Amin insallah canim amin allah isteyen herkese ugrsmadan versin icinde bizede versinAllah hepinize sabir versin.
Bak bi tanesini transfer etseler iki tane dondurulmusun var.
Kac tane oldugu bos yeter ki tutsun. On tane cocuk yapacak degiliz ya hele birine kavusalim
Evet canim 6 tanen yumurta 4 iyi cikti 3 dollenmis6 tane mi yumurta olmustu?
Amin insallah canimmm alla hepimiz yardimcisi olsun isteyen herkese versin bizlerede versin insallahAllah hepinize sabir versin.
Bak bi tanesini transfer etseler iki tane dondurulmusun var.
Kac tane oldugu bos yeter ki tutsun. On tane cocuk yapacak degiliz ya hele birine kavusalim
slm canim..benimde dun toplamam oldu cumaya transfer ederiz dediler sende durum ne guzel haberlerin varmiİnşallah Canım Birtane şimdilik tutmazsa ki inşallah tutar sonra 2
Kaç tane toplandı?C
slm canim..benimde dun toplamam oldu cumaya transfer ederiz dediler sende durum ne guzel haberlerin varmi
Herpinize merhaba arkadslar. Benimde 5 ekimde 12 yumurta toplandi 7 si dollendi ama 3 tanesi cok iyi kaliteymis digerleri olmadi maalesef. Simdi transferimi bekliyorum bir sonraki reglimde olacak.en cok istedigim 5. Gun embriyosu olmasi şans daha yüksek tabi rabbim once ol derse. Sizinkiler kaçıncı gun embriyosu olacak bellimi . Benimkilerin 3 tanesi 3. Gün olarak donduruldu ama transferden 2 gun once cozdurulecek 5. Gune goturulecek ne karmasik isler bu isler:) he pimizin gonlunde ki muradi olsun insallah.[/canım neden adetini bekliyorsun normalmi bende 4. İgnem haftaya yumurtalarımı toplayacagını söyledi ilk defa yaptırdıgım için tam bilmiyorum.
Sizinle aynı aşamadayız benimde yarın ignem son cumartesi konturolum var.Bende 4. Ignemi olacam bugun c.tesi 2. Kontrol olacak
Aynen c.tesi kontrol sonrasini henüz kestiremiyirum ama sanirim sali gunu yumoslari toplarlarSizinle aynı aşamadayız benimde yarın ignem son cumartesi konturolum var.
Arkadasim 85 lisin sanirim,, normal yolla olmamasinin sebebi neydi? Insallah bi aksilik olmaz, ben de yeni baslicam !Slm arkadaslar bende bu hafta tup bebek tedavisine basliyacam ilk deneyimim olacak cok heyecanliyim ne yapmam gerekiyo bilemiyorumdaha once yaptiran arkadaslar varmi aramizda nasil bir surec zormu lutfen banada yardimci olun
Arkadasim 85 lisin sanirim,, normal yolla olmamasinin sebebi neydi? Insallah bi aksilik olmaz, ben de yeni baslicam !
İnş hayırlısıyla bebişlerinizi kucagınıza alırsınız. Allah hepimizin yardımcısı olsun.Ne bende ne de esimdw hicbir problem yok sebebi bilinmeyen infertility imis bizimki butun tahliller temiz cikiyo ama bebis olmuyo tam 4 sene cirpindim 3 yil once asilama yaptirdim sonuc vermedi gecen ay tekrar baslayalim dedik tup bebek dedi doktor pazar gunu hastalanicam buyuk ihtimallede pzt ilk adimimi aticam dua esin bana arkadaslar
İnş hayırlısıyla bebişlerinizi kucagınıza alırsınız. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?