- 6 Ekim 2015
- 725
- 283
- 103
- 38
sana sordum zaten canim:)) bana sordun sandim atladim hemen. Kusurabakma acemilk
:) tekrar kusurabakma. Pazartesi kontrolum var reglim bitti gidicem belki transfer olur duruma göre. Tek endisem dondurulmus olan 3 embriyoda cozuldugunde bi aksilik olur diye. Gerci embriliyog mumkun degil en iyilerini dondurduk dedi ama iste yinede korkuyo insanYoo
sana sordum zaten canim
Sende de pko var demi simdi hangi asamadasin peki. Toplandimi toplanacakmi bebislerYoo
sana sordum zaten canim
Canim benim hepimiz icin hayirlisi olsun insallah. Medical parkta yapılacak gerci ben hastane icin degilfe benim eski doktorum oraya gecti ona dr olarakta insan olarakta cok güveniyorum o nedenle yoksa cok iyi merkezler var ama iste birazda vesile bu tür isler. Sen nerde yaptiriyosunHayırlısı olsun canım. Nerde yapılacak işlem?
Iyimi diyosun gönlüme su serptin evet pko bas belasi pkoGayet iyi ! Pko vardi sanirim degil mi ?
Aa izmirdes8n yaniiii:)) ben yaptırsam mı yaptırmasam mı diye düşünüyorum hala.acaba kendiliğinden olur mu diye beklemedeyim.karar verirsem medikalde yaptırıcam.sevdim dr u.Canim benim hepimiz icin hayirlisi olsun insallah. Medical parkta yapılacak gerci ben hastane icin degilfe benim eski doktorum oraya gecti ona dr olarakta insan olarakta cok güveniyorum o nedenle yoksa cok iyi merkezler var ama iste birazda vesile bu tür isler. Sen nerde yaptiriyosun
Yok canim adet olmayi bekliyorum ben daha baslamadikSende de pko var demi simdi hangi asamadasin peki. Toplandimi toplanacakmi bebisler
Yok yok bu istanbul daki hastane. Yaşın kac bilmiyorum canım ama ne kadar erken o kadar iyi tabi guvendigin sevdi g in bir dr bulduysan yada bulursan yapış yakasina ne diyosa yap derim. Bende 3 sene bekledim kendiliginden olur diye yumurta takibi falanda yaptirdim ama simdi diyorumki keske da ha erken baslasaymisimAa izmirdes8n yaniiii:)) ben yaptırsam mı yaptırmasam mı diye düşünüyorum hala.acaba kendiliğinden olur mu diye beklemedeyim.karar verirsem medikalde yaptırıcam.sevdim dr u.
Iyimi diyosun gönlüme su serptin evet pko bas belasi pko[/QUO
Bi tane bile yeter yani 3 diyosun
Ne bileyim ya burdan bakiyorum 20lerden 30 lardan bahsedenler var anlamadim gitti . Gerci sonucta tek yada ikiz hadi bilemedin ucuz demi:) o kadar fazla doguramayacagimiza göreBi tane bul
Senin ilk denemenmi olacak peki. Gerci ikincide olsa birincidr hepsi heyecanliBi tane bul
Hic denedin mi tup?
Evet ilk canimSenin ilk denemenmi olacak peki. Gerci ikincide olsa birincidr hepsi heyecanli
9 gün vuruldum. 12 yumurta toplandı. 9 tanesi olunmuş. 6 tanesi döllendi. Transferi bekliyorum. Bu 6 dan kaç tane iyi kalır bilmiyorum canım.Ca
nim kac gun vuruldun 300 ? Baya yuksekmis cok olmustur yumurta sanirim
Senin benim gibi pko lularda yumurta rezervi cok oldugundan biluyosun şans daha yüksek tabi allah bilirde en azindan problemin ana nedeni belli dollenme olduktan sonra bi rahme tutunmasi kaliyo geriye iste o en heyecanli bekleyis insallah istedigin gibi olur herseyYok ilk kez yaptiracam ve cok heyecanliyim
Benim ilk denemem 2014 deydi ve tedavi sırasında hamile kalmistim dünyalar benim olmustu mucize gibi biseydi resmen hala inanamiyorum6.5 aylikken erken doğum oldu ve bebegimi 40 gün sonra kaybettimEvet ilk canim
Demek istanbuldasın :))Yaşım biraz geçti canım.ben de yumurta takibi falan yaptırdım.:/Yok yok bu istanbul daki hastane. Yaşın kac bilmiyorum canım ama ne kadar erken o kadar iyi tabi guvendigin sevdi g in bir dr bulduysan yada bulursan yapış yakasina ne diyosa yap derim. Bende 3 sene bekledim kendiliginden olur diye yumurta takibi falanda yaptirdim ama simdi diyorumki keske da ha erken baslasaymisim
Kac yasindasin sormasi ayip degil bence:) elbet anlina yazilmistir hangi yaş olursa olsun farketmez bence demek bir hayir var napalimDemek istanbuldasın :))Yaşım biraz geçti canım.ben de yumurta takibi falan yaptırdım.:/
39 canımKac yasindasin sormasi ayip degil bence:) elbet anlina yazilmistir hangi yaş olursa olsun farketmez bence demek bir hayir var napalim
Senin benim gibi pko lularda yumurta rezervi cok oldugundan biluyosun şans daha yüksek tabi allah bilirde en azindan problemin ana nedeni belli dollenme olduktan sonra bi rahme tutunmasi kaliyo geriye iste o en heyecanli bekleyis insallah istedigin gibi olur hersey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?