• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 ekim ayında tüp bebek tedavisi görecek arkadaslar

Meraba canm umutsuz kar tanesi umutsuz kar tanesi
Dr adetim2.gunü sana göre ilaclara baslar.rapor cikartirsiniz ilac uygun olsun die.anlatirlar size.1800 lük ilac 400 e geldi bize raporla.gunluk karindan igne yapiliyo ve hap vs..ve 2 gune bir yumurta gelisimi takip ediliyo.ben 7 gün igne yaptim ve istenilen gelisme oldu.catlatma ignesi yaptik .2 gün sonra yumurta toplandi.5 gün sonra nakil oldu.3 gundürde bekliyorum. Sizinkide yunurtanizin gelisimine gore günleri degisir.rahat olmak gerekmiş.agrilar oluyo bolbol dinlenin.cabuk geciyo.sonuc bekleme zmaani hiiiic gcmiyo ama
Ben o kadar heyecanliydim ve korkuyodumki midem bulaniyo ellerim titriyodu.ama korktugum gbi degilmis. Bebege kavusmayi düsünunce ignelerimi sevincle yaptim.ki normalde kalcadan bile yapmaya cesareti olmayan biriyim

Sen calisiyor musun? Neler yapiosun yada yapmiosun bu surecte? Annem geldi bende kaliyor ben evdeyim calismiyorum bu sene herseyimi annem yapiyor.
ben çalışıorum ama haftasonları bı dershanede öğretmenlik yapıorum. benım de annem buradaydı ama transferımın 3. gunu izmire geri gönderdim ki stres yaratacak bişey olmasın yani normal hayatımı yaşayım ekstra bişey varmış gibi düşünmeyim dedim. gecen sefer 1 ay benımle kalmıstı yerımden dahi kalkmamıştım ama ben ıkı gun yattım bu sefer daha sonra normal hayatıma döndüm hatta araba bıle kullanıp alışverişe gidiyorum. aşırı yormamak koşuyla kendimi geçen sefer o kadar dıkkat ettım de ne oldu sanki.

ben çalışıorum ama haftasonları bı dershanede öğretmenlik yapıorum. benım de annem buradaydı ama transferımın 3. gunu izmire geri gönderdim ki stres yaratacak bişey olmasın yani normal hayatımı yaşayım ekstra bişey varmış gibi düşünmeyim dedim. gecen sefer 1 ay benımle kalmıstı yerımden dahi kalkmamıştım ama ben ıkı gun yattım bu sefer daha sonra normal hayatıma döndüm hatta araba bıle kullanıp alışverişe gidiyorum. aşırı yormamak koşuyla kendimi geçen sefer o kadar dıkkat ettım de ne oldu sanki.
Canım araştırmalara göre günlük yaşama dönme daha faydalı deniyor. Bir teori kan akışı olunca hareketle birlikte Tutunmaları daha iyi imiş. Inşallah senin Yumurcak sıkı sıkı tutunur anneciklerine

Kizlar ayaklarım buz gibi dünden beri
Ki normalde sicaciktir kışın bile corap giymem ben
Buda tutma belirtisiymis
Yaşayan varmi

Zeynep yılmaz Allah gönlündekini nasip etsin inşallah bebeklerini yada bebeğini en kısa zamanda kucağına almayı nasip etsin hayırlı haberi beklemek zordur ama sonucu güzel olduktan sonra beklemek de güzel olur sen tedavini özel hastanede mi yoksa fakültede mi yaptırdın bir de toplamda ne kadar maliyeti oldu bende kısmet olursa birkaç güne başlayacağım tedaviye biraz tedirginim çevrede tüp bebek yaptıranlardan duyduğum kadarıyla tedavinin en zor bölümü yumurta toplama aşamasıymış çok ağrın olurmuş senin de zor mu oldu bana bu konuda deneyimini yazar mısın çok teşekkürler.

Zeynep yılmaz Allah gönlündekini nasip etsin inşallah bebeklerini yada bebeğini en kısa zamanda kucağına almayı nasip etsin hayırlı haberi beklemek zordur ama sonucu güzel olduktan sonra beklemek de güzel olur sen tedavini özel hastanede mi yoksa fakültede mi yaptırdın bir de toplamda ne kadar maliyeti oldu bende kısmet olursa birkaç güne başlayacağım tedaviye biraz tedirginim çevrede tüp bebek yaptıranlardan duyduğum kadarıyla tedavinin en zor bölümü yumurta toplama aşamasıymış çok ağrın olurmuş senin de zor mu oldu bana bu konuda deneyimini yazar mısın çok teşekkürler.

Canım araştırmalara göre günlük yaşama dönme daha faydalı deniyor. Bir teori kan akışı olunca hareketle birlikte Tutunmaları daha iyi imiş. Inşallah senin Yumurcak sıkı sıkı tutunur anneciklerine
inşallah canım allah hepimizin gönlüne göre versin. arka arkaya pozitif haberler versrk burası hamişlerle dolsa ne güzel olur=)

Üniversite hastanesine gdiiyordum.doktorum medicana ile anlasmali orada yaptirdi. 4.5 tuttu.500 de ilaclar.1200de dondurma ücreti.yumurta toplama zaten narkoz alıyorsun. Hicbisey hissetmoyosun.sonrasindada 2 gün adet sancm oldu hafiften.ama bnm karnim biraz sisti.oda vajinal jelden dolayo

Cevabın için teşekkürler Zeynep yilmaz biz de fakültede yaptıracağız tedaviyi ücret konusunda yada tedavinin süreci konusunda henüz bir bilgimiz yok gidince öğreneceğiz bakalım herşeyin hayırlısı olsun Rabbim dileyen isteyen herkese evlat kokusu tatmayı nasip etsin içinde bizlere de inşallah hayırlısından çok zorlu süreçlerden geçiyoruz Rabbim hayırlı evlatlar ile mükafatlandırsın hepimizi inşallah emeklerimizi boşa çıkarmasın.

A Aminemir bende de ayni senin gibi kasiklarima batmalar oluyor iyi bisi heralde diye icten icten seviniyorum. Bugun bide kasiklarima kramp gibi saniyelik agrilar oldu gecti korktum yattim uyudum hemen dinlendim. Gun icinde de 2 kere atesim cikar gibi oldu icim usudu azcik yanaklarim al al oluo sonra gecio. Bu ates basmasi da ne bende bilmiyorum. Ama zaman gecmiyor. Insan dusunmicem dese de olmuyor.

Kızlar bugün transferimin 11. Günü ve kanama başladı kahverengi sulu az sayılmaz . çok üzgünüm. Hastaneyi aradım testi bugün yap dediler. Normalde yarın yapmm gerekiyordu.

inan çok uzuldum kısmet demekten baska bısey dıyemıyorum...
Hayırlısı böyleymiş demekten başka bişey gelmiyor elden. Üzülüyoruz o kadar emek çaba gerçekten yıpratıcı bi süreçmiş tüp bebek . Bi de en kaliteli embriyoydu. Dondurduklarımız bu kadar kaliteli değil.

Kızlar keseleri gördük çok şükür biri baya net diğeri saklanıyo azıcık :) rabbim kalp atışlarını duymayıda nasip etsin inşallah ve isteyen herkese göstersin
Çok sevindim hayırlı olsun girmiyordum nete hamilesin demek inşallah kıcağına alırsın hayırlısı ile iki mi benim de bi olsa üç yıl 4 ay oldu evleneli hala bişi yok hasta olucam zaten senin niçin n olmuyor du canım unuttum ben sanırım

Kızlar keseleri gördük çok şükür biri baya net diğeri saklanıyo azıcık :) rabbim kalp atışlarını duymayıda nasip etsin inşallah ve isteyen herkese göstersin
Çok sevindim hayırlı olsun girmiyordum nete hamilesin demek inşallah kıcağına alırsın hayırlısı ile iki mi benim de bi olsa üç yıl 4 ay oldu evleneli hala bişi yok hasta olucam zaten senin niçin n olmuyor du canım unuttum ben sanırım

Allah razı olsun Canım evet ikizlerim var nasipse bende evleneli üç yıl bitti pcoluyum ileri derecede o yüzden bugün çok şükür dr kalp atışları var ama size dinletemem tehlikeli olur dedi hep dualarımdasınız çünkü bizi en iyi biz anlarız her gece dua ediyorum rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin

Back
X