2015 Haziran Anneleri Birlikte Zayıflıyor.

ben o kdr uykusuz oluyorum ki çocuğu zor emziriyorum. ama su içiyorum dolaptan.

kizlar ben dogumdan geeldikten iki gun sonra karnima carsaf sardim esimle babam sikoca kuvvetlice sardilar her dustan sonra yine sardik on bes gun karnim pek yok

ben normal rahim küçülmesini beklemesiğiniz için onu çarşaf sayesinde sanıyorsunuz gibime geliyor.
rahim ztn kısa sürede toparlanıyor. toparlanana kdr tayp giymek sallanmasınj engellediği için insanı boşluk hissinden kurtarıyor.

benim arkadaşta öyle stres yapıp mamaya başlamıştı çocuk çol şişmiş. sütü varmış boşa mama vermiş. dr çocuğu obez yaparsın demiş.

geçen göz gezdirdim sütü olmadığınj düşünen tomrisin emzirme notlarını aratsın google da.

1 hafta sonunda yarim kilo vermisim:))
Boyle giderse Hedefe 4 ayda ulasirim sanirim:))
Ablamla iddiaya girmistim 2 ayda vericem diye!!
Ama gunluk hareketlerimi yapiyorum kizlar

Youtubedan sizde bakin dogum sonrasi kilo verme diye 10 dakkalik hareketler
Umarim faydasi olur. En azindan sarkan gobek ve bacak icin yarar:))

Bu arada esim basladi artik zayifla diye

Kizlaar bizde catalcadaydik yeni ewe geldik babamin yanindan
Bugun yediklerim
Sabah
Sucuklu pastirmali yumurta, yesilzeytin domates ve cay
Oglen mangal
Tavuk,sucuk ve kofte
Ekmek yemedim ama baya bi yedim suclu hissediyorum.kendimi
Cay ictim 3 4 bardak semawer cayi
Baskada bsy yemedim daha ne yiyim dimi
Nezmn tartiliyoduk kizlar

bence bişi yok yediklerinde, ekmek de yememişsin, hem yağda da deil mangalda bişi yapmaz yani dün tartılıyoduk, unuttum bende.. Paşamı emZireyim de kalkıp bakayım bakalım :)

Kizlar ben sadece 300gram vermisim takildim kaldim sanki bu sabah 2tane haslanmis yumurta peynir domates birde azicik helva yedim azda ekmek bol su iciyorum

günaydın kızlar,
hafta içi 67.7 yi gördüm ama nedense sabah 68.5 tum
başlangıç kg 70
geçen haftan69.00
bugün 68.5

bugün bi çılgınlık yapıcam börek söyledim eşime

6 kg bişi değil verilir. ben ek gıdaya geçmeden zatıflarsam şükredicem. bak 2 aylık oldu bebişler gene 4 ay var önümde :)

hiç kg aldıracak şey yokki içinde. protein de çok iyiymiş süt verirken. üşenmesem hergün etli birşeyler yaparım

Anammmm :/ başlangıç kilom 73, şuanki kilom 72.9 :) kesin cezamı razıyım :) la nolcak benim bu Halim, bide göbeğim daha azdı bu ara büyüdü derhal kendime geliyorum, ekmeği azaltıyorum. Gece gündüz sandviç yiyorum başka bişi hazırlayamadığımdan, ekmeksiz sandviç olur muuuu :))

bu yemeye almadığımıza şükretmeliyiz

Walla bende useniyorum. Bide benim oglus gece kusu oldu uyanik hep. Bugun aynaya baktim sivilce cikmis yuzumde, uykusuzluktan. Gunduzde anca 2 saatte bir 15-20dk yatiyo daha da kucakta besigindede durmuyo reflu yastigi rahatsiz ediyo galiba. Suan basim donuyo. Az once de tw den bachata muzigi actim kucagima aldim bachata yaptik oglumla hepten enerjim bitik yemek soyledim simdi midem kazindi buarada benimde canim borek istiyo kiymali. Yarin sabah aldirsam mi kocise gelsin karbonhidratlar

Emzirirken kilo vereceksin diyenleri bi bulsam:))

Kizlar emzirirken bisey icilmez diyor annem siz iciyonuz mu? Bazen yaniyorum icmek istiyorum
Aa ben emzirirken biseyler icmenin sutu arttirdigini biliyorum o yuzden hep ynimda su war. Hatta bazilari yicek aliyomus acikip susuadigi icin

Kizlar emzirirken bisey icilmez diyor annem siz iciyonuz mu? Bazen yaniyorum icmek istiyorum

özellikle içmiyorum ama susuyorum bazen içmek iyi geliyor

ya göz altlarm çökmüş sanırım benim ya aynaaya baktığım yok. aşıdan sonra gündüz adam gibi yatmadı 2 gün. ama dün bugün uyudu şükür. gece uykusuda alışkanlık sanırım gebekende gece uyurdu bu akşam 9 sabah 6. tabi süte fln kalkıyor ben koltuk tepelerindeyim iki aydır. börekte baya yedim ben öyle böyle değil. zaten yarım kg verdim gözüküyor onu da geri almışımdır

Kizlar 2 ay asimizi yaptiricaz yarin
Saglik ocagi kapanmis ama sadece persembe gunleri oluyor gibi bisey soyledi komsum
Bilen var mi

Kizlar benim kizim simdi 59 gunluk. Bu cuma asisi var verem asisi falan yapilacak. Rota asisi da o zaman mi yapilmali yoksa onun icin baska zaman mi gidilmeli? Bir de bu rota asisinin bi zarari var mi ileride bir sorun cikmaz insallah bi bilginiz var mi

bu yemeye almadığımıza şükretmeliyiz
kesinlikle :)) 27 yıldır yediğim baklavanın toplamını şu 55 günde yedim haa :))

ananem de içme çocuğun kulağına su gider dedi :)) eskilerin adetleri işte. Valla bişi içmeyi bırak o mememdeyken yemek bile yiyorum

Aynen bende sabah sarelle surup suruo yedim ekmege yetmedi kasikla agzima soktum kizlar sarelle seveniniz warsa e bebekten seker ilavesiz diyabetliler icin cikarmislar tadi aynii ondan indiriyom mideme Eki Görüntüle 1608089
nutelladan başkası kesmiyo beni :)

Kizlar 2 ay asimizi yaptiricaz yarin
Saglik ocagi kapanmis ama sadece persembe gunleri oluyor gibi bisey soyledi komsum
Bilen var mi
her yerde haftanın farklı gününde aşılar. sanırım açılan ilaçları karıştırıp vuruyorlar. artan atılmasın diye. bnm sağlık ocağı da cuma günleri yapıyor.

ben 2. ay aşılarıyla yaptırdım. 2.-4. ay olacak bnm. sen 3.-5. ay olarakta yaptırabilirsin. önceden eczaneye o gün için sipariş geç. karışımı karıştırıyor hemşire ağzına damlatıyor. bir saat kusmasın dedi. ben isal_kabız_ateş yapabilir diye 2. ay aşısıyla bir atlatsın dedim.
bir dr bebeğin aşıya 3 gün su değmeyecek yıkayıp götürürsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…