- 15 Ekim 2015
- 47
- 28
- 3
- 39
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oldu bendedeKizlar ben igneye baslayali 3 gun oldu ama karnimda agri oluyo sizdede oluyomuydu sanki adet olacakmisim gibi bi agri var
Herkese merhabalar bende ekim ayinda transferi tamamlancaklardanim. Yumurtalarim toplandi. Simdi transfer gunumu bekliyorum
Merhaba.benim rahimde yapışıklık deģilde perde vardı.geçen sene eylülde ameliyat oldum.ameliyat sonrası 3 4 ay beklemem gerektiği için şubatta tüp bebek tedavisine başladım.ilk denememdi şükürler olsun tuttu.kasım 15 de bekliyordum kuzumu ama beni beklemeyin eylül 15 de geldi.şu an yanımda melekler gibi uyuyor.Allah herkese bu duyguyu tatmayı nasip etsin.S.a rahimde yapışıklık olup da tedavi sonucun da tüp bebek tedavi yöntemiyle hamile olan var mı lütfen cevap veriin
Arkadaşım hić korkma.bak benim rahimde perde vardı. Tek tüpüm kist yüzünden alınmıştı diğeride kapalıydı. Tüp bebek yaptırdık ve ilk denemede tuttu çok şükür. Tüp bebek tedavisinde tüplerin tıkalı olması tedaviye engel deģil.içini ferah tut.Benim tüpler kapalıydı hsg de verilen sıvı ile sağ açıldı sol kapalı kalmış nohut kadar yapışık lık var dedi rahimde de sorun oluyor muş bu gibi durumlarda benim çok az yapışıklık var herhalde aşılama oldum tutmadı korkuyorum tekrar gitmeye ya olmazsa inşallah senin böyle değildir o yüzden soruyorum tüp bebek olup da tutan vsrmı bu gibi hastalar da
Arkadaşım hić korkma.bak benim rahimde perde vardı. Tek tüpüm kist yüzünden alınmıştı diğeride kapalıydı. Tüp bebek yaptırdık ve ilk denemede tuttu çok şükür. Tüp bebek tedavisinde tüplerin tıkalı olması tedaviye engel deģil.içini ferah tut.
Zeynepcim benimde sali gunu transferim olcak heran yarinda olabilirmis. Dollenmenin 3.gunuydu bugun haber geldi cok sukur hersey yolundaymis heyecanliyim resmen ya. Bnde crione jel kullaniorum sabah aksam.Selam 2 gun sonra transfer olacak.
Ozellikle jeli kullandiktan sonra agrim oluyo biraz
2 taraftada ayni idrara sikismis gbi hissediyorum agriyo birazda karnim gögüslerim siş.bu normalmi.cok korkuyorum ohss olacak die.
Baska belirtim yok
Bende aynini kullanıyorum
Inş görmüşünüzdurKızlar yarın ultrasonum var dua edin lütfen bana kesecikleri görebileyim inşallah![]()
Randevum 3 buçukta daha gitmedim çok heyecanlıyım aynı Zaman'da korkuyorum da Rabbim yüzlerimizi güldürsün inşallahInş görmüşünüzdur
Ameliyathaneye yalnız girip 5 dkka sonra bebeğinle çıkıyorsun Allah'ın izniyle :) idrara sıkışık olman lazım beni birazcık o zorlamıştı çünkü normaldede uzun süre tutamam onun dışında hiçbir ağrı sızı olmuyorHaber simdi geldi yarin transferim gerceklescek. Allahim ben cok heyecanliyim. Neler yasicam siz neler yasadiniz paylasir misiniz kizlar :)
Benide aradilar benimki 3.gun embriyo şu canim insallah tutunur 3.gun olduğu için çok korkuyorumHaber simdi geldi yarin transferim gerceklescek. Allahim ben cok heyecanliyim. Neler yasicam siz neler yasadiniz paylasir misiniz kizlar :)
Gözün aydın canım, darısı kucağına almaya olsun. İnşallah biz de böyle güzel müjdeler veririz.Kızlar keseleri gördük çok şükür biri baya net diğeri saklanıyo azıcık :) rabbim kalp atışlarını duymayıda nasip etsin inşallah ve isteyen herkese göstersin
Amin Canım rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallahGözün aydın canım, darısı kucağına almaya olsun. İnşallah biz de böyle güzel müjdeler veririz.