Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Basladiktan sonra gerisi geliyo canim evet zor bi surec ama sonunun iyi olacagini dusun hep Allahin izniyle emeklerimizin karsiligini aliriz ins
Cnm bende sisli memorielde yptırdım ılk denemem tuttu allaha sukur ben cok memnun kldım benım doktrun banu kumbak aygundu allahım tez zamn isteyen herkese nasi etsin inslhMerhaba canlar yol arkadaslarım.ilk defa açtığım bu sayfada çok güzel müjdeler aldık umarım burda yazan bizimle duygularını paylaşan her anne adayı gerçek birer anne olur.benimkide balkon konuşması gibi oldu nedenseben jinemed tüp bebek merkznden vazgectim ve araştırdım en iyisinin şişli memorial olduğunu ogrendim.azospermi konusunda başarılı doktorlari varmış. Ama orası sgk anlasmali degil sanırım.ve biraz pahalı diye duydum.orasi hakkinda bilgisi olan varmi acaba. Yarın arayip sorucam ama siznde fikirlrnzi almak istedim
Bende 27 sinde yaptirdim bugün kan tahlili yaptirdim bugün 10.gunum senin nezaman tahlilinBenimde 10.gunum bitiyo cok sukur. Ama korkuyorum evde test denemeye cesaretim yok sabrediyorum. 27 ekimde oldum 2 emrbiyo transferi hala beklemedeyim. Dua edelim brbrmize.
Bende 27 sinde yaptirdim bugün kan tahlili yaptirdim bugün 10.gunum senin nezaman tahlilin
Yok canim doktor dedi bugun ama zaten negatif zamanı ne zamana ozaman yaptir canim acele etmeBana dr.um 11 kasimda yaptir dedi bende o yuzden bekliyorum. Sonucunu aldin mi? Sana dr 10.gununde yaptir mi dedi yoksa sen mi dayanamadin :)
Peki sgk anlaşması oluyormu.ne kadar ödediniz. Biraz bilgi verebilirmsin.benim eşim azospermi tese ameliyatida gerekebilir.bu arada çok sevindim senin adına Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.ısteyen herkesede tabiCnm bende sisli memorielde yptırdım ılk denemem tuttu allaha sukur ben cok memnun kldım benım doktrun banu kumbak aygundu allahım tez zamn isteyen herkese nasi etsin inslh
[QUOTlsahhh01, post: 43416297, member: 533559"]Yok canim doktor dedi bugun ama zaten negatif zamanı ne zamana ozaman yaptir canim acele etme
Selam arkadaslar
11.günde kan tahlilinde
Deger 600 cikti
Hamileymişim ☺
Kesin ikiz dedi doktor
Iki tane 5.gün konulmustu
Darisi herkese olsun
Benim bugun 11. gunum ve cok hafif kahverengi siyah kanama oldu. Ped degistircek gibi degil peceteye geliyor sadece ama gene de moralim bozuldu. Kizlar bunu yasayan var mi aranizda? Olumlu dusunmeye calisiyorum ama etkilendim gene de.
Benim bugun 11. gunum ve cok hafif kahverengi siyah kanama oldu. Ped degistircek gibi degil peceteye geliyor sadece ama gene de moralim bozuldu. Kizlar bunu yasayan var mi aranizda? Olumlu dusunmeye calisiyorum ama etkilendim gene de.
Dr.uma ulasamadim. Insallah hayra isarettir ne diyim ama cok cok uzuldum![]()
Hayırlı olsun canım darısı biz bekleyenlerin basina.Selam arkadaslar
11.günde kan tahlilinde
Deger 600 cikti
Hamileymişim ☺
Kesin ikiz dedi doktor
Iki tane 5.gün konulmustu
Darisi herkese olsun