2015 ekim ayında tüp bebek tedavisi görecek arkadaslar

Selam arkadaslar
11.günde kan tahlilinde
Deger 600 cikti
Hamileymişim ☺
Kesin ikiz dedi doktor
Iki tane 5.gün konulmustu
Darisi herkese olsun
Hayirlisi olsun canim birsey sormak istiyorum. Ilkkez mi tupbebek yaptirdin bu asamaya gelene kadar neler yasadin yazarmisin bunlari sormamin sebebi bende tup bbek duusunuyorum karar veremedim cevap bekliyorum canimm

4 sene bekledim ilkkez yaptrdm.cok doktora gittim ama heo geçiştirdiler klomeni dayadilar hemen.en son gittigim dr inceden tetkikleri yapti.hashimato tiroidi cikti ilacla 1 ayda düzeldi.normal yoldan olur dediler.artik bklemeye tahammülüm yoktu yaptirdik

Ben basladim Hatta 3. Kontrolume gidiyorum :) bugünden nasipse yumurta toplama gunum belli olacak merkezden de memnunum ikinci kez Oraya gidiyorum
Umarım minicik ellerinizin müjdesini almissinizdir.benimde 3gun önce ilk tup bebek denemen.yum.toplandı.6taneden biri bos çıktı.embriyoloktan haber 3tane sağlıklı dediler.hepimizin güzel hayırlı haberler alması dualarimla...

O
Dedigin troid engelmiymis gebelige ve hic asilama yaptirdinmi??

Selam arkadaslar
11.günde kan tahlilinde
Deger 600 cikti
Hamileymişim ☺
Kesin ikiz dedi doktor
Iki tane 5.gün konulmustu
Darisi herkese olsun

sabaha kadar regl agrisi cektim.sabah 5.gunumde erken gebelik testi yaptim ve pozitif cikti.bugun kan vericem.insallah sonuc dogrudur

Allah kucağınıza almayı nasip etsin. Gözünüz aydın. Darısı başımıza canım

Ssk anlasması yok hersey toplm 10 milyR tuttu bizde cok sagol cnm allahım tez zamnda herkese nesip etsin inşlh

Yok
Engel degilmisde olsaymis düşük yaparmis
Anladim canim Rabbim bebeklerini sag salim kucagina almayi nasip etsin insallahh..bak 4 sene beklemissin ama Rabbim bir defa 2 evlat nasip edicek insallah sana.. bu aarada hic asilama yaptirdinmi?? Sorularimla seni sıkıyosam kusura bakma beni anladigini dusunuyorum

Benim test sonucum <0.100
12.gunumdu dunden beri kanamam oldugu icin 11inde test yaptircaktim dr.um bugun yaptir dedi ve sonuc negatif.... Hayirlisi boyleymis hakkimizda... Allah hepimizin yar ve yardimcisi olsun.

12.gunumdu dunden beri kanamam oldugu icin 11inde test yaptircaktim dr.um bugun yaptir dedi ve sonuc negatif.... Hayirlisi boyleymis hakkimizda... Allah hepimizin yar ve yardimcisi olsun.
Her işin bir hayrı vardır, inşallah hayırlı olan sana, bana, hepimize tez zamanda gelir canım. Rabbim yüzümüzü güldürsün, sabır versin.

Üzülme canım Rabbim bekle der ve daha iyisini verirmis.olacağı varsa zaten bisey engel olmaz kendiliğinden oluverir. Ama olmayacaksada Allah imtihan eder.bekle sadece birgün mutlaka o müjdeli haberi hepimiz alırız Insaalh

2 tane minicik ellerim var Rabbime çok şükür canım Allahım isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin olanlarınkinide daim etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…