaburga ağrıları sırt ağrıları ne yaparsam yapiyim geçmiyo ya
Canim gitmissindir doktora insallah iyisinizdir hayirlisiyla bebegini kucagina al insallah saglikla merak etme bi sıknti olmaz allahn izniyleArkadaslar ben haladiguramadim 40+2 oldummibs bi sikinti olmaz
Amin canm insallah hayrlisiyla hepimiz atlatiriz. Iyi senin yine agrin var benm gunum dolmak uzre aman aman bi agri yasamiyorum cok hafif rahatsz bile etmiyor sancimizin gelmeye niyeti yokAyy ne güzel Allah'ım dogurmak üzere olanlara ve doguranlara hepimize yardım etsin...darısı başımıza artık kaburga ağrıları sırt ağrıları ne yaparsam yapiyim geçmiyo ya
Benim gunum 2 gun gecti gene bisey yokAmin canm insallah hayrlisiyla hepimiz atlatiriz. Iyi senin yine agrin var benm gunum dolmak uzre aman aman bi agri yasamiyorum cok hafif rahatsz bile etmiyor sancimizin gelmeye niyeti yok
Gitmednmi canm doktoraBenim gunum 2 gun gecti gene bisey yok
Peki suyu falan nasilmis bebegin durumuGittim cumayakadar bekliyecez olmazsa. Cuma sabah suni sanci verecek
Acilmana baktilarmiGittim cumayakadar bekliyecez olmazsa. Cuma sabah suni sanci verecek
Bakmadi suyuna plesantasina kan akimina kilosuna falan baktiAcilmana baktilarmi
Suyu gayet iyi dedi kan akimida iyiymis plesanda yaslnmasidayok dedi gayet yerinde keyfi dediPeki suyu falan nasilmis bebegin durumu
Anladim canm sorun yoksa iyiyse bebek bekleyin tabi benm plesantam kirecli iste oyzuden bekleyemicez surekli tetikteyim hareketlerini takipteyim insallah hayirli haberlerimizi alicaz kisa zmaandaSuyu gayet iyi dedi kan akimida iyiymis plesanda yaslnmasidayok dedi gayet yerinde keyfi dedi
Ins hepimizde az kldi artikAnladim canm sorun yoksa iyiyse bebek bekleyin tabi benm plesantam kirecli iste oyzuden bekleyemicez surekli tetikteyim hareketlerini takipteyim insallah hayirli haberlerimizi alicaz kisa zmaanda
Ayy ne güzel dün hiçbir durum yoktu bugün bebeğin kucağında... Allah analı babali büyütsün inşallah.. darısı bizlereArkadaslar ben bugun dogum yaptim 16.45 gibi sabah erkenden geldik hastaneyebi damla kanamam oldu dr dogum baslmis ama sanci yok dedi suni sanci verdi o arada suyum geldi 4ekadar bkledik ama acilam olmayinca sezeryana aldi sipinal oldum cok sukur simdi iyiyim suni sanciyi tavsiye etmm ama sipinaldan memnunum. 4E kadar bosuna sansi cektim
Canm hayirli olsun rabbim anali babali buyutsun yavrunu saglikla rabbim bizlerede nasip etsin bu duyguyu insallah bakalm benmde bugundu kontrolum.gitmedim yarin gidicemArkadaslar ben bugun dogum yaptim 16.45 gibi sabah erkenden geldik hastaneyebi damla kanamam oldu dr dogum baslmis ama sanci yok dedi suni sanci verdi o arada suyum geldi 4ekadar bkledik ama acilam olmayinca sezeryana aldi sipinal oldum cok sukur simdi iyiyim suni sanciyi tavsiye etmm ama sipinaldan memnunum. 4E kadar bosuna sansi cektim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?