2015 ekim ayında tüp bebek tedavisi görecek arkadaslar

Kizlar Günaydın 2 gün oldu transfer yapilali kilay oldu rahat gecti transfer kasiklarimda batma bel agrim goguslerimde hafif siskinlik var. Büyük ihtimal ilacin etkisi bunlar. Transfer edileli 2 gun oldu normalde 6 gunluk bi belirtisi olur mu

Kizlar Günaydın 2 gün oldu transfer yapilali kilay oldu rahat gecti transfer kasiklarimda batma bel agrim goguslerimde hafif siskinlik var. Büyük ihtimal ilacin etkisi bunlar. Transfer edileli 2 gun oldu normalde 6 gunluk farkli bi belirtisi olur mu yasayan varsa tecrübesini paylasabilir mi

Canım öncelikle başın Sağolsun sonradan hayırlı olsun inşallah Rabbim bi yandan yanına alıyor bi yandandan da veriyor işte herşey O nda bitiyor

Kizlar bisey sorcam bu vajinal jeli kullaniyormusunuz. Ben sabah aksam kullaniyorum ama cok kasinti yapti. Napabilirim bilgisi olan varmi

Selam herkese, yumurcaklarımız donduruldu bu ay trafnsfer etmedi dr.

HCG iğnesinin sabahı ara kanamalarım oldu, lekelenme gibi. Dr da rahim kararsız, bu ay transfer etmeyelim dedi. Gliba bazı hoırmonlarım çok yüksek. Göğüsşlerim bu ay öyle çok ağrıyor ki reglden sonra bile devam etti. Şimdi regl olmayı bekliyorum. İnşallah göğüs ağrılarım da geçer, çok fena oldum

Yarın transferim var. Kızlar transfer sonrası naptınız nasıl geçti nelere dikkat ettiniz? Kaç gün iş yapmadınız? Ben çok tedirgin olurum vajinal fitili günde 3 kere kullanıyorum yerleştirirken özellikle zarar vercm diye korkuyorum şimdiden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…