2015 Haziran Anneleri Birlikte Zayıflıyor.

kızlaaaar
bugün yediklerimi saymak istemiyorum

şaka bir yana sabah baya baya kol böreği kürt böreği
öğlen 2 yumurta içine bol yeşil biberli azcık ekmek
500 gr hazır meyveli yoğurt var hepsini yerim

doğum, emzirme, izin dönemi maaşı. bunları alan var mı? ben hiçbirine başvurmadım

afiyet bal olsun :) doğuma başvurduk biz çıktı ta 1 ay önce gidip de alamadım PTT den, 300 tl imiş.. Diğerlerini de vermiyorlar zaten bize

Sabahtan sonra duzeltmissin durumu
Ben baktim yemegi kesemiuorum spora vurdum kendimi
Bugun hafif kosu ve hizli tempo yurume 45 dak pusetle:) belki faydasi olur kilo almam heheh

Bu arada bende hicbiyere basvurmadim hicbisey almadim. Sirayla nasil halledicez sevabina biri anlatsa

Bugun yediklerim
Sabah menemen, biraz yogurt corbasi 4 dilim ekmek
Ara meywe suyu browni
Oglen
Firinda patates tawuk, bulgur pilavi cacik
2 bardak komposto
Ara seftali, 1.5 misir
Aksamda nescafe ve biskuvi
Bisey yemeyi dusunmuyrm.artik bugun oglen kacirdim abime gtmistik gecmis olsuna annemde ordaydi yemekleri dokturmus bulmusken yiye yiye bi hal oldum esimde sasirdi noldu sana diyo

Tsk ederim bilgiler icin. Asiya goturdugumde bir sonraki ay kontrole geldiginde rota asisini yapariz dedi. Benim icin de uygun oldu.
Cok sukur asi sonramizda sorunsuz gecti

Canım mısır ve maydanoz sütü azaltırmış, bende yeni öğrendim..

Cnm sade icersen yapabilir sutlu iciyorum 5-6 bardak gece sorun yok. Gunduz gazdan uyuyamiyor. Yani kahve icmesemde ayni oldugu icin icmeye devam:)
Bugun bebişi de götürdüm bu kahve işini sordum çok seviyorum bebişede zarar vermek istemiyorum diye bilimsel kesin anıtlanmuş bebişe uykusuzluk yaptıgı

, 170 i aradım emzirme ve izin dönemi paraları ziraat e yatmış kendi. işsizlik maaşı için de işkur un sitesinden üye girişi yapıp başvurdum çok geçmeden onaylandı aysonu maaş almaya başlayacağım. 300 tl ye gidip başvuramadım pzt fln eşim başvuracak inş.

Canım bayanlar da işsizlik maaşı alabiliyormu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…