- 2 Şubat 2015
- 752
- 1.457
- 43
Âmin canım hepimiz inşallahAmin canım inşallah. Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin.
Kızlaaaaarrrr sonucum 971 Allah'ıma sonsuz Şükürler olsun yüce Rabbim isteyen herkese göstersin inşallah artarak devam etsin inşallah
İnşallah Canım rabbim hepimizin emeklerini boşa çıkarmasın inşallahGozun aydin olsun canim hayirlisi ile kucagina alirsin ins :)
Benimde fobim vardı cnm hiç bakamam kan alınırken falan. Bana ilk başlarda eşim yaptı ama çok heyecanlanıyordu eli falan titriyordu bende korktum yanlış bişey yapcak diye bi cesaret geldi kendim yapıverdim sonra gerisi geldi. Korkulacak bi yanı yok canın acımıyor çok hafif bazen sinek ısırığı gibi :)) iğne ince küçük zaten.Kizlar bugun doktorla gorustum ignelerimi aldim adetin 5. Gunu basliyacam cok heyecanliyim bu igneleri ben kendim nasil vuracam igne fobim varagri falan yapuyomu yardimci olun lutfeeenn
Canım şöyle düşünürüm hep bu hayatta rabbim muhtaç etmediği sürece kimseye bakmamalı insan herşeyini kendi yapmalı üstünden gelmeli tek başına çünkü her an tek başımıza kalabiliriz transferim oldu evimde tek başımaydım eşim işte tabi ama bütün işimi kendim yaptım ki etrafımda o kadar yakınım olmasına rağmen biraz realist bi yaklaşım oldu amaKizlar bugun doktorla gorustum ignelerimi aldim adetin 5. Gunu basliyacam cok heyecanliyim bu igneleri ben kendim nasil vuracam igne fobim varagri falan yapuyomu yardimci olun lutfeeenn
Bende senin gibiyim Canım ve pcoluyum illa düzensiz olması gerekmiyor adetinKizlar bide doktor bana fazla yumurtluyosun dedi iyimi kotumu dedim guldu ii dedi pkosun dedi bu pko ney Internette bakiyorum ordaki yazanlarla benim yasadiklarim tutmuyo adetlerim gayet duzenli gunu gunune hastalaniyorum kilolu bir insan degilim aksine zayifim benim gibi bu sorunu yasayan varmi aramizda merak ediyorum. ..
Bende senin gibiyim Canım ve pcoluyum illa düzensiz olması gerekmiyor adetin
Rabbim isterse var tabii etrafımda ilk seferde tutanlar var ama benim üçüncü buCanim senin kacinci denemen tup bebek ilk seferde tutma ihtimali varmi ??
Canim bende pko. Yum. Bende kilolu degilim adetim duzenli ama oluyor oyle. Benim cok fazla yumurtam varmış ama buyumedigi icin bebegim olmuyorKizlar bide doktor bana fazla yumurtluyosun dedi iyimi kotumu dedim guldu ii dedi pkosun dedi bu pko ney Internette bakiyorum ordaki yazanlarla benim yasadiklarim tutmuyo adetlerim gayet duzenli gunu gunune hastalaniyorum kilolu bir insan degilim aksine zayifim benim gibi bu sorunu yasayan varmi aramizda merak ediyorum. ..
Arar ara bel ağrılarım oldu batmalar oldu göğüslerim şişti ama son 4 gün bişey hissetmedim desem doğru olurNasilsiniz kizlar. Benim transfer imin 8. Gunu. Gunler gecmiyor hic. Pozitif cikanlarda nasil belirtiler oldu. Benim sadece arada kasiklarima batma oluyor okadar
Canim bende pko. Yum. Bende kilolu degilim adetim duzenli ama oluyor oyle. Benim cok fazla yumurtam varmış ama buyumedigi icin bebegim olmuyor
Canım Hayırlısı olsun hiç Canını Sıkma bnimde öyle oldu geri kalanlar dondurulmaya uygun bulunmadı Dr boşuna para vermeyin dedi Rabb'ime binlerce şükür ki pozitifi gördük yarın tekrar testim var inşallah artar çok korkuyorum kimyasala dönecek diyeSelam kızlar sabah transferim oldu. 6 yumurta döllenmişti en iyi gelişeni transfer ettiler. Diğerleri dondurulck ama çok iyi gelişmemiş dondurulck olanlar. Boşuna dondurmuş da olabiliriz garanti Vermiyorlar. zaten belli oluyo konuşmalarından onlardan pek ümit yok . Bu tutunsa bari allahım en hayırlısını nasip etsin hepimiz için.
İçini ferah tut canım inşallah güzel olur sonuçların. 1 kasımda test yapcz biz de :) transfer sonrası hiç kanaman oldu mu?Canım Hayırlısı olsun hiç Canını Sıkma bnimde öyle oldu geri kalanlar dondurulmaya uygun bulunmadı Dr boşuna para vermeyin dedi Rabb'ime binlerce şükür ki pozitifi gördük yarın tekrar testim var inşallah artar çok korkuyorum kimyasala dönecek diye
İnşallah Canım tuvalette peçeteye pembe renkte jel tortuları geldi ara ara yoksa kahve rengi kanama falan olmadıİçini ferah tut canım inşallah güzel olur sonuçların. 1 kasımda test yapcz biz de :) transfer sonrası hiç kanaman oldu mu?
Canım idrar testi için erken bence ikizleri olanların bile 10. Günde silik çıkıyormuş herkesin başka tabi Sıkma sen Canını erken daha test Gününü bekleMerhaba bugun 7'ci gunum sabah ilk idrarimla test yaptim negatif cikti benim 2 ci deneyim bu dondurulmus 5 ci gunun embriyosu acaba cikmasi lazimmiydi idrarda yoksa erkenmi daha yardimci olurmusunuz ? Allah herkese nasip etsin istedigini versin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?