2015 Haziran Anneleri Birlikte Zayıflıyor.

Merhaba haziran annişleri :) bende bir haziran annesiyim birşey sormak istiyorum uyku düzenini kurabildiniz mi ?nasıl uyuypr bebişler? Özellikle gündüzleri?

Bende haziran annesiyim ve bende maalesef uyku konusundan cok problem yasiyorum. Gunduz uyuyor ama geceleri uyumuyor sabah 6 -7 ye kadar uyumasi icin yapmadigim kalmiyor. En erken uyuma saatimiz ise gece 4. Uyku rutini olusturmaya calisiyorum ama o da pek etkili oluyor diyemeyecegim

Senin işin zormuş gece uyumaması problem.insaşşah düzene girer ben gündüz nasıl uyutmalı onu ayarlamaya calısıyorum. Yoksa hiç bir iş yapamıyorum kucagımda durmak istiyor uyanıkken

Gunduz uyumuyorken benimkide oyle gece uyumadiginda da oyle surekli kucak istiyor. Insallah bende duzene girer diye bekliyorum.
Sende bi uyku rutini olusturmaya calis. Mesela hergun ayni saatte uyumasi icin hazirlik yap. Beslenme saatlerini hep ayni saatlerde ayarlamaya calis. Bende ayni sekilde yapmaya calisiyorum cunku. Ilk basta biraz zor oluyor ama yavas yavas duzene girecek diye umut ediyorum.

Kizlar kac kilonuz kaldiiiiiiii.
Benim 4bucuk kilom kaldi bugun 68.5i gordum. 64le hamile kalmistim. Ne diyet e bisey yapiyorum sadece gun boyu ayaktayim bebisim cok yaramaz ev temizlik yemek derken gidiyo gram grammmmm

Benim 4bucuk kilom kaldi bugun 68.5i gordum. 64le hamile kalmistim. Ne diyet e bisey yapiyorum sadece gun boyu ayaktayim bebisim cok yaramaz ev temizlik yemek derken gidiyo gram grammmmm
Canim bende 74 le doguma girmistim su an 60.5 kilo.. hedefime 6.5 kilom kaldi. Bende bsy yapmiyorum walla . Bakalim nezaman kawusacaz ideallerimize

Beni De ekler misinizzz 50 ile hamile kalmıştım 63 ile doğum yaptım şimdi 59 kiloyum hedef 52 umarım başarabilirim çok kötü hissediyorum

Slm bende 78 le hamile kalmistim doğuma kadar 10 kilo aldım. Şimdi 76 kiloyum. Hedefim 63 inşallah olur. 46 beden olunca hiçbir kiyafete sigamiyorum. Alışveriş benim için işkence haline geldi :'(

Selam canlarım. Epeydir ilgilenemedim burayla. Bende 92yle başlamıştım malesef 93 oldum tekrar başlamaya çalışıyorum zayıflamaya... Ama canım çok tatlı çekiyor

Canim bende 74 le doguma girmistim su an 60.5 kilo.. hedefime 6.5 kilom kaldi. Bende bsy yapmiyorum walla . Bakalim nezaman kawusacaz ideallerimize

Selam canlarım. Epeydir ilgilenemedim burayla. Bende 92yle başlamıştım malesef 93 oldum tekrar başlamaya çalışıyorum zayıflamaya... Ama canım çok tatlı çekiyor

selam kızlar bayağıdır bu konuya bakmıyordum. 60 hamilelik 85 doğum öncesi. doğumdan sonra 80 dim. on gün sonra fln 75. sade 5 kg yu kendim vermiştim 70 e çakılıp kalmıştım. annem geldi gitti her geldiğinde arttı kilom. geçen pzt smoothie fln başladım şeker ekmek yok.
67.5 a çakılıp kaldım. 2. haftam bitecek Pzt. bari 66 küsür de olsa görsem.
tam rejim yapamasam da seçip yiyiyorum. merak editorum gider mi bu kilolar

ay sorma sen yine epey bi vermişsin ben veremedin en fazla 89 a inebilmiştim doğumdan bi hafta sonra. Homini gırtlak u yiyince tabi aldım şimdi yine başlamaya çalışıyorum dikkat etmeye ...

ay sorma sen yine epey bi vermişsin ben veremedin en fazla 89 a inebilmiştim doğumdan bi hafta sonra. Homini gırtlak u yiyince tabi aldım şimdi yine başlamaya çalışıyorum dikkat etmeye ...
pzt 3. haftam bitecek bu sbh 66.9 u gördüm bi sevindim bi sevindim
takılma geçmiştir inş. o sevinçle fazla yedim sanki bugün

SütüM az diye her gece yatmadan irmik tatlısı yemeye başladım inşallah verdiklerini almam yaaaa. Ama bebis icinkilo almayi bile göze alıyorum. Gevreklerden yiyirsunuz sutunuz azalıyor mu

ben de 60 kg ile hamile kaldım 72 ile doğuma girdim şimdi ise 62kg'a takılı kaldım daha veremiyorum.sütüm kesilir diye rejim de yapamıyorum..
pzt 3. haftam bitecek bu sbh 66.9 u gördüm bi sevindim bi sevindim
takılma geçmiştir inş. o sevinçle fazla yedim sanki bugün
ben de 60 kg ile hamile kaldım 72 ile doğuma girdim şimdi ise 62kg'a takılı kaldım daha veremiyorum.sütüm kesilir diye rejim de yapamıyorum..

Bende 77 le hamile kalıp 97 le doguma girmiştim.sonra 87 ye kadar inip süt bahanesiyle 97 oldum.rejimdeyim 88 kiloyum suan

Ya bende
Bende 77 le hamile kalıp 97 le doguma girmiştim.sonra 87 ye kadar inip süt bahanesiyle 97 oldum.rejimdeyim 88 kiloyum suan
Ya bende TİKA basa yemedim sürece sütüm az geliyor. Bi ara az yiyeceğim dedim süt azaldı baya. Ancak yiyerek artıyor ne yapalım. Ek gıdaya geçince süt öğünleri de azalır. Ozaman kilo verebiliriz herhalde

Kizlar bende haziran 19 da dogum yaptim beni de listeye ekleyin. 69kg ile hamile kaldim 84kg ile doguma gittim. Simdi 73kg da takili kaldim.

Benim de eskisi gibi değil sutum.canım ama ne yapayım kiloyu çok kafama takip psikolojim bozulmuştu. O zamanda stresten gelmiyodu.neyse biraz kilo verince mutluyum aetik

kızlar ben 58 le hamiş kaldım 82 ile doğuma girdim bildiğin dana gibi olmuştum ama 22 kilo verdim geri cok şükür 62 kiloyum halimden memnun sayılırım 2 kilo daha versem dahada güzel olur tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…