- 6 Ekim 2015
- 725
- 283
- 103
- 38
Olur insallah zaten bi sikinti yokmus bana surecten haber verirsen sevinirim ben de yapicam ya o yuzdenNe bende ne de esimdw hicbir problem yok sebebi bilinmeyen infertility imis bizimki butun tahliller temiz cikiyo ama bebis olmuyo tam 4 sene cirpindim 3 yil once asilama yaptirdim sonuc vermedi gecen ay tekrar baslayalim dedik tup bebek dedi doktor pazar gunu hastalanicam buyuk ihtimallede pzt ilk adimimi aticam dua esin bana arkadaslar
Olur insallah zaten bi sikinti yokmus bana surecten haber verirsen sevinirim ben de yapicam ya o yuzden
bende pko varVeririm tabi senden de hayirli haberler beklerim sendemi yeni basliyacaksin sizde demi bendeki gibi hicbir problem yok
Ahhh şu pko larimiz ahh. Bende de aybi dert var insallah bebeklerimize kavusalim artik.Be
bende pko var
Ben 300 vurundum canım ama hiç bekletmiyor doktorumBenim iğne dozu biraz fazlaydi 225 vurundum genelde. Dr um bunyen biraz toparlansin Hormonlar dan kurtul sonra dedi o nedenle adetimibekliycemcok sabirsizlaniyorumartik.
Hayırlısı olsun. Nasıl geçti?Gunaydinnnnn......Kizlar dua edin su anda tiransfere gidiyorum.. cok heycanliyim..allahim insallah bizlerede nasip eder
Gunaydinnnnn......Kizlar dua edin su anda tiransfere gidiyorum.. cok heycanliyim..allahim insallah bizlerede nasip eder
Be
bende pko var
15 gun boyunca vurundum ama bilmiyorum valla öyle dedi insallah dogru bisey yapmistir ikimizin doktoru da:) bide ben pko luyum belki ondandirBen 300 vurundum canım ama hiç bekletmiyor doktorum
Anladım cnm hayırlısı olsun hakkımızda. Ben de 9 gün vurmuştum.15 gun boyunca vurundum ama bilmiyorum valla öyle dedi insallah dogru bisey yapmistir ikimizin doktoru da:) bide ben pko luyum belki ondandir
Kac yumurtan toplandi canim ? Kac tane donduruldu?Benim iğne dozu biraz fazlaydi 225 vurundum genelde. Dr um bunyen biraz toparlansin Hormonlar dan kurtul sonra dedi o nedenle adetimi bekliycemcok sabirsizlaniyorum artik.
nim kac gun vuruldun 300 ? Baya yuksekmis cok olmustur yumurta sanirimBen 300 vurundum canım ama hiç bekletmiyor doktorum
Hic denedin mi tup?Olur insallah canim en azindan sorunun ne oldugunu biliyosun benimki belli bile deil
Canım 12 tane toplandi 7 tane dollendi. Ama sadece 3 tanesi devam etmiş yani 3 cok iyi kalite embriyo var şuan. 5. Gun transferi yapılacak inşallah onlarlaKac yumurtan toplandi canim ? Kac tane donduruldu?
Hayırlısı olsun canım. Nerde yapılacak işlem?Canım 12 tane toplandi 7 tane dollendi. Ama sadece 3 tanesi devam etmiş yani 3 cok iyi kalite embriyo var şuan. 5. Gun transferi yapılacak inşallah onlarla
:)) bana sordun sandim atladim hemen. Kusurabakma acemilkCa
nim kac gun vuruldun 300 ? Baya yuksekmis cok olmustur yumurta sanirim
Gayet iyi ! Pko vardi sanirim degil mi ?Canım 12 tane toplandi 7 tane dollendi. Ama sadece 3 tanesi devam etmiş yani 3 cok iyi kalite embriyo var şuan. 5. Gun transferi yapılacak inşallah onlarla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?