• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylülde tüp bebek macerasına başlayacaklar

merhaba arkadaşlar, bugün transfer sonrası 7. günüm. sabah hassas gebelik testi yaptım negatif çıktı. gittim kan verdim. malesef 0.514 yani yok. eğer tutsaydı en azında 5 çıkardı. bu 2. denememdi. çok üzgünüm.

merhaba arkadaşlar, bugün transfer sonrası 7. günüm. sabah hassas gebelik testi yaptım negatif çıktı. gittim kan verdim. malesef 0.514 yani yok. eğer tutsaydı en azında 5 çıkardı. bu 2. denememdi. çok üzgünüm.
Canim kaçıncı gün embriyosu ya hemen ümitsiz olma daha çok erken ama Dr lar boşuna mi 12 . Gün gel diyo sen daha 12 günün yarisindasin

12. Gün değeri 30 larda çıkıp sonra katlanan var

benım 9. gün değerım 13 çıkmıştı sonra 17 sonra katlamaya başladı sen çok erken bakmışsın 12 den önce baktırmasaydın

inşllah canım. inan 5 çıksa bir mutlu olurdum ki sorma ama 0,514 sanırım o değer de transfer öncesi vurduğumuz çatlatma iğnesinden kalan değer. 2. kalite 2 tane 3. gün embriyosuydu. yaşım 36 ve 2. denemem. tüm topiği okudum 7. gün mutlaka 5in üstü değer çıkmış hamile olanlarda :(( ama insan umud etmeden yapamıyor. 12. gün baktıracğım yine de.

o değerler çok değşkenlık gösterıyor benım değerımı de çok düşük bulldular 2. testte 2 ye katlamadı kımyasal gebelıktır dendı ama çok şükür sonra katladı ve çok yavaş katladı ama kalp atışlarını da alınca rahatlamıştık gerçı kalbı durdu ama vazgeçmedık 2. yı yaptırdık bol bol dua et rabbım ol dıyınce oluyor ümıdını kesme

o değerler çok değşkenlık gösterıyor benım değerımı de çok düşük bulldular 2. testte 2 ye katlamadı kımyasal gebelıktır dendı ama çok şükür sonra katladı ve çok yavaş katladı ama kalp atışlarını da alınca rahatlamıştık gerçı kalbı durdu ama vazgeçmedık 2. yı yaptırdık bol bol dua et rabbım ol dıyınce oluyor ümıdını kesme

inşallah arkadaşım. .. ikinciyi yaptırdık demişsin hamile misin? doğdu mu?

inşallah arkadaşım. .. ikinciyi yaptırdık demişsin hamile misin? doğdu mu?
inan bana transferin ilk gününden beri sabah ezanına uyanıyroum kendiliğimden ve dua ediyorum. umut kesilmiyor elbet acabalar hep kafamda. ben ara vermeden gelen ilk adet ile 2. ye başladım. hep umut ettim. transfer günü bile doktor ikinci klite 2 tane var dediğinde inanırmısın ikiside tutar belki dedim. :(

inan bana transferin ilk gününden beri sabah ezanına uyanıyroum kendiliğimden ve dua ediyorum. umut kesilmiyor elbet acabalar hep kafamda. ben ara vermeden gelen ilk adet ile 2. ye başladım. hep umut ettim. transfer günü bile doktor ikinci klite 2 tane var dediğinde inanırmısın ikiside tutar belki dedim. :KK43:
malesef kalbı durdu nasıp değılmış ben de her gün meryem suresı okuyorum çocuğu olmayanların okumasu gereken bı sure

Selam arkadaşlar bende eylülde başladım bu serüvene Zeynep kamilde bugün dosyam açıldı 10 gün snr gidicem bilginiz var mi ilaçları ne zaman kullanicaz daha ne kadar gidicem

Slm kızlar bende eylul ayinda uzun protokollle baslamstm tedaviye yazmstm zaten. Bugun transferimin 9. Gunuydu biraz kanamam olunca tedirgin oldum hastaneye gittik hcg degerim 54.1 çıktı dua edin cuma tekrarliycaz ins yukselir. Hayirla saglikla hepimiz bebislerimizi kucagimiza alırız ins

Ben gordum transferimin 9. Gunu 54.1 çıktı ama hala bir test daha keseyi gorelim bir kalp atışı hadi uc ay tamamlanacak daha riski atlatmak icin diye kafamda deli sorular
tebrıklerrrr darısı başımıaza çok kafaya takma olacağa çare yok keyfını çıkar hamıleyım dıye

Back
X