- 23 Temmuz 2015
- 153
- 39
- 18
- 32
Bende senin gibi dusundum canim erken daha diye biyandanda dusunmeden edemiyorum iste acaba 5 ci gunun oldugu icin cikmasi lazimmiydi diye cok sagol canim cevapladigin icin allahim kimsenin emeklerini bos cikarmasîn inslh beklesem daha saaglikli cevap alcam biliyorum ama beklemek cok zor :)Canım idrar testi için erken bence ikizleri olanların bile 10. Günde silik çıkıyormuş herkesin başka tabi Sıkma sen Canını erken daha test Gününü bekle
Evet çok zor :) Rabbim yavrularımızı bize bağışlasınBende senin gibi dusundum canim erken daha diye biyandanda dusunmeden edemiyorum iste acaba 5 ci gunun oldugu icin cikmasi lazimmiydi diye cok sagol canim cevapladigin icin allahim kimsenin emeklerini bos cikarmasîn inslh beklesem daha saaglikli cevap alcam biliyorum ama beklemek cok zor :)
Amin insallah :) sendemi ben gibi beklemedesin :)Evet çok zor :) Rabbim yavrularımızı bize bağışlasın
Yok benim dündü test günüm 971 çıktı çoooook şükür yarın tekrar testim var inşallah artarAmin insallah :) sendemi ben gibi beklemedesin :)
Ooo masallah ikizdir insllah cok yuksek degerin kacinci gun yaptin testi :) hayirli olsun allah kucagina almayi nasip etsin cnmYok benim dündü test günüm 971 çıktı çoooook şükür yarın tekrar testim var inşallah artar
Sağol canım inşallah :) 12. Gün yaptırdım testiOoo masallah ikizdir insllah cok yuksek degerin kacinci gun yaptin testi :) hayirli olsun allah kucagina almayi nasip etsin cnm
Bende 12 ci gunu yaptirmistim birincisînde bu seferde ole yapcam cok sevindim adinaaa :)Sağol canım inşallah :) 12. Gün yaptırdım testi
Tekrar Sağol canım bende burda güzel haberler Alınca tekrar tekrar seviniyorum inşallah seninde güzel haberlerini duyarız :)Bende 12 ci gunu yaptirmistim birincisînde bu seferde ole yapcam cok sevindim adinaaa :)
Dualarini eksik etme canim insallah bende burda hamileyiimmm diye yazabilirim :)Tekrar Sağol canım bende burda güzel haberler Alınca tekrar tekrar seviniyorum inşallah seninde güzel haberlerini duyarız :)
Sende bu 12 gun boyunca bi belirti oldumu biliyorum kisiden kisiye degisiyor ama merak ettim bende hic bisey yok belirtide aramiyorum kendimde ama boyle nasil anlatsam rahmimde bi agirlik oluo adet agrisi gibi saniyelik ve hemen gecio degisik bi agri anlatamiyorumTekrar Sağol canım bende burda güzel haberler Alınca tekrar tekrar seviniyorum inşallah seninde güzel haberlerini duyarız :)
Dogru canim bende okuyorum burdan cok bilgileniyorum :)Dediğin gibi kişiden kişiye Değişiyor hiç bişey hissetmeyip hamile olanda biliyorum belirtisi olup da hamile olanı da :)
Benim 5. Gündü CanımKizlar aranuzda 5. Gun embriyosu yaptiran varmi?? Benimki 5. Gun embriyosu olacak internette ii seyler yaziyo ama birebir yaptiran varsa aramizda bilgi alnak isterim
Benim 5. Gündü Canım
İlk seferde tutan insanları tanıyorum ama benim 3. Bu rabbim isteyen herkese nasip etsinCok heyecanliyim yaaa ilk seferde tutma sansi nasil peki seninkide ilk sefermiydi ??
Canim cok sevindim senin adina.. inan okuyunca duygulandim. Rabbim ins bizimkilerde yuksek cikar insKızlaaarrrr betam artmış 2456 olmuşşşşAllah'ıma sonsuz şükürler olsun rabbim daim etsin isteyen herkese de nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?