izin bitikten sonra işyerimdn çıkışım yapıldı kovuldu olarak. alabiliyorum o yüzdenCanım bayanlar da işsizlik maaşı alabiliyormu?
Canim bende 74 le doguma girmistim su an 60.5 kilo.. hedefime 6.5 kilom kaldi. Bende bsy yapmiyorum walla . Bakalim nezaman kawusacaz ideallerimizeKizlar kac kilonuz kaldiiiiiiii.
Benim 4bucuk kilom kaldi bugun 68.5i gordum. 64le hamile kalmistim. Ne diyet e bisey yapiyorum sadece gun boyu ayaktayim bebisim cok yaramaz ev temizlik yemek derken gidiyo gram grammmmm
Kizlar kac kilonuz kaldiiiiiiii.
Benim 4bucuk kilom kaldi bugun 68.5i gordum. 64le hamile kalmistim. Ne diyet e bisey yapiyorum sadece gun boyu ayaktayim bebisim cok yaramaz ev temizlik yemek derken gidiyo gram grammmmm
Canim bende 74 le doguma girmistim su an 60.5 kilo.. hedefime 6.5 kilom kaldi. Bende bsy yapmiyorum walla . Bakalim nezaman kawusacaz ideallerimize
Selam canlarım. Epeydir ilgilenemedim burayla. Bende 92yle başlamıştım malesef 93 oldumtekrar başlamaya çalışıyorum zayıflamaya... Ama canım çok tatlı çekiyor
ay sorma sen yine epey bi vermişsin ben veremedin en fazla 89 a inebilmiştim doğumdan bi hafta sonra. Homini gırtlak u yiyince tabi aldımselam kızlar bayağıdır bu konuya bakmıyordum. 60 hamilelik 85 doğum öncesi. doğumdan sonra 80 dim. on gün sonra fln 75. sade 5 kg yu kendim vermiştim 70 e çakılıp kalmıştım. annem geldi gitti her geldiğinde arttı kilom. geçen pzt smoothie fln başladım şeker ekmek yok.
67.5 a çakılıp kaldım. 2. haftam bitecek Pzt. bari 66 küsür de olsa görsem.
tam rejim yapamasam da seçip yiyiyorum. merak editorum gider mi bu kilolar
pzt 3. haftam bitecek bu sbh 66.9 u gördüm bi sevindim bi sevindimay sorma sen yine epey bi vermişsin ben veremedin en fazla 89 a inebilmiştim doğumdan bi hafta sonra. Homini gırtlak u yiyince tabi aldımşimdi yine başlamaya çalışıyorum dikkat etmeye ...
ben de 60 kg ile hamile kaldım 72 ile doğuma girdim şimdi ise 62kg'a takılı kaldım daha veremiyorum.sütüm kesilir diye rejim de yapamıyorum..ay sorma sen yine epey bi vermişsin ben veremedin en fazla 89 a inebilmiştim doğumdan bi hafta sonra. Homini gırtlak u yiyince tabi aldımşimdi yine başlamaya çalışıyorum dikkat etmeye ...
ben de 60 kg ile hamile kaldım 72 ile doğuma girdim şimdi ise 62kg'a takılı kaldım daha veremiyorum.sütüm kesilir diye rejim de yapamıyorum..pzt 3. haftam bitecek bu sbh 66.9 u gördüm bi sevindim bi sevindim
takılma geçmiştir inş. o sevinçle fazla yedim sanki bugün
Ya bende TİKA basa yemedim sürece sütüm az geliyor. Bi ara az yiyeceğim dedim süt azaldı baya. Ancak yiyerek artıyor ne yapalım. Ek gıdaya geçince süt öğünleri de azalır. Ozaman kilo verebiliriz herhaldeBende 77 le hamile kalıp 97 le doguma girmiştim.sonra 87 ye kadar inip süt bahanesiyle 97 oldum.rejimdeyim 88 kiloyum suan
Benim de eskisi gibi değil sutum.canım ama ne yapayım kiloyu çok kafama takip psikolojim bozulmuştu. O zamanda stresten gelmiyodu.neyse biraz kilo verince mutluyum aetikYa bende
Ya bende TİKA basa yemedim sürece sütüm az geliyor. Bi ara az yiyeceğim dedim süt azaldı baya. Ancak yiyerek artıyor ne yapalım. Ek gıdaya geçince süt öğünleri de azalır. Ozaman kilo verebiliriz herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?