- 1 Aralık 2014
- 120
- 107
- 18
- 33
- Konu Sahibi Hafizesltn
-
Saol canım ya şokta da olsam hala :))Gözün aydın cnm Allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin :)
Saol canım ya darısı tüm isteyenlere inşallah :))Cnm gözün aydın
Ben. 5+3 te gördüm geç döllenme dedi çok küçükmüş keseTeşekkür ederim herkeze keseye hangi hafta gördünüz ben internete göre 4+4 gözüküyorum bugün kese görmedi ama erken daha dedi
cnm ben 4+4 te gördüm ama benim yumurtlama günüm erken oluyo sanırım ondan bide alttan bakınca göründüTeşekkür ederim herkeze keseye hangi hafta gördünüz ben internete göre 4+4 gözüküyorum bugün kese görmedi ama erken daha dedi
Beta hcg için çok ara vermişiniz sanki 2 güne bir kan verip 2 katına çıkıp çıkmadığına bakmanız gerekiyordu. İnşallah hamilesinizdir. Dualarım tüm bebek isteyenler ileUmarim cnm insan herseyden nem kapıyor ne zormus anne olmak:)cnm bnm ilk gebelik o yüzden cok pimpirikliyim en son geçen hafta sonu ,beta 50 ydi simdi cuma gitcm bklm umarim yükselmiştir cok stres yaptım ya ben ya yukselmezse diye
Allah tamamına erdirsin hayırlı olsun inşallahKizlaaarrrrrrrrrr sabah kan vermeye gitmiştim hastaneye az önce aradım beta 273 hamileyimmmmmmmm Allahın izniylee :) darısı tüm isteyenlerin başına insalllahhh
Teşekkür ederim tüm isteyenlere inşallah ...Allah tamamına erdirsin hayırlı olsun inşallah
Amin.. inşallah kabul olur canım dualarimiz seninlesevgili anne adayı arkadaşlarım,ben tüp bebek tedavisi görüyorum,ve 41 hamile anneden 1 er Ayetel Kürsi topluyorum,rica etsem benim için vakit ayırıp okurmusunuz?okuyanlar alıntı yapıp yazarsa sayıyı takip edebilirim.
çok teşekkür ederim ilginiz için,sizlere de hayırlı ,güzel doğumlar dilerim.
Bende okudum insallah Allah en kısa zamanda nasip edersevgili anne adayı arkadaşlarım,ben tüp bebek tedavisi görüyorum,ve 41 hamile anneden 1 er Ayetel Kürsi topluyorum,rica etsem benim için vakit ayırıp okurmusunuz?okuyanlar alıntı yapıp yazarsa sayıyı takip edebilirim.
Okudum canım umarım kabul olursevgili anne adayı arkadaşlarım,ben tüp bebek tedavisi görüyorum,ve 41 hamile anneden 1 er Ayetel Kürsi topluyorum,rica etsem benim için vakit ayırıp okurmusunuz?okuyanlar alıntı yapıp yazarsa sayıyı takip edebilirim.
sevgili anne adayı arkadaşlarım,ben tüp bebek tedavisi görüyorum,ve 41 hamile anneden 1 er Ayetel Kürsi topluyorum,rica etsem benim için vakit ayırıp okurmusunuz?okuyanlar alıntı yapıp yazarsa sayıyı takip edebilirim.
Beta hcg için çok ara vermişiniz sanki 2 güne bir kan verip 2 katına çıkıp çıkmadığına bakmanız gerekiyordu. İnşallah hamilesinizdir. Dualarım tüm bebek isteyenler ile[/QUOT
canım normalde 2 günde bir ölçtürmem gerekiyordu ama çalıştığım için mümkün olmadı her dk çıkamıyorum şuan kimseyede söyleyemedm şirketten tam olarak kesinleştiremedim diye.o yüzden cuma gününü bekliyorum o gün söyleyip çıkabilirim diye.Öbür türlü iki günde bi çıksam beş karış suratları söylenip duruyolar. Ama dün bi tanede daha gebelik testi aldım bnm evde yaptığım ilk test silikti dün yaptığım baya netleşmişti aynı marka aldım yine anladığım kadarıyla hormon yükselmiş.Bakalım hayırlısı artık o kadar zor ki beklemek zorunda olmak...
Beta hcg için çok ara vermişiniz sanki 2 güne bir kan verip 2 katına çıkıp çıkmadığına bakmanız gerekiyordu. İnşallah hamilesinizdir. Dualarım tüm bebek isteyenler ile
Okudum canım inşallah pozitif sonuçla rabbim kucağına almayıda nasip etsinsevgili anne adayı arkadaşlarım,ben tüp bebek tedavisi görüyorum,ve 41 hamile anneden 1 er Ayetel Kürsi topluyorum,rica etsem benim için vakit ayırıp okurmusunuz?okuyanlar alıntı yapıp yazarsa sayıyı takip edebilirim.
Canım inşallah yükselmiştir güzel sonuçlarını bize yazarsın cuma günü. Ben aynı idrar tahlilinden 3 tane yaptım eşim almış gelmiş gebeliği erken bilenlerden ilkini yaptım silik çıktı iyi şükür var dedik daha erkendi. Üstünden 2 gün daha geçti dedim öncekini akşam yaptım bunu sabah yapayımda günüm güzel geçsin. 2 gün önceki çıkandan daha silik çıktı nasıl canım sıkıldı araba kullanmamak için arkadaşımı aradım gel kan tahliline gidelim birlikte diye sonuç çıkıncaya kadar ne dualar ettim. İlk beta hcg o kadar üzüntü sonrası 846 çıktı boş yere kendimi hırpaladım. Çok şükür senin ki netleşmişdoğru düzgün yazamadım cnm k.bakma baştan yazıyorum.Normalde 2 günde bir gitmem gerek ama çalıştığım için mümkün olmadı her dk çıkamıyorum çıksamda laf yapıyolar.Daha netleşmedi diye söyleyemedim de şirkettekilere o yüzden mecbur cumayı bekliyorum çünkü bu sıra yeterince izin alıp çıktım bi yerlere.Ama inan çok zor beklemek zorunda olmak.Dün bi test daha aldım diğer aldığımla aynı marka ilk yaptığım silikti dün yaptığım çok netti anladığım kdryla yükselmiş beta hcg diye düşünüyorum.Bakalım cumaya belli olacak herşey inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?