• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 ekim ayında tüp bebek tedavisi görecek arkadaslar

Merhaba canlar yol arkadaslarım.ilk defa açtığım bu sayfada çok güzel müjdeler aldık umarım burda yazan bizimle duygularını paylaşan her anne adayı gerçek birer anne olur.benimkide balkon konuşması gibi oldu nedense :KK70: ben jinemed tüp bebek merkznden vazgectim ve araştırdım en iyisinin şişli memorial olduğunu ogrendim.azospermi konusunda başarılı doktorlari varmış. Ama orası sgk anlasmali degil sanırım.ve biraz pahalı diye duydum.orasi hakkinda bilgisi olan varmi acaba. Yarın arayip sorucam ama siznde fikirlrnzi almak istedim
Cnm bende sisli memorielde yptırdım ılk denemem tuttu allaha sukur ben cok memnun kldım benım doktrun banu kumbak aygundu allahım tez zamn isteyen herkese nasi etsin inslh

Benimde 10.gunum bitiyo cok sukur. Ama korkuyorum evde test denemeye cesaretim yok sabrediyorum. 27 ekimde oldum 2 emrbiyo transferi hala beklemedeyim. Dua edelim brbrmize.

[QUOTlsahhh01, post: 43416297, member: 533559"]Yok canim doktor dedi bugun ama zaten negatif zamanı ne zamana ozaman yaptir canim acele etme[/QUOTE]

Emin misn canim erken yaptirdigin icin cikmamis olma ihtimali yok mu 10.gun belki senin icin erkendir.

Cnm bende sisli memorielde yptırdım ılk denemem tuttu allaha sukur ben cok memnun kldım benım doktrun banu kumbak aygundu allahım tez zamn isteyen herkese nasi etsin inslh
Peki sgk anlaşması oluyormu.ne kadar ödediniz. Biraz bilgi verebilirmsin.benim eşim azospermi tese ameliyatida gerekebilir.bu arada çok sevindim senin adına Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.ısteyen herkesede tabi

[QUOTlsahhh01, post: 43416297, member: 533559"]Yok canim doktor dedi bugun ama zaten negatif zamanı ne zamana ozaman yaptir canim acele etme

Emin misn canim erken yaptirdigin icin cikmamis olma ihtimali yok mu 10.gun belki senin icin erkendir.[/QUOTE]
Yok canim test gunu 10.gunmus zaten bizede öyle yaptı doktor eğer adet olmazsa tekrarla testi dedi ama sanmıyorum canim ümidim yok aralıkta tekrar başlıyoruz insallah bu hayırlı olur canim

Benim bugun 11. gunum ve cok hafif kahverengi siyah kanama oldu. Ped degistircek gibi degil peceteye geliyor sadece ama gene de moralim bozuldu. Kizlar bunu yasayan var mi aranizda? Olumlu dusunmeye calisiyorum ama etkilendim gene de.

Benim bugun 11. gunum ve cok hafif kahverengi siyah kanama oldu. Ped degistircek gibi degil peceteye geliyor sadece ama gene de moralim bozuldu. Kizlar bunu yasayan var mi aranizda? Olumlu dusunmeye calisiyorum ama etkilendim gene de.

Yerlesme kanamasimi acaba Istersen doktorunu ara bi sor canim

Canım bende de oluyor doktorum jel kanama yapabiliyor dedi

Arkadaslar bisey sormak istiyorum bugun transferimin 4. Gunu kasiklarim da yanma var adet olacakmisim gibi ve acayip bi akintim var altima yapiyomusum gibi ayni seyleri yasayanlar varmi aramizda ve bu ne kadar suruyo biliyomusunuz:cry:

Back
X