• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 ekim ayında tüp bebek tedavisi görecek arkadaslar

Günaydın kızlar size üç kez tüp bebek denemiş biri olarak yazıyorum :KK52:sakın umudunuzu kaybetmeyin bu bizim imtihanımız ve tam 2 sene bu imtihanı dolu dolu yaşadık çok şükür ki artık son buldu inşallah dayanması zor bir süreç çok iyi biliyorum ama bizim anneliğimiz çok farklı olacak unutmayın biz onları bu hasretle bekledik ya yavrularının kıymetini bilmeyenlerden olmcaz inşallah ve o Mutlu haberleri alınca çektiğiniz yaşadığınız ne varsa siliniyor sanki sadece sabredelim inanın sabrettikçe güzellikler yakın :KK15:

Günaydın kızlar size üç kez tüp bebek denemiş biri olarak yazıyorum :KK52:sakın umudunuzu kaybetmeyin bu bizim imtihanımız ve tam 2 sene bu imtihanı dolu dolu yaşadık çok şükür ki artık son buldu inşallah dayanması zor bir süreç çok iyi biliyorum ama bizim anneliğimiz çok farklı olacak unutmayın biz onları bu hasretle bekledik ya yavrularının kıymetini bilmeyenlerden olmcaz inşallah ve o Mutlu haberleri alınca çektiğiniz yaşadığınız ne varsa siliniyor sanki sadece sabredelim inanın sabrettikçe güzellikler yakın :KK15:
Ayyy canım şu an derste çocukları sınav yapıyorum yazını okuyunca gözlerim doldu zor tutuyorum kendimi. Beni denemelerin yani sıra yaşım korkutuyor bir de. 42 doldu. Cumartesi transferim yapıldı allahım inşallah yüzümü bu sefer güldürür. Ister doğal ister aşılama ister tüp bebek... negatif Sonic almak bana öyle büyük acı veriyor ki... Rabbim inşallah bu sefer bana da evladımı bağışlar.

Ayyy canım şu an derste çocukları sınav yapıyorum yazını okuyunca gözlerim doldu zor tutuyorum kendimi. Beni denemelerin yani sıra yaşım korkutuyor bir de. 42 doldu. Cumartesi transferim yapıldı allahım inşallah yüzümü bu sefer güldürür. Ister doğal ister aşılama ister tüp bebek... negatif Sonic almak bana öyle büyük acı veriyor ki... Rabbim inşallah bu sefer bana da evladımı bağışlar.
ablacım herşey güzel olacak Allah'ın izniyle Rabbimin rahmeti o kadar sonsuz ki bize bir damla vermekle bitmez inanıyorum ki biz sabrettikçe bebeklerimiz cennette dahada güzelleşiyor sonunda da rabbim sabrın karşılığında bize dünyalar tatlısı güzeli bebekler verecek :KK46:

Test günün ne zaman

minicikeller minicikeller tup bebek denemelerinin arasini kacar ay biraktin canim? Simdi benim ilk denemem pazar gunu kanamayla negatif degerler bittti. Ama kendimi hazir hissetmiyorum. Nisan mayisa kdr bekleyelim diyoruz. Bu surecte de esime takviye ilaclar fln
Verildi. Bakalim hayirlisi ne kadar iyi gozukup gulsen de aslinda icim hicte oyle degil. Gercekten cok uzuldum. Kalbimin resmen solumun acidigini yandigini hissettim. Dogmamis ama o an en azindan icimde hissettigim bebislerim icin sacinin teline canimi veririm dedim. Allah kimseyi evlat yokluguyla sinamasin. Anneleri babalari da evlatlariyla sinamasin.

2 dakika keyif icin cocuk yapip sokaga atanlari
haberlerde gorunce gidip onlari ölduresim geliyor. Sabretcez baska caremiz mi var. Allah buyuk insallahh bigun bizim de yuzumuz guler. Esiyle ilgili skntisi olanlar nasil bi yol izlediklerini yazarsa cok sevinirim. Bebislerinin mujdesini almis annecikleri de tebrik ederimm saglikla kucaginiza almayi anneli babali buyutmeyi hayirli evlat olmasini nasip etsin Rabbim hepinize.

2 dakika keyif icin cocuk yapip sokaga atanlari
haberlerde gorunce gidip onlari ölduresim geliyor. Sabretcez baska caremiz mi var. Allah buyuk insallahh bigun bizim de yuzumuz guler. Esiyle ilgili skntisi olanlar nasil bi yol izlediklerini yazarsa cok sevinirim. Bebislerinin mujdesini almis annecikleri de tebrik ederimm saglikla kucaginiza almayi anneli babali buyutmeyi hayirli evlat olmasini nasip etsin Rabbim hepinize.
Sorun eşimdeydi çok şükür hamileyim

Sorun eşimdeydi çok şükür hamileyim

Ameliyatla mi sperm alindi? Sorun sayida miydi? Esine verilen takviye bi ilac fln var miydi peki bu surecte? Gozunaydin tebrik ederim :) bize dr.un demesi 4.gune kdr embriyolar harika gelismisler. 5.gune 6 taneden sadece 2si iyiydi 4u gitmisti. Dondurma islemini konusamadik bile. 2si transfer edildi tutmadi. Tutmama sebebi sperm genetiginden olabilr dedi. 2.denemeye baslarsak genetik testler yapilcakmis ve benden de rahim filmi istendi.

minicikeller minicikeller tup bebek denemelerinin arasini kacar ay biraktin canim? Simdi benim ilk denemem pazar gunu kanamayla negatif degerler bittti. Ama kendimi hazir hissetmiyorum. Nisan mayisa kdr bekleyelim diyoruz. Bu surecte de esime takviye ilaclar fln
Verildi. Bakalim hayirlisi ne kadar iyi gozukup gulsen de aslinda icim hicte oyle degil. Gercekten cok uzuldum. Kalbimin resmen solumun acidigini yandigini hissettim. Dogmamis ama o an en azindan icimde hissettigim bebislerim icin sacinin teline canimi veririm dedim. Allah kimseyi evlat yokluguyla sinamasin. Anneleri babalari da evlatlariyla sinamasin.
Canım tam net hatırlayamıyorum ama şöyle oldu ki ikinciden sonra dahada yıkılmıştım eşime dedim ki lütfen tekrar deneyelim yada çocuk kelimesini kullanma dedim kendimi iyi hissettiğim An ben teklif ettim insan biraz daha iyi hissettiğinde o anı kendi buluyor zaten

Ameliyatla mi sperm alindi? Sorun sayida miydi? Esine verilen takviye bi ilac fln var miydi peki bu surecte? Gozunaydin tebrik ederim :) bize dr.un demesi 4.gune kdr embriyolar harika gelismisler. 5.gune 6 taneden sadece 2si iyiydi 4u gitmisti. Dondurma islemini konusamadik bile. 2si transfer edildi tutmadi. Tutmama sebebi sperm genetiginden olabilr dedi. 2.denemeye baslarsak genetik testler yapilcakmis ve benden de rahim filmi istendi.
Sperm azlıgı vardı 8 milyondu ben internetten araştırmamla bi çok doktorun önerdigi proxeed ve keçi boynuzu kürü kullandı ama 3 ay düzensiz bi şekilde tüp bebek tedavisine başladık orda tekrar detaylı tahlil istedi eşimden 21 milyon olmuştu çok şaşırdık , Allahım kimsenin kucagını boş bırakmasın

Canım tam net hatırlayamıyorum ama şöyle oldu ki ikinciden sonra dahada yıkılmıştım eşime dedim ki lütfen tekrar deneyelim yada çocuk kelimesini kullanma dedim kendimi iyi hissettiğim An ben teklif ettim insan biraz daha iyi hissettiğinde o anı kendi buluyor zaten

Çok doğru demişsin canım bende ikinci denememi çok beklemeden yapmıştım o da negatif sonuçlandı tam 3 sene sonra kendimi hazır hissettim ve tekrar denedik şükürler olsun ki bu sefer tuttu bu denememde kafam çokdaha rahattı neler olacağını biliyordum kendimi hiç bir şekilde üzmedim oluruna bıraktım tutmasaydı bile ilk ikisi kadar üzülmeyecektim herşeye hazırladım kendimi

Benim de dün transferim oldu. Rabbim bu sefer yüzümü güldürür inşallah. 18 inde test günüm kısmetse.
Aman çok dikkat ed canım ilk 3gun çok önemli diyorlar.bende opu oldum porogesteron kan Degerim yuksek transferim olmadı.2tanede embriyomuz var.attılar yavruşlari dondurucuya...ocak ortası gibi transferim nasipse olacak inş...Rabbim hayırlı müjdeler almamızı nasip edsin.amin.diyarbakirdan güzel gunler

merhaba arkadaslar aranıza yeni katıldım gecen ay tüp bebek yaptırdım.ve tuttu ama sevincim 6 hafta sürdü medicalpark bahcelievler hastanesi doktorum latif küpelioğlu
hiç memnun degilim

hastanenizde yaklasık 2aydır tup bebek tedavisi görüyorum.TEKİRDAĞ ÇERKEZKÖYDEN geliyorum. Gecen ayın 14 u itibari ile tedavim başladı doktorum latif küpelioğlu bahcelievler hastanası.Tedavim boyunca hiç memnun kalmadım yumurta toplama işlemine baska bir doktor nakil işlemine baska doktor girdi hepsinde inanılmaz acı ve ilgisizlikle karsılastım 1 kere olsun tlfonlarıma cevap verilmedi ekim ayınının 9unda hamile oldugumu ögrendim dünyalar benim oldu fakat yine ilgisizlik sevinemedim bile her kontrolde düş kırıklığı sorunlar kesenın görülmemesi dıs gebelik tanısı konulması sonradan dıs gebelik olmadığının söylenmesi k o gun kan tahlili yapılması ve degerin olduğunda cok düşük cıkması ve normaldir denilmesi ve eve dönüş ama soru işaretleriyle ve gece 830da acil servise gidilmesi hastanelerin tüp bebek diye kabul etmemesi özel hastaneye gidilmesi doktorun tlfonlara cevap vermemesi ve sonucunda hayatı tehlike ve iç kanama sonrası kanama cerkezköy den istanbula her defasında gelmeleri saymıyorum .madem bukadar ciddi bir haldeydim neden müdahale edilmedi.hakkımı helal etmiyorum hiçbirisine. soruyorum hastane yönetimi nerdesiniz ben kacıncı hastayım bu sekilde davranılan .Saygılarımla....

Back
X